Кабмін затвердив генерала СБУ Куця головою Донецької ВЦА– Жебрівський
Кабінет Міністрів затвердив кандидатуру генерала Служби безпеки України Олександра Куця на посаду голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.
Про це розповів аудитор НАБУ Павло Жебрівський у коментарі "5 каналу".
Читайте також: Причиною відставки Жебрівського не була політична передумова, – Тука
Це вже не секрет. 20 червня Кабмін затвердив генерала СБУ Олександра Куця на посаду (голови Донецької ОВЦА – "24"). Думаю, що найближчим часом Президент розгляне і видасть указ і тоді вже буде представляти його в Донецькій області,
– сказав Жебрівський.
Зазначимо, 21 серпня 2017 року Олександр Куць був призначений начальником Головного управління Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях.
Нагадаємо, 11 червня голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський повідомив, що вирішив подати у відставку після трьох років перебування на посаді.
20 червня Президент України Петро Порошенко призначив Павла Жебрівського аудитором Національного антикорупційного бюро.
https://24tv.ua/ukrayina_tag1119
Кабмін затвердив генерала СБУ Куця головою Донецької ВЦА
- Telecaster
Re: Кабмін затвердив генерала СБУ Куця головою Донецької ВЦА
20 червня Президент України Петро Порошенко призначив Павла Жебрівського аудитором Національного антикорупційного бюро.
підараси всі (с)
лише пози міняють
підараси всі (с)
лише пози міняють
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Нє, ну а шо ви хотіли? Чим ще займався шостий відділ і СБУ всю історію "незалежності", окрім кришування й розкрадання? Ач який здібний чувак, генерал вже... Невдовзі маршала дадуть!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Telecaster
мережа шпіонів і агентів які поодягали вишиванки і гімн співають!
ціле кодло!
ціле кодло!
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
Новий очільник Донеччини не покаже свою декларацію
Вівторок, 10 липня 2018, 18:31
Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць заявив, що не публікуватиме свою декларацію про доходи, адже працює в СБУ.
Про це повідомляють "Новости Донбасса".
"Декларацію подавати не буду, тому що я є чинним співробітником Служби безпеки України", – сказав Куць.
Коментуючи журналістське розслідування про нібито статки його дітей, очільник Донеччини сказав, що "чуткам не вірить".
"Давайте відразу визначимося: якщо це особисте, то – особисте", – додав він.
Він вважає, що приховування інформації про майно необхідне для забезпечення його особистої безпеки і безпеки його родини.
"Поки все, що публікується (про нерухомість – ред), – ніхто не вгадав. А якщо вгадає, то виникає питання, куди мені потім сім'ю дівати. Ви добре знаєте ставлення до мене пана Захарченко (голова угруповання "ДНР" - ред.) Та інших терористів", – пояснив Куць.
Куць стверджує, що не є мільйонером.
"Квартира за 4 мільйони гривень – це вигадки", – наголосив він.
Речник СБУ Олена Гітлянська підтвердила виданню, що Куць є чинним співробітником відомства. Вона пояснила, що він був відряджений СБУ для виконання повноважень глави адміністрації і збереження на військовій службі. Гітлянська підкреслила, що це було зроблено в рамках чинного законодавства.
СБУ засекретило електронні декларації всіх своїх співробітників, включно із керівниками. Активісти намагались судитись з відомством через це, але програли суд.
Як повідомлялося, 22 червня президент Петро Порошенко призначив нового голову Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександра Куця.
41-річний генерал-майор СБУ з 2015 по 2017 роки очолював управління спецслужби у Донецькій області.
Журналісти Bihus.Info стверджували, що нібито дітям Олександра Куця подарували квартиру за 4 млн гривень, вони є власниками 90-метрового будинку і 10 соток землі під Києвом.
https://www.pravda.com.ua/news/2018/07/10/7185925/
Вівторок, 10 липня 2018, 18:31
Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць заявив, що не публікуватиме свою декларацію про доходи, адже працює в СБУ.
Про це повідомляють "Новости Донбасса".
"Декларацію подавати не буду, тому що я є чинним співробітником Служби безпеки України", – сказав Куць.
Коментуючи журналістське розслідування про нібито статки його дітей, очільник Донеччини сказав, що "чуткам не вірить".
"Давайте відразу визначимося: якщо це особисте, то – особисте", – додав він.
Він вважає, що приховування інформації про майно необхідне для забезпечення його особистої безпеки і безпеки його родини.
"Поки все, що публікується (про нерухомість – ред), – ніхто не вгадав. А якщо вгадає, то виникає питання, куди мені потім сім'ю дівати. Ви добре знаєте ставлення до мене пана Захарченко (голова угруповання "ДНР" - ред.) Та інших терористів", – пояснив Куць.
Куць стверджує, що не є мільйонером.
"Квартира за 4 мільйони гривень – це вигадки", – наголосив він.
Речник СБУ Олена Гітлянська підтвердила виданню, що Куць є чинним співробітником відомства. Вона пояснила, що він був відряджений СБУ для виконання повноважень глави адміністрації і збереження на військовій службі. Гітлянська підкреслила, що це було зроблено в рамках чинного законодавства.
СБУ засекретило електронні декларації всіх своїх співробітників, включно із керівниками. Активісти намагались судитись з відомством через це, але програли суд.
Як повідомлялося, 22 червня президент Петро Порошенко призначив нового голову Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександра Куця.
41-річний генерал-майор СБУ з 2015 по 2017 роки очолював управління спецслужби у Донецькій області.
Журналісти Bihus.Info стверджували, що нібито дітям Олександра Куця подарували квартиру за 4 млн гривень, вони є власниками 90-метрового будинку і 10 соток землі під Києвом.
https://www.pravda.com.ua/news/2018/07/10/7185925/