юльки, кидайте ви вже свою йульку не першоъ свіжості) пропоную ольку фреймут в президенти України!

Pestilence
Чефхелфер

Re: юльки, кидайте ви вже свою йульку не першоъ свіжості) пропоную ольку фреймут в президенти України!

Повідомлення Pestilence » 23 червня 2018, 23:34

Я вот думаю куда скатываецца Аелит, а он оказываецца в равшанку превращаецца на почве Юли :lol:
0_d56b1_7611c729_orig.jpg
0_d56b1_7611c729_orig.jpg (41.07 Кіб) Переглянуто 2735 разів

Aelit

Re: юльки, кидайте ви вже свою йульку не першоъ свіжості) пропоную ольку фреймут в президенти України!

Повідомлення Aelit » 23 червня 2018, 23:45

ти давай конкретно - що ти маєш протимого кандидата

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 червня 2018, 23:53

Слухай, Аеліт, єсть питання! Як вегани розцінюють "Мівіну", інші різновиди подібних макаронів, зі смаком м'яса, смаком риби, курки? В моральному плані, в смислі праацівності для ідейного вегана? Чи ти, наприклад, обобряєш такий замінник кривавого трупоїдства?
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Aelit

Повідомлення Aelit » 23 червня 2018, 23:58

Vollmer писав: Слухай, Аеліт, єсть питання! Як вегани розцінюють "Мівіну", інші різновиди подібних макаронів, зі смаком м'яса, смаком риби, курки? В моральному плані, в смислі праацівності для ідейного вегана? Чи ти, наприклад, обобряєш такий замінник кривавого трупоїдства?
я не є на форумах веганів і не є взагалі в цьому русі. я не їм мняса не з гастрономічних переконань чи з фізіологічних - а передусім з етичних міркувань. вважаю тварин нашими сусідами по планеті а не нашою їжею забавою одягом тягловою силою.

особисто я нейтрально до того ставлюсь. я б його навіть і їв би іноді може - якби не моя дружина спортсменка і поведенна на ПП - правильном питании )) не веганському .

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 червня 2018, 00:08

Тобто, ти визнаєш, що веганське харчування має мало спільного зі здоровим? А ти вперся на веганстві, щоб не робити фізкультуру під керівництвом жінки?

costashu
князь

Повідомлення costashu » 24 червня 2018, 00:12

Vollmer писав: Тобто, ти визнаєш, що веганське харчування має мало спільного зі здоровим? А ти вперся на веганстві, щоб не робити фізкультуру під керівництвом жінки?
І сказав Бог: Оце дав Я вам усю ярину, що розсіває насіння, що на всій землі, і кожне дерево, що на ньому плід деревний, що воно розсіває насіння, нехай буде на їжу це вам! (Буття 1:29)
ХЖВСУ

Aelit

Повідомлення Aelit » 24 червня 2018, 00:18

Vollmer писав: Тобто, ти визнаєш, що веганське харчування має мало спільного зі здоровим? А ти вперся на веганстві, щоб не робити фізкультуру під керівництвом жінки?
ні. навпаки - я на досвіді переконаний в здоровості вегетаріанства . та й фізкультурою я теж займаюсь))))але визначальним фактором що я не жеру тварин є все ж таки етичні міркування

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 червня 2018, 00:30

Aelit писав: ..................................................................................................................
ні. навпаки - я на досвіді переконаний в здоровості вегетаріанства . та й фізкультурою я теж займаюсь))))але визначальним фактором що я не жеру тварин є все ж таки етичні міркування
Зауваж, комарі тебе жеруть без всяких терзань совісті, і не просять дозволу. Також гедзі, п'явки, бродячі собаки. В тебе не виникало ніколи бажання помститися тим тварям, чи розпропагандірувати їх, щоб виключно жували мюслі з яблучним соком? Ти сам собі, з такою настановою, не здаєшся якимось неприродним, штучним явищем, на тлі всезагальної гармонії хижо жрущої природи?

costashu
князь

Повідомлення costashu » 24 червня 2018, 00:34

Vollmer писав:
Aelit писав: ..................................................................................................................
Зауваж, комарі тебе жеруть без всяких терзань совісті, і не просять дозволу. Також гедзі, п'явки, бродячі собаки. В тебе не виникало ніколи бажання помститися тим тварям, чи розпропагандірувати їх, щоб виключно жували мюслі з яблучним соком? Ти сам собі, з такою настановою, не здаєшся якимось неприродним, штучним явищем, на тлі всезагальної гармонії хижо жрущої природи?
І земній усій звірині і всьому птаству небесному, і кожному, що плазує по землі, що душа в ньому жива, уся зелень яринна на їжу для них. І сталось. (Буття 1:30)
ХЖВСУ

Aelit

Повідомлення Aelit » 24 червня 2018, 00:36

кульно сказав кульно. природна і справді здебільшого хижа. але я думаю що людина і є неприродня - штучно створена богами\інопланетянами. нам дано пізнавати добро і зло . і кожен розпоряджається цим даром на власний розсуд. мої етичні переконання - я не їм тварин і не використовую їх .
хоч скрізь стоять антимоскітки - якось додому влетів шершень - так я його піймав на вікні в банку і випустив на вулицю))

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 червня 2018, 00:37

Косташу! Оце, що ти зараз підказуєш Аеліту - йому на користь все одно не піде.

costashu
князь

Повідомлення costashu » 24 червня 2018, 00:37

Vollmer писав: Косташу! Оце, що ти зараз підказуєш Аеліту - йому на користь все одно не піде.
а потом пришел Яхве
ХЖВСУ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 червня 2018, 00:42

Довбоєбізм не пов"язаний з вегетаріанством.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 червня 2018, 00:50

Aelit писав: кульно сказав кульно. природна і справді здебільшого хижа. але я думаю що людина і є неприродня - штучно створена богами\інопланетянами. нам дано пізнавати добро і зло . і кожен розпоряджається цим даром на власний розсуд. мої етичні переконання - я не їм тварин і не використовую їх .
хоч скрізь стоять антимоскітки - якось додому влетів шершень - так я його піймав на вікні в банку і випустив на вулицю))
Кефіру не п'єш? Сиру не їси? Вовняні шкарпетки не взуваєш?
А для чого практикуєш речі, що є протиприродні для людини? Вигадуєш сам собі обгрунтування власної відмінності, вищості? Уяви, якби ти був гедзем, або комариком. Зовсім не мав би свободи маневру, там протиприродна поведінка коштувала би дорого і швидко. А маючи в розпорядженні супермаркет, з системою постачання, створені трупоїдами - можна комизитись, з'їсти півжменьки родзинок, на кожній заново відчуваючи власне моральне вивищення. Більше родзинок - вище етичність.

Aelit

Повідомлення Aelit » 24 червня 2018, 01:11

якби я був комарем\гедзем я й думав би як комар гедзь)

Aelit

Повідомлення Aelit » 24 червня 2018, 01:12

Sintez писав: Довбоєбізм не пов"язаний з вегетаріанством.
ти тому наочна переконлива демонстрація

Pestilence
Чефхелфер

долбень

Повідомлення Pestilence » 24 червня 2018, 08:48

А бактерии...разве они не имеют права на существование? А ты их жрешь как не в себя...
В парке комара,который присосался...просто вежливо прогоняешь? И не совестно? Ведь это его природа,а ты не даешь ему даже слегка перекусить...никакого уважения к природе
Зображення

Pestilence
Чефхелфер

Re: идиот

Повідомлення Pestilence » 24 червня 2018, 08:53

Зображення
Траву кушаем, век на щавеле,
Скисли душами, опрыщавели.

Aelit

Повідомлення Aelit » 06 липня 2018, 22:57

олічька таки встигла обісратись))) знялась в якійсь серії якогось кацапосеріалу)))

Відповісти