Молот вєдьм

Sintez
Єретик

Re: Молот вєдьм

Повідомлення Sintez » 26 червня 2018, 08:38

Vollmer писав:
25 червня 2018, 21:37
Міль пардон, санітарія і гігієна - речі, які слід не "пробувати", а перманентно практикувати, чи не так ??? "Пробування", тіпа, нема сенсу зараховувати. Це - як зробити паузу в лікуванні туберкульозу антибіотиками. З відомим результатом. Своїх вони за такі фокуси - знищують. Натомість, наших - толерують і легітимізують. Для головспеца - то не підтримка, то є толерування і легітимізація, дбайливе культивування, як мурахи у Пестіленса культивують тлю на городині, для власних потреб.
http://kob.su/kobbooks/sad-rastiot-sam
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

costashu
князь

Повідомлення costashu » 26 червня 2018, 09:24

DSMechanic писав:
costashu писав: Например, гигиена требует не отмывать грязных денег Авакова
Фатів досі нема, а ви вже тиждень(?) промиваєте ліву новину про співпрацю з Аваковим.
І хто тут порохобот?
чего тебе надо?
ХЖВСУ

главспец

Повідомлення главспец » 26 червня 2018, 09:52

Vollmer писав:
главспец писав:
Більше реалізму !!! Да не вопрос!
И меньше желания выдавать желаемое за действительное. (Я) Особенно с т.з., т.н., патриотизма.
Ну, а вот и реализм: во времена антинародного совдеповского режима, сов.лидеров тоже принимали, с ними говорили, договаривались, даже дарили (играя на слабостях личности) крутые авто, но! Со всех трибун и, главное, по радиоголосам (для сов.бимассы) клеймили систему, разъясняя суть порочности действующей власти!
Теперь же европейские и заокеанские политлидеры отмечают верный курс и желают нам дальнейших успехов в демократических реформах и личной жизни!
Они слепые или тупые?!
п.с.
вот, почему-то уверен, что если бы наши заокеанские и европейские друзья реально желали повлиять (пресечь) на процесс(ы) обзаведения «хатынками»? Да за две недели!
Не сомневаюсь, что наши учителя демократии, а точнее, их экономические разведки точно знают: кто, где, когда и сколько.
Та мені наплювати на режими, лідерів - підерів, їхні автівки, білизну і коханок. Також на трибуни, голоси, порочность, "дімократічеськіє ріхворми", розвідки, і решта.

Нахєр вони всі мені потрібні ??? Мене обікрали Кравчук, Кучма, Дріщ, Єкунєвіч, Пєцік. Конкретно, вони керували обкраданням, вони собі хатинки з вкраденого набудували, дітей напакували грошима і майном. Вони сиділи на високій табуретці, і відповідають за результат. Результат - на літсе. Жопа жопная, борги астрономічні, майна - нема, гроші - зникли, всі системи життєзабезпечення держави - розікрадені, ніщо не функціонує як слід. На цугундер сучих синів !!! Хто вмре - викинути з могили падлюку !!! ВОНИ НАС ПРОДАЛИ!!! Ви цього не розумієте ???

І оце я зараз маю задуматись, як то толерують наші західні партнери, і чому так ???

Шановний, змініть ділера. Вам штовхають китайську синтетичну підробку.

1.Та мені наплювати на режими, лідерів
2.І оце я зараз маю задуматись, як то толерують наші західні партнери, і чому так ???

уважаемый, а Вы не пробовали мыслить связно? И излагать. По-моему, финал Вашего гневного спича (ц.2) явно противоречит началу (ц.1)

п.с.
бессвязное изложение - это конкретный симптом!

главспец

Повідомлення главспец » 26 червня 2018, 09:58

Sintez писав: Волмер, Ви до кого звертаєтеся? Главспєц - холуй їхній, довольний хам із ситим їбалом©.
Не хами, придурок.
п.с.
ты уже продвинулся со своей "коцепцией виводу людства з свитовои кризы"? Когда презентация, электроумник от социологии? Шо врачи говорят?

costashu
князь

Повідомлення costashu » 26 червня 2018, 10:11

олигофрения
ХЖВСУ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 червня 2018, 17:13

costashu писав:
26 червня 2018, 10:11
олигофрения
Вот і встрєтілісь два одіночєства...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 26 червня 2018, 20:48

главспец писав:
....................................................................................................................................................................................
1.Та мені наплювати на режими, лідерів
2.І оце я зараз маю задуматись, як то толерують наші західні партнери, і чому так ???

уважаемый, а Вы не пробовали мыслить связно? И излагать. По-моему, финал Вашего гневного спича (ц.2) явно противоречит началу (ц.1)

п.с.
бессвязное изложение - это конкретный симптом!
Спробуйте якісь курси, абощо, для подолання проблем із розумінням написаного. Бо перше - то моя реакція на Вашу рекомендацію зважати, передовсім, на ставлення до проблеми наших єврогейських партнерів, а друге - стислий переказ Вашої пропозиції, як я її зрозумів.

Про симптоми і діагнози. Нерозуміння написаного, то, здається - дислексія.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 червня 2018, 21:37

Все він розуміє.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 27 червня 2018, 11:11

Vollmer писав: Спробуйте якісь курси, абощо, для подолання проблем із розумінням написаного. Бо перше - то моя реакція на Вашу рекомендацію зважати, передовсім, на ставлення до проблеми наших єврогейських партнерів, а друге - стислий переказ Вашої пропозиції, як я її зрозумів.
лично я придерживаюсь принципа: если меня не поняли, виноват я - хреново объяснял.
п.с.
обещаю с сегодняшнего дня стараться подтянуться до уровня понимания Ваших "дописив".

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 червня 2018, 23:44

Переглядаю тирло на Ньюзвані. Як пєціки перелякалися! Обговорюють Конституцію, гризуться між собою, на рівному місці. Хтось має відповісти за нароблене, і вони почали розуміти, що то буде хтось із них, а може бути, навіть, що всі гамузом.
Враження, що Ньюзван збирає збіговиська КГБшних тайняків. Семиноженко віщає. про бікамералізм, про достоїнство. Той самий, що обираючись у депутати, присилав бандитів - костоломів конкурентам, і погрожував телефоном. Ето просто празнік какой-то. Бікамералізм, бляць.
Але Пєціка здають дружно. Схоже, що він уже папірєднік.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 червня 2018, 00:04

Люди в студії плескають надзвичайно дружно і організовано. Я би так не зміг. Там або сигнальний дріт до кожного йде, або вони всю передачу репетирували не менше місяця щоденно. Спікери набрані таким чином, щоби не було прямих опонентів, і більше того, можна було би розподілити ролі. І отут з'являється місце для режисури.

Значна частина проголошуваних тез - тягнуті з форумів, пєцики мімікрують під простий народ. Включно з лексикою.
Здається, пєцікам муляє згадка про Юлькин концептуальний двіж. І вони зібралися бурно подвіжувати, не розуміючи ні концепцій, ні принципів колективної генерації смислів. Сільська дискотека під музику з хіт - параду.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 червня 2018, 00:11

Схоже, також, що Ньюзванівське ток-шоу вже на передвиборчій, розгонній траекторії, бо якщо ні, то забагато дисципліни. Просто орднунг. Між своїми, звісно, буває, коли збирається одна контора, і зрозуміло, хто старший. Тобто, Шустера вони використали для викройки, і викинули. Стара совєцька метода. Вкрасти креслення, і зклепати аутомобіль "Москвітч", нова модель.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 червня 2018, 00:15

Фінал. Карасьов скромно, між іншим, заявляє себе, як "політичний клас". Ставнійчук хоче, щоби в українців збереглася соціальна енергія. Мосійчук каже, що не всі СБУшники погані і зрадники.

Вони всі не мислять себе поза діючою системою, навіть подумки. Це рибки з акваріуму.

Жодного слова про цифрову демократію, пряму демократію. Про блокчейн, автоматичний підрахунок, автоматичне відкликання, конкурентність у світі, вибір моделей, критерії того вибору. Зате фінальні слова йдуть під пафосну музику, особливо речитатив вдається Нюсі. Він зрозумів шанс, і говорить в ритмі, трохи підспівуючи. Інші кричать, як дилетанти.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 червня 2018, 01:30

Це - 1987 рік. Пєрєстройка. Тобто, пєціки досі дожовують іще горбачовські шмарклі, за великим рахунком. Як у древній приказці про того, хто все розуміє, але на горшок не проситься.

главспец

Повідомлення главспец » 28 червня 2018, 10:30

Vollmer писав: Люди в студії плескають надзвичайно дружно і організовано. Я би так не зміг
Так Вам туда и хода нет. Вещайте на форумах. Ибо место в социуме, оно реально и конкретно.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 червня 2018, 12:18

главспец писав:
Vollmer писав: Люди в студії плескають надзвичайно дружно і організовано. Я би так не зміг
Так Вам туда и хода нет. Вещайте на форумах. Ибо место в социуме, оно реально и конкретно.
От, дивіться, товариство, як нєкоторих невєроятно вштирює простий комент ток-шоу !!!
Я би так не зміг!

главспец

Повідомлення главспец » 28 червня 2018, 13:59

Vollmer писав:
главспец писав: Так Вам туда и хода нет. Вещайте на форумах. Ибо место в социуме, оно реально и конкретно.
От, дивіться, товариство, як нєкоторих невєроятно вштирює простий комент ток-шоу !!!
Я би так не зміг!
Как?
Я вообще не смотрю токшоу! Смотреть постановочное действо - себя не уважать.
п.с.
не хотите откоментить битву экстрасенсов?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 червня 2018, 14:02

главспец писав:
Vollmer писав: От, дивіться, товариство, як нєкоторих невєроятно вштирює простий комент ток-шоу !!!
Я би так не зміг!
Как?
Я вообще не смотрю токшоу! Смотреть постановочное действо - себя не уважать.
п.с.
не хотите откоментить битву экстрасенсов?
Ні. Дивись так, без коментів.

главспец

Повідомлення главспец » 28 червня 2018, 14:07

Vollmer писав: невєроятно вштирює простий комент ток-шоу !!!

не, токшоу - это для особо продвинутых. Среди слаборазвитых.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 30 червня 2018, 12:12

Що нам накидають, останнім часом, куплені Мертвечуком вентилятори?
1) Порожняки, на зразок "депутатської недоторканності",
2) Аморальності функціонерів ПАРЕ,
3) Незрозумілому для пересічної людини, але, тіпа - обгрунтованому чимось там, у невідомо кого у російській владі, ставленні до "заручників", Сєнцова, Клиха і решти.
4) І ще трохи про жахлівиє повені на Закарпатті,
5) І таких жеж, жахлівих, українських "праворадикалів", які, за думкою вентиляторних речників, загрожують винищенням циган, жидів, комуністів, і третьою світовою війною. Після того, зрозуміло, як буде збудовано VI Райх, з Бундестагом у будівлі Верховної Ради. Сферичний кумпол, там і тут, кагбе, символізує...

Тобто, після купівлі вентиляторів Мертвечуком - репертуар відчутно збіднів, звузився. Увагу глядача примусово розосереджують на вторинних і третьої черги важливості питаннях, принагідно зконструйованих подіях, вражаючих картинках. І в цьому ж ряду подають великого і ужосного Кащєя, з авторитетними заявами, що в них він трактує істинну позицію маленького Пуцці.

Ето очароватєльно, Ящетаю. В нас хто-небудь ще трактує позицію маленького Пуцці на українських наймасовіших телеканалах, отак же, однозначно, безальтернативно, що аж, бляць, пахне цеглою з кремльовської стіни ??? При тому, що ведучі кожного разу болісно реагують на випади щодо Мертвечука, і методично ставлять гостей ефіру на місце?

Це Москва і Мертвечук тепер призначають українським громадянам статуси, на свій розсуд, кого де міняти, хто в чому винен. Кого Україна має віддати до СайгонуДонецьку, а на кого просто мовчки дивитися, як вмирає. При цьому Мертвечук вже не просто резидент КГБ в Україні, а подається, як "лідер ГО "Український вибір - право народу". Можна сказати, що не ханський баскак, а один із нас, лідер громадянського суспільства !!! І цей чоловік, ця глиба - твердо проголошує, що "захоплені в результаті подій в АТО" - то один гатунок, а схоплені кацапами в Криму, чи Білорусі - то зовсім інший !!! Бо так сказала Москва.
Мертвечук змушений перебирати віжки на себе. Хер, канєшно, в нього що вийде, спалить гроші і час і зусилля, спалить куплені вентилятори і гроші на їх купівлю.

Але погана складова цієї новини полягає в тому, що, якщо так, то маленький Пуцці вважає Пєціка нульовим, порожнім місцем. Що, своєю чергою, означає наступні спроби рулити вже прямо через резидента, Мертвечука, і високу вірогідність спроб шокування і фрустрування українського суспільства через події на фронті, з відповідною подачею через вентилятори.

Відповісти