При цьому на підвищення пенсій поки не варто розраховувати українцям, які отримують мінімальну пенсію, яка на сьогодні дорівнює прожитковому мінімуму для непрацездатних осіб. Це пов'язано з тим, що у зв'язку з прийняттям Пенсійної реформи в Україні мінімальна пенсія з жовтня 2017 року була підвищена до 1452 грн, тоді як прожитковий мінімум з 1 липня зросте лише до 1435 грн.
Мож я чего то не поняла ???
Мож я чего то не поняла ???
на підвищення виплат можуть також розраховувати особи, які отримують максимальні пенсії, розмір яких зараз складає 13 730 грн. З 1 липня вони будуть отримувати 14 350 грн в місяць.
При цьому на підвищення пенсій поки не варто розраховувати українцям, які отримують мінімальну пенсію, яка на сьогодні дорівнює прожитковому мінімуму для непрацездатних осіб. Це пов'язано з тим, що у зв'язку з прийняттям Пенсійної реформи в Україні мінімальна пенсія з жовтня 2017 року була підвищена до 1452 грн, тоді як прожитковий мінімум з 1 липня зросте лише до 1435 грн.

Re: Мож я чего то не поняла ???
А шо тут неясного?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а может было бы лучше сделать наоборот ?
сралинисты идут нах....сразу...!
Кому лучше? Бідним? БІдним лучше було б не пенсію підвищувати, а ціни знижувати чи хоча б не підвищувати... Але "пусті слова про право бідних, держава дбала не про нас"(с).

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну так тоді нічого й скігліті. Всьо правильно й кошерно, наслаждайтесь. Ніякого сталінізьму, гарантовано.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А що це за таке масове підвищення?Мавка писав: ↑ на підвищення виплат можуть також розраховувати особи, які отримують максимальні пенсії, розмір яких зараз складає 13 730 грн. З 1 липня вони будуть отримувати 14 350 грн в місяць.
![]()
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Та нічого не ясно. Яким боком дата появи песнійного забезпечення на совку до цієї теми? Що "может бить"?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Сталінізм, це коли людина відпрацювала в колгоспі з малечку до 60 років, потім переїхала до міста, а їй пенсію не дають, бо ж працювала в колгоспі, а не на держпідприємстві.
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.
Неграмотних інертних лохів дурили й дурять завжди.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Кроме базового размера пенсионных выплат, граждане могли рассчитывать на надбавки со стороны государства при выполнении следующих условий: Непрерывный стаж от 15 лет — 10% к пенсии; Длительный стаж более 30 и 35 лет (женщины и мужчины) — 10%; Стаж более 25 лет на одном предприятии — 20%.
Подробнее: http://pensiagid.ru/poleznaya-informaci ... soyuze.htm
Цікаво, це сумується, чи або або.
У мене все це є.
при совке пенсии в три раза не снижали. не было таких гондонов типа крилика, с подходами круче сталинских - обложить все что только можно налогами, на доход с депозита на з/п пенсионера на квадратный метры меганедвижимости больше 60кв. метра отменить социаольные нормы и тд и тп.
но дебилам главное повторять шо сталин был хуже. без этой мантры не жить спокойно. сталин с комми был негодями - понастраивалии руками холопив промышленности казлы стока, шо дойстойники пиздять пиздять и нияк все не покрадуть за 27 рокив.
но дебилам главное повторять шо сталин был хуже. без этой мантры не жить спокойно. сталин с комми был негодями - понастраивалии руками холопив промышленности казлы стока, шо дойстойники пиздять пиздять и нияк все не покрадуть за 27 рокив.