Пішов він нахуй, звиняйте за мій французький.
ЧС-2018
Re: ЧС-2018
Російські футболісти є зразком лицарства. Вони не тільки бігають на 30% все швидше, ніж інші, але вони настільки благородні,
що вони дають кров перед кожним матчем.(трансл)

на рус.
Российские футболисты - это модель рыцарства. Они не только на 30% больше и быстрее, чем остальные, но они настолько благородны, что дают кровь перед каждым матчем.
А зачем?
Кров'яний допінг. За який, свого часу, вжарили купу німецьких футболістів, здається, і самого Кайзера. Це - як варіант. Можливо, що і вітаміни з глюкозою, мені бігуни на довгі дистанції розповідали, що таке практикувалося. Сам по собі слід від голки - нічого особливого не означає, але в комплекті з репутацією кацапів - що завгодно.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Вампиры?
п.с.
, ну примерно, как Ваш дедушка про кожаные шорты у немцев, в 41-м? (цитату, ссылку, не?), а какой лично у Вас спортивный (не юношеский разряд)?
п.с.
в совдеповские времена, мужикам тренер рекомендовал перед гонкой воздержаться, девкам - наоборот! Смысла биохимического и практического исполнения, я не понимал...
Сам я МС СССР, велоспорт, шоссе. Обсудим?
, ну примерно, как Ваш дедушка про кожаные шорты у немцев, в 41-м? (цитату, ссылку, не?), а какой лично у Вас спортивный (не юношеский разряд)?
п.с.
в совдеповские времена, мужикам тренер рекомендовал перед гонкой воздержаться, девкам - наоборот! Смысла биохимического и практического исполнения, я не понимал...
Сам я МС СССР, велоспорт, шоссе. Обсудим?
[/quote]
Главспєц, НМСД, Ви рекомендацію тренера щодо утримання сприйняли занадто серйозно, і зараз маєте нервовий стресковий стан. Терміново щось робіть.
Що обговорювати? Велоспорт? Шоссе? МС СССР? Ви неспроможні спокійно говорити навіть про шкіряні штани, не кажучи про більш хвилюючі речі.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
то ви не любите футбол
їхати туди - це одне, а дивитись по телевізору - це зовсім інше. Дивлюсь і насолоджуюсь, негодую через брудну нечесну гру деяких збірних і захоплююся силою духу деяких збірних і окремих спортсменів.
Та, думка про те, що гра йде в Кацапщині - отруює мені все сприйняття. Не можу, і край. Мені цікаво, до якого рівня тягтимуть за вуха кацапську збірну? І як відбудеться злам? Оце єдине, що мене, в даному разі, цікавить. Якщо їх підгодовують вєщєствами, то це неможливо робити довго і непомітно. Навіть, якщо кров'яний допінг - хтось може ласти зклеїти на полі, за такої спеки, або зловлять на елементарному аналізі крові, за еритроцитами. Мені здається, що їх тягтимуть до півфіналів. Що - небудь, на зразок почотного третього місця.Віра писав: ↑ ..........................................................................................................................................................................................................................................
то ви не любите футбол
їхати туди - це одне, а дивитись по телевізору - це зовсім інше. Дивлюсь і насолоджуюсь, негодую через брудну нечесну гру деяких збірних і захоплююся силою духу деяких збірних і окремих спортсменів.
- Pestilence
- Чефхелфер