Днище...
Днище...
Кто может объяснить как депутат от шоколадницах с миллионными долгами из за которых его даже за границу не выпускают икоторый секретарем в комитете по нацбезопасности (!!!) решать какие сайты мне читать а какие нет 

- Babasha
- Штучний інтелект
Re: Днище...
Спасибо участникам Майдана за президента-уеб@на!

Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Спасибо жителям дамбаса... все остальное причинно следственное
Ты производишь впечатление неглупого человека но иногда такую зуйню несёшь
Ты производишь впечатление неглупого человека но иногда такую зуйню несёшь

- Babasha
- Штучний інтелект
По твоему подарок от жителей Донбасса - он не следствие?!))) Мавочка - ты же не считаешь себя глюпой деффочкой?
Шо сказать то хотел? Ну то что я умнее тебя это же очевидно
- Babasha
- Штучний інтелект
Оооо так авторы закона новые литца Тымчук и черновол в довесок к Виннику....йоптель я фигею...)
Продолжим Бабашичка... да я считаю что подарок жителей дамбаса не следствие...
- Babasha
- Штучний інтелект
Поздравляю! Я таки думал, что ты НЕ глюппая деффочка... таки зря!(((
Я считаю "подарок" таким же следствием развала государственности как и прочих многих... кстати, откуда такое пренебрежительное название целого региона Украины? Или ВФЯ вам на блюдечке с голубой каемочкой шахтеры принесли? Может статистику поднимешь какой регион сколько голосов за него дал? И отдельно город Куев в том числе?

А що таке ВФЯ?Babasha писав: ↑Поздравляю! Я таки думал, что ты НЕ глюппая деффочка... таки зря!(((
Я считаю "подарок" таким же следствием развала государственности как и прочих многих... кстати, откуда такое пренебрежительное название целого региона Украины? Или ВФЯ вам на блюдечке с голубой каемочкой шахтеры принесли? Может статистику поднимешь какой регион сколько голосов за него дал? И отдельно город Куев в том числе?![]()
Бабаша, так ви вважаєте, що побиття студентів на м'ясо треба було Януку пробачити і сидіти в дупі далі?
А до роздмухування війни в нашій країні ваше хуйло ніяким боком не причетне? То все майданники?
Ну то збігайте своїми копитами в ростов і поцілуйте в саму дірочку ваше вфя і поплачтесь йому у камізельку.
А ми тут самі будемо якось розбиратись з нашими проблемами. І, впевнена, розберемось. Але на колінах, думаю, перед вашим хуйлом більше не станемо. Тому що багато крові він пролив на нашій землі.
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Мне вообще по барабану шо ты там думал... а Янык и ахметов ваше детище которое вы вознесли на трон и навязали всей стране.. при чем не только физически но и ментально.. именно ваш регион это концентрация быдла концентрация укурков... слишком много пришлось одно время общаться с вашим братом начиная от поклонников шахтаря... а тот маленький процент с не промытыми пивом мозгами в счёт не идёт
- Babasha
- Штучний інтелект
Милые Мавочка и Овочка - ох как у вас рвануло!))) Остыньте... тема жевана-пережевана... и врядле правда вас обрадует! Не стоит еще раз вам преподносить стереотипичность собственных оценочных мнений на виду у всех 

Ти бреши та не забріхуйся.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Свого часу я попереджав, що не можна принципово допускати блокування будь-яких сайтів, коли блокували хуяндекс і майлсру. Мене затюкали, мовляв так нада. А то пацани просто розминалися. Прецедент є, тепер можна "у робочому порядку"...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Babasha
- Штучний інтелект

Хотя это такие мелочи на фоне всего прочего!
Це зовсім не мєлочі. Позбавлення волі - це В ПЕРШУ ЧЕРГУ позбавлення можливості вільно отримувати інформацію.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Telecaster
тим паче шо в опері є вбудований VPN
так шо зайти на мейлсру раз плюнути... у багатьох там почта була свого часу....
так шо зайти на мейлсру раз плюнути... у багатьох там почта була свого часу....
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
- Telecaster
а шо дніще
одні воюють
інші торгують і кредити беруть...
тож мені дивина...
одні воюють
інші торгують і кредити беруть...
тож мені дивина...
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
Патріоти, повівшись на цю куйню, забули що реально інформаційна ізоляція потрібна якраз для підртимки війни, щоб виключити навіть теоретично можливість "народної дипломатії".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Сьогодні подзвонив до техпідтримки, і мені роботична дівчина спеціально нагадала про заборону президентом заборонених сайтів. Це вже Оруелл, бляць, на повний зріст. Мені вже розповідають, куди мені не можна дивитися. І це робить одна людина, не особливо пояснюючи, чому і як.
Моя думка - нам закрили частину інтернету, непідконтрольного Пєціку, щоб не бачили, не могли там координуватися, не могли порівнювати з тим, що робиться у нас. А робиться дедалі більше - те саме. Бо в Пєціка і Вовіка - однакові методички, тільки конфігурація спротиву манюпаса відрізняється.
Моя думка - нам закрили частину інтернету, непідконтрольного Пєціку, щоб не бачили, не могли там координуватися, не могли порівнювати з тим, що робиться у нас. А робиться дедалі більше - те саме. Бо в Пєціка і Вовіка - однакові методички, тільки конфігурація спротиву манюпаса відрізняється.
Участь в голосуванні - є формою колаборації