в очередной раз спрашиваю, а разве не т. Сталин взрастил т. Хрущева? Из рядового секретаря райкома до члена политбюро и секретаря ВКП(б). И в президиумах всегда рядом с великим вождём, не?
МІФИ ПРО 22 ЧЕРВНЯ
Re: МІФИ ПРО 22 ЧЕРВНЯ
Ні. Хрущова взрастіли ті ж, хто взрастів тебе.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
т.е., при Сталине, несколько десятков лет, на первых ролях и в самых ответственных местах, он был вопреки мнению великого Сталина?!
п.с.
перечитай биографию т. Хрущева!
п.с.
ещё можно посмотреть, чем его Сталин награждал, за верную службу, не?
да, невдобно с хрущевым вийшло...
- DSMechanic
не, предлагаю свежую версию: Хрущев с детства был тайным троцкистом, ввел в заблуждение доверчивого и наивного т.Сталина, коварно приблизился, затем возвысился, а затем наслал порчу на престарелого гения от управления и знатока кадрового подбора, с целью завладеть властью и угробить наследие великого вождя.DSMechanic писав: ↑Хрущова египецькі жреци з Швейцарії нав'язали, Сталін його в очі не бачив, це документи підробили![]()
Механік, хочете розділити зі спецом його форумну репутацію?DSMechanic писав: ↑Хрущова египецькі жреци з Швейцарії нав'язали, Сталін його в очі не бачив, це документи підробили![]()

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти краще про свій кар'єрний рост і його ціну думай.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- DSMechanic
Ну щодо "вартості" - то не до мене, я репутацією не гендлюю. Ну єсть мабуть, мені здаєцця що певна репутація завжди є.DSMechanic писав: ↑після єгипецьких жреців які керують світом тут взагалі є репутація і вона чогось варта?
А що там із жрецями? Цитату можна, звідки дровішки?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- DSMechanic
Я постив, що сьогодні єгипецькі жреці управляють світом? Не може бути. Тому й прошу цитату, власне.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- DSMechanic
Ви з Telecaster-ом на пару постили Петрова, розказуючи що ні до кого така мудрість не дійде. Ви самі його не слухали? 4 хвилини, от він там і розпинався. І про Атландиду і про єгипецький жреців.
- це ваші слова, про таємну еліту і тривалість управління.Скоріш всього про десятки тисяч років.
Ну для вашого рівня ця теза якраз підійде.DSMechanic писав: ↑Хрущова египецькі жреци з Швейцарії нав'язали, Сталін його в очі не бачив, це документи підробили![]()
ок.Нечай писав: ↑Ну для вашого рівня ця теза якраз підійде.DSMechanic писав: ↑ Хрущова египецькі жреци з Швейцарії нав'язали, Сталін його в очі не бачив, це документи підробили![]()
А для Вашего уровня есть версия, каким образом полуграмотный Хрущев несколько десятков лет был верным сталинцем?
Учитывая то, что именно Сталин карьерно взрастил его, наградил ТРЕМЯ орденами Ленина и ещё кучей высоких наград.
Это была кадровая ошибка?
- DSMechanic
І там, в сосєднєм районє, я писав що єгипецькі жреці сьогодні правлять світом? Просто цікаво. Чи Ви аби поржать? Ну тоді нема питань, просто я матиму на увазі що на серйозну розмову розраховувати не варто. Ржуще бидло хазяям світу якраз підходить. І їхнім холуям типу главспєца. Правда він-то знає, за що жопу рве, цікаво чи Ви усвідомлюєте за що, йому підспівуючи.DSMechanic писав: ↑ Ви з Telecaster-ом на пару постили Петрова, розказуючи що ні до кого така мудрість не дійде. Ви самі його не слухали? 4 хвилини, от він там і розпинався. І про Атландиду і про єгипецький жреців.- це ваші слова, про таємну еліту і тривалість управління.Скоріш всього про десятки тисяч років.
А Петрова я б всім радив послухати (2004) й порівняти з сьогоденням. Якщо звичайно є чим слухати й порівнювати.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!