Законопроект №6027-д принят.

главспец

Re: Законопроект №6027-д принят.

Повідомлення главспец » 12 липня 2018, 11:08

Sintez писав: Аналітики в "комунальних" (в яких від комунальності лише назва залишилася) структурах є вже давно, зокрема для "вичислення" крадіжок/махінацій з лічильниками.
ну, и? «Аналитик» вычисляет «махинации» со счётчиком, и показания опломбированного и поверенного счётчика опровергаются? Есть прецеденты?

M_M

Повідомлення M_M » 14 липня 2018, 16:29

Sintez писав: вбудованих кухонних меблів не повинно бути в принципі,
Тобто у спеціалізованих магазинах продають товари, заборонені до використання? Без сертифікатів та наявності кваліфікованої сфери обслуговування?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 липня 2018, 16:35

M_M писав:
Sintez писав: вбудованих кухонних меблів не повинно бути в принципі,
Тобто у спеціалізованих магазинах продають товари, заборонені до використання? Без сертифікатів та наявності кваліфікованої сфери обслуговування?
Вбудовані меблі в магазинах як правило не продають. Не в курсі? Їх вбудовують. Х порушенням правил, єссно. Ібо правила написані так, щоб раком можна було поставити будь-кого. Хто не хоче кланятися, напримєр.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 14 липня 2018, 17:13

Вбудовані меблі - це що? Шафа, вмонтована у холодильник? Чи вбудована у стіну? Вбудованих у стіну не продають, бо воно є нісенітницею. Їх проектують та монтують на місці. Так само й вбудованою технікою.
Продають як самостійну одиницю, так і у складі меблів під заказ.
https://bt.rozetka.com.ua/ua/ovens/c801 ... 55=110655/

главспец

Повідомлення главспец » 14 липня 2018, 17:49

Sintez писав: Вбудовані меблі в магазинах як правило не продають. Не в курсі? Їх вбудовують.
А это как?! Ну, допустим стиралку, встроенную, или холодильник в натуральном дереве, в кухне, ну есть, (тебе не продали?), бывает...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 14 липня 2018, 19:24

главспец писав:
Sintez писав: Вбудовані меблі в магазинах як правило не продають. Не в курсі? Їх вбудовують.
А это как?! Ну, допустим стиралку, встроенную, или холодильник в натуральном дереве, в кухне, ну есть, (тебе не продали?), бывает...
Та так... Майстри мені збудували кухню прямо на місці, вмонтувавши в неї всю апаратуру. а пральна машина у мене стоїть у ванній кімнаті, шо я ідіот їсти пральний порошок. Холодильник у натуральному дереві? А може ще в натуральному камені зробити? Подумай над цим, дарую ідею безкоштовно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 14 липня 2018, 19:30

stan700 писав:
Vollmer писав: І це - ніякий не жарт. Саме цей параметр, регулярність і обсяг платежів, аналізують мобільні оператори, інтернет - провайдери, комунальні контори, банки. І хлопці, які цікавляться чужими грошима.
уболталі. піду завтра втоплюся зненацька. щоб на хлопців напала печалька
За хлопців не переживай. Діти заплатять. Твої. Або онуки.

главспец

Повідомлення главспец » 14 липня 2018, 20:57

Sintez писав:
главспец писав: А это как?! Ну, допустим стиралку, встроенную, или холодильник в натуральном дереве, в кухне, ну есть, (тебе не продали?), бывает...
Та так... Майстри мені збудували кухню прямо на місці, вмонтувавши в неї всю апаратуру. а пральна машина у мене стоїть у ванній кімнаті, шо я ідіот їсти пральний порошок. Холодильник у натуральному дереві? А може ще в натуральному камені зробити? Подумай над цим, дарую ідею безкоштовно.
прикинь, дизайн конца девяностых, дерево - массив, а не фанеровка, дверцы кухонной мебели - филёнчастые. Не лак, а полировка дерева(разницу понимаешь?), красиво. Могу фотку в личку скинуть. Обзавидуешься..

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 липня 2018, 00:11

Та ти шо, ти шо. Звідки ж мені селюку, знатти що таке поліровка й шо таке масив. Ми, селюки, політуру поважаємо виключно як напій для внутрішнього вживання..

От тільки помиляєшся, завидувати таким як ти мені немає потреби. Бо іпав я таке щастя. Бачив я таких як ти докуя й більше, й Боже мене збав таким як ви бути.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 15 липня 2018, 00:47

Sintez писав: Та ти шо, ти шо. Звідки ж мені селюку, знатти що таке поліровка й шо таке масив. Ми, селюки, політуру поважаємо виключно як напій для внутрішнього вживання..

От тільки помиляєшся, завидувати таким як ти мені немає потреби. Бо іпав я таке щастя. Бачив я таких як ти докуя й більше, й Боже мене збав таким як ви бути.
Та да, сбилась мєчта ідіота. Черчіль збанкрутував, рятуючи Британію, а ці зруйнували країну заради полірованої деревини і ще й пишаються цим. Що тут скажеш? Бидлота.

главспец

Повідомлення главспец » 15 липня 2018, 07:06

Я ответил про "холодильник в дереве"? Пояснил почему.
Сознаюсь честно, когда для меня остро стоял жилищный вопрос, он был более приоритетен, чем судьбы страны и мирового пролетариата, вместе взятые. Хотя бы потому, что свои вопросы я могу реально порешать. А вселенские - нет.

п.с.
вот интересно, а любой из вас, что выберет?
хотя, один уже похвастался российской пенсией, вдвое большей. Выходит, не захотел себя приносить в жертву общественному... Но морализаторству это же не помеха?

главспец

Повідомлення главспец » 15 липня 2018, 07:14

Нечай писав: Черчіль збанкрутував, рятуючи Британію, а ці зруйнували країну заради полірованої деревини і ще й пишаються цим. Що тут скажеш? Бидлота.
Могу ещё привести пример - Хрущов, кроме персональной пенсии и казённой дачи ничего не получил.
А оказался-то, тайным троцкистом!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 липня 2018, 08:06

Брехня. Золоті унітази - це не "жиліщний вапрос", це розкіш, тобто намагання похизуватися чимось що "можу собі дозволити, а у вас немає". Рівень дитини, максимум підлітка (якщо розвиток нормальний, єссно).

Загалом фіг би з ним. Якби заради тих унітазів ви не гробили б країни так, як їх гробите, й не розпинали народ так, як розпинаєте напримєр за допомогою вищезгаданого "закону".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 15 липня 2018, 08:36

Sintez писав: Брехня. Золоті унітази - це не "жиліщний вапрос", це розкіш, тобто намагання похизуватися чимось що "можу собі дозволити, а у вас немає". Рівень дитини, максимум підлітка (якщо розвиток нормальний, єссно).

Загалом фіг би з ним. Якби заради тих унітазів ви не гробили б країни так, як їх гробите, й не розпинали народ так, як розпинаєте напримєр за допомогою вищезгаданого "закону".
ты о ком?
Я о себе, для меня жилищным вопросом тогда была квартира, среднего класса. А выбрасывать деньги на некачественный ремонт или мебель из дсп, по моему, просто глупо, как тогда, так и сейчас!

п.с.
и каким образом та моя квартира, связана с «ви не гробили б країни»?!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 липня 2018, 11:37

Ну йолпт, звичайно ж. Країну довели до ручки марсіани разом із Панасом і Параскою. Ти-то ні при чому, стопудово.

Пс. Обзавидуйся! Чуваки теж вирішили квартирний вапрос. Ні, ну реально, не купувати ж їм меблі з ДСП, хай їх робочий скот купує!

Пс2. І вони теж, як ти можеш льогко здогадатися, до 3,14 в країні абсолютно ніяким боком!

Зображення

Зображення

Зображення
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 15 липня 2018, 16:39

Sintez писав: Країну довели до ручки марсіани разом із Панасом і Параскою. Ти-то ні при чому, стопудово.

Пс. Обзавидуйся! Чуваки теж вирішили квартирний вапрос. Ні, ну реально, не купувати ж їм меблі з ДСП, хай їх робочий скот купує!
ну, и? Так мне заниматься своим «квартирным вопросом», или изобретать «концепцию виводу людства з свитовои кризи»?!
На второе у меня ума не хватит. Но есть некоторые герои...

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 15 липня 2018, 17:02

Участь в голосуванні - є формою колаборації

главспец

Повідомлення главспец » 15 липня 2018, 17:12

именно! Дык, а ума хватает, у некого изобретателя «концепции виводу людсьва з свитовои кризи»? Респект ему и Вам. Ну как почётному миномётчику.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 15 липня 2018, 17:23

Участь в голосуванні - є формою колаборації

Нечай

Повідомлення Нечай » 15 липня 2018, 17:39

Sintez писав: Ну йолпт, звичайно ж. Країну довели до ручки марсіани разом із Панасом і Параскою. Ти-то ні при чому, стопудово.

Пс2. І вони теж, як ти можеш льогко здогадатися, до 3,14 в країні абсолютно ніяким боком!

Зображення

Зображення

Зображення
Нє, просто пацан хоче впіхнуть нєвпіхуємоє! :lol: Тіпа я такий упакований, тому шо в ліхіє 90-є, коли лохи тупо працювали і виживали, я підсуєтився і частину колись державної власності тупо спизтив і продав, за рахунок чого й прибарахлився. А коли треба за це відповідати-то це не я, а хз хто. Але ж історію та економіку все одно не обдуриш, тому відповідати все одно доведеться. І оскільки хитрожопі пацани прибрали ПЕРСОНАЛЬНУ відповідальність, то отримають КОЛЕКТИВНУ. І десь своєю п'ятою точкою він це відчуває. Тому й пише на форумах, щоб самого себе переконати, що все робив правильно...

Відповісти