сталин ни при чем
Re: сталин ни при чем
Процитую дещо папізже. Інтригу збережу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я бачу потихеньку вимираюче колись стотисячне місто. По решті пунктів може ввечері відповім, зараз не до того.M_M писав: ↑Від економічних реформ? Чи голодоморів? Може навкруги сел стоять війська та не випускають селян поза межі дозволеного? Може у селян паспорти відібрали? Чи хоча б якось обмежують отримання міжнародного? Чи може є якийсь аналог ссилки до Сибіру з речами? Чи може на полицях магазинів зникли продукти харчування? Може з'явились ковбасні електрички?
Я, наприклад, бачу сплеск народжуваності. Сплеск будівництва. Сплеск кількості позаосвітних закладів для дітей. І це відбувається не тільки в столиці. Навіть у найвіддаленіших селах з'являються усілякі гуртки.
Але за умови наявності поряд з нашою країною більш успішних сусідів, не може бути дивним потік міграціі поза межі країни. Але зараз за перетин кордону не розстрілюють на місці. Українці і в Польщі, і в Канаді залишаються Українцями. Грошовий потік зза кордону від них є помітною складовою частиною нашого грошового обігу.
Проблеми є. Саме проблеми ми тут і обговорюємо. Але порівнювати ці проблеми з наймерзеннішим епізодом в історії країни??!!??
Все ще підтримуєте тези підкацапника? Що має на меті не вирішення проблем, але розповсюдження розпачу та ненависті до всього українського. Він же не просто так злиняв до ворожої держави обслуговувати ворогів. Там для нього краще. І там сталін - герой, тобто він серед своїх. Я так і казав, відсутність покарання за бруд на країну лежить на поверхні. Вас за язика ніхто не тягнув. Може Вам теж краще знайти місце у кацапії?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А"найвіддаленіше село" - це скільки км від Києва? 150?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так що там із переписом?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тому, що всі знають - американці бувають не тільки чорні.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
А Ви маєте на меті вирішення проблем? Щодо "підтримки" - це притягнуто за вуха.Все ще підтримуєте тези підкацапника? Що має на меті не вирішення проблем, але розповсюдження розпачу та ненависті до всього українського. Він же не просто так злиняв до ворожої держави обслуговувати ворогів. Там для нього краще.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Де перепис населення, га, питаю©? Я, як і Нечай, бачу ВИМИРАЮЧУ країну. Зубожілу, пропиту, прокурену, закабалену "допомогою", одурманену попами й так далі. Може мене теж забанити к ібєням, щоб киянам ікєбану не псувати? Так тоді поясніть мені, нафіга ви пішли від порохоботів зі старої площядки? У тих теж лейт-мотивом був лозунг що все зашибісь, рехворми переможно крокують, росте процент жиров у маслє, а хто не вірить - той врах, і з ним нада бароцца, краще всього - розстрілять нах!
Шарія я викидаю не тому, що він пише про те що Україні погано, а за те, що він продажний брехун. Принаймні для мене це очевидно. Те, що Нечай виїхав у кацапію, не більша зрада аніж якби він виїхав на Захід. Не зхотів? Ну я його розумію, бо на Заході він лікарем хрін би працював, а мити унітази охота не всім лікарям. Втім, це не заважало мені банити Нечая, коли він на те заслуговував. Так шо давайте так: або беретеся й модеруєте, або не лізете зі своїми безцінними порадами. Як треба буде, я запитаю.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ще щодо "підтримки" Нечая. Шуміху зі зносом пам'ятників і перейменуванням вулиць я вважаю фуфлом, абсолютно незалежно від точки зору Нечая чи його існування взагалі. Це типічна совєцька "компанєйщина", шуміха, котрими комуняки традиційно прикривали провали у вирішенні РЕАЛЬНИХ проблем суспільства. Таким же фуфлом свого часу у виконанні "патрійотів" була шуміха із "символікою". До речі, яка закінчилася тим, що скажімо Великого герба так і немає, тупо, і всім внєзапно покуй, хто б міг подумати, га?!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Об'єктивно, знелюднення - жахливе. У райцентрах жителів менше втричі, проти 90-х років.
В Росії було 5 млн, в Польщі - 2,2 млн, ще мільйонів 4 - 5 по інших світах. Всього до 12 млн. станом на минулий рік, за консервативними оцінками. Сусідні країни мають держпрограми завезення українців. Поляки хочуть 10 млн., інші теж, хто скільки. Доречі, німці теж. Це - повне знекровлення України. Дотла, в нуль.
Це більше схоже не на розстріл, канєшно, а на випуск крові, за правилами жидівських релігійних настанов, із зв'язаної, нерухомої жертви. Як будемо порівнювати, вбивство - і вбивство ??? Якесь може бути краще ???
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Не хочу протипоставляти, але доводицця. Жителі столиць й губернських центрів нагадують мені жителя квартири, котрий перед всіма хизуєцця розкішним ремонтом і вперто не хоче чути, що підвал його будинку не перший рік повен води.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
я не понял, это сравнительный анализ, типа, что хуже - массовые расстрелы или деградация страны?
Ну да, за сто років жиди зрозуміли, що розстрілювать неестетично, є інші способи звільнити грунти. Щоб лошйо видохло начебто "само". Повільно, але надійно й без опору.Vollmer писав: ↑Об'єктивно, знелюднення - жахливе. У райцентрах жителів менше втричі, проти 90-х років.
В Росії було 5 млн, в Польщі - 2,2 млн, ще мільйонів 4 - 5 по інших світах. Всього до 12 млн. станом на минулий рік, за консервативними оцінками. Сусідні країни мають держпрограми завезення українців. Поляки хочуть 10 млн., інші теж, хто скільки. Доречі, німці теж. Це - повне знекровлення України. Дотла, в нуль.
Це більше схоже не на розстріл, канєшно, а на випуск крові, за правилами жидівських релігійних настанов, із зв'язаної, нерухомої жертви. Як будемо порівнювати, вбивство - і вбивство ??? Якесь може бути краще ???

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Наскільки пам'ятаю, я ніде не пропонував, а тим більше не наполягав на якомусь бані. Відсутність бану конкретної особи є простим індикатором Вашої згоди з брехнею, що розповсюджує ця конкретна особа. Головна відмінність від Шарія - не за гроші. Дуже істотна та поважна причина. Не відмовляйте собі ні у чому, Ви можете обирати собі спільників де завгодно, ніхто Вам не завадить.
Перепис населення повинен був зробити ще овоч. Але чомусь перенесли в 2011 на 2012-й рік. Стану війни ж не було? Що завадило? Не хочете спитали у прихильників? А у час повзучої окупації витрачати гроші на перепис - марно витрачені чималі кошти. Зараз планують перепис на 2020-й рік. Може до того часу кацапи підуть геть. А може й ні.
І ще одне. Доводити тезу має той, хто її декларує. Це ж не страхітливе твердження Шарія про громадянську війну, це ж просто такий собі невеличкий геноцидик, що не має ніякого значення для країни, нє? То доводьте свою тезу.
Перепис населення повинен був зробити ще овоч. Але чомусь перенесли в 2011 на 2012-й рік. Стану війни ж не було? Що завадило? Не хочете спитали у прихильників? А у час повзучої окупації витрачати гроші на перепис - марно витрачені чималі кошти. Зараз планують перепис на 2020-й рік. Може до того часу кацапи підуть геть. А може й ні.
І ще одне. Доводити тезу має той, хто її декларує. Це ж не страхітливе твердження Шарія про громадянську війну, це ж просто такий собі невеличкий геноцидик, що не має ніякого значення для країни, нє? То доводьте свою тезу.
Постічь мабуть неможливо, ібо ТС схоже сам не знає, навіщо цю гілку почав.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!