сталин ни при чем

toisamiy

Re: сталин ни при чем

Повідомлення toisamiy » 27 липня 2018, 17:31

Sintez писав: Якой якой матєрі, пардон, яких даних?
Тобто, статистики не існує. Тоді навіщо патякати і прирівнювати до масових розстрілів?
Про масову еміграцію забуваємо. Еге?
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 27 липня 2018, 17:35

Sintez писав: Так де ж "
ви" , вчьоні, напримєр, були весь час?
Особисто я розробляв проект закону "Про роздержавлення власності", який потім партноменклатура та бандво спаплюжили.
А ви де були?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 липня 2018, 17:38

toisamiy писав:
Тобто, статистики не існує. Тоді навіщо патякати і прирівнювати до масових розстрілів?
toisamiy писав:
А ну да, ще не вистачало щоб розстріли були.

І про те, що навіть ОДНУ дитину родити для молодої сім"ї тепер мало не подвиг - теж забуваємо? І про масовий алкоголізм, особливо жіночий, котрий автоматично програмує кілька поколінь дебілів, теж? І про деградацію освіти й з дозволу сказати "науки" з її сотнями тисяч липових "учьоних"? І про... Втім, про що я...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 липня 2018, 17:42

toisamiy писав:
Sintez писав: Так де ж "
ви" , вчьоні, напримєр, були весь час?
Особисто я розробляв проект закону "Про роздержавлення власності", який потім партноменклатура та бандво спаплюжили.
А ви де були?
А шо ж Ви такий недолугий закон рохробили, що його хтось зміг "зпаплюжити"?

Де я був? Я працював... На заводі. Якому прийшов 3,14, бо його "роздержавили". Нині працюю в енергетиці, котрій теж підходить вищезгаданий 3,14, бо її теж "роздержавили" до ручки.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 27 липня 2018, 17:45

Vollmer писав: Об'єктивно, знелюднення - жахливе. У райцентрах жителів менше втричі, проти 90-х років.
В Росії було 5 млн, в Польщі - 2,2 млн, ще мільйонів 4 - 5 по інших світах. Всього до 12 млн. станом на минулий рік, за консервативними оцінками. Сусідні країни мають держпрограми завезення українців. Поляки хочуть 10 млн., інші теж, хто скільки. Доречі, німці теж. Це - повне знекровлення України. Дотла, в нуль.
Так. Але чи можна це прирівнювати до масових розстрілів та висилань в конц табори?
Але ж Нечай і Синтез прирівнюють.
Чому?

главспец

Повідомлення главспец » 27 липня 2018, 17:47

Sintez писав: Це була недопустима єресь і крамола.
Для кого? Обыкновенный набор фраз, о том, что «нужно новое наукообразие, старое неправильно».
Кого и когда парили тонкости теоретического марксизма? Равно, как хоть слесарю, хоть академику, абсолютно пофиг нюансы бухучета. Есть бухгалтерия для этого. Ну от бухгалтерии хоть польза конкретная.

Я думаю, что для вождей победившего пролетариата важна была некая наукообразность, оправдывающая происходящее. Ну, как костыль хромому.
Тем более, что необходимо было как-то обосновывать невиданный дотоле «светлый путь».
п.с.
похожим образом действуют и нынешние «реформаторы», идиотскими обоснованиями, поясняющие провальные успехи

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 27 липня 2018, 17:50

Sintez писав: А шо ж Ви такий недолугий закон рохробили, що його хтось зміг "зпаплюжити
Було б вам розробити кращий.
Але це все одно не мало б значення, бо бандву і партноменклатурі дуло начхати на те, що там було написано.
Скажімо, в законі заборонявся продаж приват сертифікатів. Але їх скуповували на базарах.
Мені треба було бігати по базарах?
Ви дивна людина.

M_M

Повідомлення M_M » 27 липня 2018, 17:51

главспец писав: Учитывая наличие кучи «единых реестров» и прочих «учётов», за неделю можно прикинуть численность поголовья +/- 100тысяч, элементарно! Без затрат.
Совершенно верно. Есть куча методов, все дают примерно одну оценку. Есть ЗАГСы, регистрирующие рождения и смерти. Есть погранцы, регистрирующие потоки туристов и мигрантов, итд. Но тут же речь о пост-91 геноциде украинцев. Дескать, потери от развала совка больше чем от сталинских расстрелов. При этом сталинисты скромно умалчивают, что "потери" коснулись не только Украины. Весь соцлагерь "геноцидит" до сих пор. :lol: А о том, что Берлинская Стена (если точнее - события, предшествовавшие появлению этой стены, т.е. блокада Западного Берлина) - причина (или по крайней мере официальный повод) возникновения НАТО, вообще ни гу-гу. В совке об этой блокаде почти никто не знал. Там тоже сталин был ни при чем. Ему не докладывали. Как только узнал, так сразу и прекратил это безобразие. :lol:

Бывшие союзники стали врагами.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 липня 2018, 17:57

главспец писав:
Sintez писав: Це була недопустима єресь і крамола.
Для кого? Обыкновенный набор фраз, о том, что «нужно новое наукообразие, старое неправильно».
Кого и когда парили тонкости теоретического марксизма? Равно, как хоть слесарю, хоть академику, абсолютно пофиг нюансы бухучета. Есть бухгалтерия для этого. Ну от бухгалтерии хоть польза конкретная.

Я думаю, что для вождей победившего пролетариата важна была некая наукообразность, оправдывающая происходящее. Ну, как костыль хромому.
Тем более, что необходимо было как-то обосновывать невиданный дотоле «светлый путь».
п.с.
похожим образом действуют и нынешние «реформаторы», идиотскими обоснованиями, поясняющие провальные успехи
Ти іноді мене навіть веселиш. Ну невже ти вважаєш що не існує на світі розумніших за тебе, для кого то - не порожній набір фраз? Ще раз хочецця тебе запитати - нафіга воно тобі?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 27 липня 2018, 18:01

Sintez писав: Це була недопустима єресь і крамола
В чому саме ви бачите єресь і крамолу?
Точніше, в чому її побачили ті, хто "вбили" (на вашу думку) Сталіна?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 липня 2018, 18:04

toisamiy писав:
Vollmer писав: Об'єктивно, знелюднення - жахливе. У райцентрах жителів менше втричі, проти 90-х років.
В Росії було 5 млн, в Польщі - 2,2 млн, ще мільйонів 4 - 5 по інших світах. Всього до 12 млн. станом на минулий рік, за консервативними оцінками. Сусідні країни мають держпрограми завезення українців. Поляки хочуть 10 млн., інші теж, хто скільки. Доречі, німці теж. Це - повне знекровлення України. Дотла, в нуль.
Так. Але чи можна це прирівнювати до масових розстрілів та висилань в конц табори?
Але ж Нечай і Синтез прирівнюють.
Чому?
******************************************************************************************************
І я теж - порівнюю. Ставлю знак рівності. "=". Тому, що ціль - та сама, упокорення і знищення нації. І результат, як бачимо - надзвичайно подібний. Знелюднення, обезкровлення, захоплення ресурсів України, використання українців у якості гною, добрива, задля підняття добробуту інших націй, або окремих, вибраних персонажів.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 27 липня 2018, 18:06

Sintez писав: А ну да, ще не вистачало щоб розстріли були.
Ще раз: навіщо патякати і прирівнювати до масових розстрілів масову еміграцію?
Тобто, живих людей, що виїхали (це погано для країни) -- до людей розстріляних і замордованих?

M_M

Повідомлення M_M » 27 липня 2018, 18:08

Vollmer писав: ала би точитися між М_М і ОлдБоєм, як між представниками крайніх точок зору на критерії банення і полоскання
Це хибне припущення. Ми з ОлдБоєм були в одній команді двічі. Суперечок не виникало.

главспец

Повідомлення главспец » 27 липня 2018, 18:09

Sintez писав: Ще раз хочецця тебе запитати - нафіга воно тобі?
Да хочу понять, чем руководствовались «убийцы Сталина», ну что именно их так перепугало?! И кто они, сумевшие организовать такой фокус, могучая тайно-подпольная организация? Так вроде всех врагов народа выкосили к тому времени.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 липня 2018, 18:17

M_M писав:
Vollmer писав: ала би точитися між М_М і ОлдБоєм, як між представниками крайніх точок зору на критерії банення і полоскання
Це хибне припущення. Ми з ОлдБоєм були в одній команді двічі. Суперечок не виникало.
*********************************************************************************************************
Ні, не хибне. То був, зрозуміло жарт, а раціональне зерно в тому,що ОлдБой, почасти, правий, не можна занадто старанно знищувати на форумі різноманіття. І я з ним згоден. Якщо це - саме різноманіття, а не всепожираюча, в'язка маса тупих, злобних тролів, які вміють, виключно, затоптати і знищити.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

M_M

Повідомлення M_M » 27 липня 2018, 18:27

Vollmer писав: Тому, що ціль - та сама, упокорення і знищення нації.
Є й інший погляд. Для початку запитання. Чи ми маємо говоримо про геноцид поляків, естонців, латвійців, румунів, болгарів та білорусів?

І ще одне запитання. Нашим олігархам катастрофічно не вистачає працівників. Як це може бути сумісне з геноцидом, головна причина якого зайві роти?
не можна занадто старанно знищувати на форумі різноманіття
Нагадаю ще раз. Я ніде не наполягав на чиємось бані. Хоча й використовував відсутність бану як індикатор прихильності модератора до розповсюджувача кацапської пропаганди. Гадаю, що це базується на їх спільних поглядах на сталінські витвори мистецтва. Чисто IMHO.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 липня 2018, 18:51

toisamiy писав:
Sintez писав: А шо ж Ви такий недолугий закон рохробили, що його хтось зміг "зпаплюжити
Було б вам розробити кращий.
Але це все одно не мало б значення, бо бандву і партноменклатурі дуло начхати на те, що там було написано.
Скажімо, в законі заборонявся продаж приват сертифікатів. Але їх скуповували на базарах.
Мені треба було бігати по базарах?
Ви дивна людина.
Було б... Якби міг. Але що зроблено то зроблено, хоча назад і доведецця відбирати, очевидно, та от уже відбирати майже нічого... Хоча МОЖЛИВІСТЬ експлуатувати ресурси слід відібрати у мафії чимшвидше.

Мене інше цікавить. Ви, коли ото писали, не мали сумніву, чи отак уже конче потрібне те "роздержавлення"? От особисто Ви звідки таке переконання отримали, що "роздержавленню" альтернативи немає?

Або от інше. Ви, коли той закон писали, не знали, що бандво не буде його додержуватися?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 липня 2018, 18:56

M_M писав:
главспец писав: Учитывая наличие кучи «единых реестров» и прочих «учётов», за неделю можно прикинуть численность поголовья +/- 100тысяч, элементарно! Без затрат.
Совершенно верно. Есть куча методов, все дают примерно одну оценку. Есть ЗАГСы, регистрирующие рождения и смерти. Есть погранцы, регистрирующие потоки туристов и мигрантов, итд. Но тут же речь о пост-91 геноциде украинцев. Дескать, потери от развала совка больше чем от сталинских расстрелов. При этом сталинисты скромно умалчивают, что "потери" коснулись не только Украины. Весь соцлагерь "геноцидит" до сих пор. :lol: А о том, что Берлинская Стена (если точнее - события, предшествовавшие появлению этой стены, т.е. блокада Западного Берлина) - причина (или по крайней мере официальный повод) возникновения НАТО, вообще ни гу-гу. В совке об этой блокаде почти никто не знал. Там тоже сталин был ни при чем. Ему не докладывали. Как только узнал, так сразу и прекратил это безобразие. :lol:

Бывшие союзники стали врагами.
Так де ЦИФРА?

І хто "умалчіваєт" про втрати решти постсовка? Просто мені їхні проблеми дещо побоку, своїх досить. Союзники НІКОЛИ друзями й не були, до речі. Вас хтось надурив.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 27 липня 2018, 18:57

toisamiy писав:
Sintez писав: Це була недопустима єресь і крамола
В чому саме ви бачите єресь і крамолу?
Точніше, в чому її побачили ті, хто "вбили" (на вашу думку) Сталіна?
Я ж виділив. :shock:
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 27 липня 2018, 19:02

Sintez писав: Союзники НІКОЛИ друзями й не були, до речі.
До речі, знайдете, де я союзників називав друзями? Це Вас хтось надурив.

Відповісти