А ЭТО из каких политических помоек...

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: А ЭТО из каких политических помоек...

Повідомлення Vollmer » 06 серпня 2018, 19:05

Мавка писав:
.............................. оказывается антисемитские выступления Свободы регионалы проплатили...
Я тричі перечитав, усе намагався зрозуміти, в чому саме була ідея "онтєсімєтізьму", кому платили, і конкретно - за що. Для мене всі ці питання, поки що, залишаються відкритими, і я би не поспішав звинувачувати "Свободу" у заробітчанстві. Це так, між іншим.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

M_M

Повідомлення M_M » 06 серпня 2018, 19:21

Vollmer писав: звинувачувати "Свободу" у заробітчанстві.
Так не уся ж "свобода" продалась, тільки окремі очільники. Сам знаю декілька нормальних на голову свободовців, що за ідею, а не за лідера. До речі, щось давно не чутно тягнибока. Знайшли йому заміну? Чи "свобода" це стандартна партія єдиного лідера?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 серпня 2018, 20:08

M_M писав:
Так не уся ж "свобода" продалась, тільки окремі очільники. Сам знаю декілька нормальних на голову свободовців, що за ідею, а не за лідера. До речі, щось давно не чутно тягнибока. Знайшли йому заміну? Чи "свобода" це стандартна партія єдиного лідера?
****************************************************************************************************
Нє-нє-нє. Я хотів би побачити, образно кажучи, акти виконаних робіт, платіжки, і накладні на товар. Бо це може бути тільки гнилим оселедцем, і без платіжок і накладних підтримувати подібну версію - означає працювати на замовників гнилого оселедця.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 серпня 2018, 20:17

Мавка писав:
главспец писав: В рассматриваемом случае это весьма узкий круг. И мамаша в него явно не входит! Да и не входила даже в лучшие времена.
-----------------------------
:facepalm2:

если за Манафортом следите, то оказывается антисемитские выступления Свободы регионалы проплатили...

.. таже витренчика пока была в вр обзавелась и накупилась нужных связей...

шо ж вы такой наивный ???
Це називаєцця "включити дурня".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 серпня 2018, 20:22

M_M писав:
Вони можуть внятно роз'яснити ту ідею, за яку вони?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 серпня 2018, 20:24

Vollmer писав:
Мавка писав:
.............................. оказывается антисемитские выступления Свободы регионалы проплатили...
Я тричі перечитав, усе намагався зрозуміти, в чому саме була ідея "онтєсімєтізьму", кому платили, і конкретно - за що. Для мене всі ці питання, поки що, залишаються відкритими, і я би не поспішав звинувачувати "Свободу" у заробітчанстві. Це так, між іншим.
А Фаіон будемо звинувачувати, що вона приховала своє членство у компартії?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 серпня 2018, 20:34

Sintez писав:
Vollmer писав:

*******************************************************************************************************
Ми її непремінно за це змусимо півроку поститися і ходити босоніж на роботу, одразу після того, як з'ясуємо, хто, кому, за що платив у кейсі "онтєсімєтізьма", що, реально, було зроблено, і т.д.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 серпня 2018, 20:47

Vollmer писав:
Sintez писав: А Фаіон будемо звинувачувати, що вона приховала своє членство у компартії?
*******************************************************************************************************
Ми її непремінно за це змусимо півроку поститися і ходити босоніж на роботу, одразу після того, як з'ясуємо, хто, кому, за що платив у кейсі "онтєсімєтізьма", що, реально, було зроблено, і т.д.
Давайте почнемо здалеку. Згадайте, як з"явився Тягнибок. Нікому не відомий пацан раптом виявився зіркою першої величини, котру затаскали по телеефірах. Ніяких питань у Вас це не викликає? Все лише завдяки офігєнності й шармові Олєжки? Чи таки хтось це діло організовував і спонсорував? Я не кажу, що отримував гроші особисто він, але те, що його вели, як дурне теля в потрібному напрямку - то більше аніж факт, так воно і є насправді.

Просто спокійно подумавши, я прихожу до висновку, що результат роботи партії -нуль, якщо не негативний. Вона повела хз куди купу благонамірених людей; вона зтворювала образ "укрофашистів" для рашензмі...

Щодо проплаченого антисемітизму - ну дик лунали ж від "Свободи" такі речі, чи то брехня й підстава?

А розписки й квитанції якщо і є, то заховані надійно, й використовуюцця для шантажу й утримання Олєжки на правильному (з тз спонсорів) курсі...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 06 серпня 2018, 20:51

Vollmer писав:
Sintez писав:

Фарион на дурку-принудиловку.
На год. А там видно будет.
Те, кто считают, что может изменить коммуниста - дебилы от рождения.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

M_M

Повідомлення M_M » 06 серпня 2018, 21:16

Vollmer писав: акти виконаних робіт, платіжки, і накладні на товар.
Щось не зрозумів про що це.
Те, що очільники продажні, підозра була від самого початку, як відпвыдь на питання "кому вигідно". Вони ж не зовсім дебіли, програму накатали доволі цікаву, тому масовка задарма працювала, за ідею. Значна підтримка знизу таки була. Але окрім слів потрібні й справи. А отут не склалось :(

oven
щира українка

Повідомлення oven » 06 серпня 2018, 21:34

M_M писав: Те, що очільники продажні, підозра була від самого початку, як відпвыдь на питання "кому вигідно". Вони ж не зовсім дебіли, програму накатали доволі цікаву, тому масовка задарма працювала, за ідею. Значна підтримка знизу таки була. Але окрім слів потрібні й справи. А отут не склалось
:good:
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 серпня 2018, 21:36

Sintez писав: ....................................................................................................................................................................................................................
Давайте почнемо здалеку. Згадайте, як з"явився Тягнибок. Нікому не відомий пацан раптом виявився зіркою першої величини, котру затаскали по телеефірах. Ніяких питань у Вас це не викликає? Все лише завдяки офігєнності й шармові Олєжки? Чи таки хтось це діло організовував і спонсорував? Я не кажу, що отримував гроші особисто він, але те, що його вели, як дурне теля в потрібному напрямку - то більше аніж факт, так воно і є насправді.

Просто спокійно подумавши, я прихожу до висновку, що результат роботи партії -нуль, якщо не негативний. Вона повела хз куди купу благонамірених людей; вона зтворювала образ "укрофашистів" для рашензмі...

Щодо проплаченого антисемітизму - ну дик лунали ж від "Свободи" такі речі, чи то брехня й підстава?

А розписки й квитанції якщо і є, то заховані надійно, й використовуюцця для шантажу й утримання Олєжки на правильному (з тз спонсорів) курсі...
****************************************************************************************************
Всі ми були, колись, нікому не відомими пацанами.
У нас нема інших телеефірів. Ходити на ті, що є - робота політика.
На них ще і метання гранат пробували навісити, і витратили на то грубі гроші. І що?
Рашазмі що недочують - то вигадають. Їм непотрібні ніякі чужі картинки, вони власні створюють за потребою, цілком успішно. І той же гейпарад вперто проводить влада, і вперто б'є при тому протестуючих, і плює на всі "картинки", оптом. Відпочинок Пєціка, крадійство в армії, на митниці, клоунада в судах, мажори на дорогах... - які ще потрібні картинки?

Дуже цікаво, які саме речі лунали від "Свободи"? Бо я вбачаю стандартну методу, з ложечками і осадом. Прошу дуже мене переконати, що замовлення справді відроблялося.

До Олежки є багато питань. Від солідарної поведінки з Підаліком і Кролєгом під час Майдану, до нєвнятної політики, недостойної справжньої, питомої опозиції з опорою в народі. Інфільтрація політичних структур СБУшниками - безумовно, стосується і "Свободи" теж, як і інших. Частково його недоліки перекриває альянс, тобто, він і за це розплачується. "Свобода", разом з Олежкою, перебувала, і зараз перебуває під шаленим реальним тиском влади, не слід про це забувати. Трохи більше злопам'ятності, панове, закликаю !!! За всіма напрямками, а не лише тими, що нам хтось згори вкаже !!!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 серпня 2018, 22:25

"Робота політика" - а з яких пір Олєжка став працювати політиком? Хто його призначив на цю посаду?

Бути політиком - це не лише гучно кричати в мікрофон, а й якісь програмні речі... Так от я грішним ділом поліз у програму ВО "СВобода".... Рекомендую, до речі. Прога достойна пера Карла М... ні, не Маркса, Мюнхгаузена. Космічних масштабів! Що не пункт, то фейспалм. Олєєєєжаааа! ЯК бля ти ту всю фантастику збираєшся реалізувати? http://svoboda.org.ua/party/program/
? Юлька та хоч відмовилася від "солідаризму", правда навзамін толком нема нічого, так хоч форуми збирають і рєпу чухають, а тут - мнє би саблю да коня да на лінію огня! Реальний же рівень "політиків"-"Свободівців" - це епопя зі сміттям в Тернополі, якщо пам"ятаєте.

До речі, цитата із програми:
1.17. Зобов'язати кандидатів на всі виборні посади вказувати в офіційних біографіях національну приналежність, усі попередні (від часів совєцької окупації) партійні та державні посади і судимості ‒ не лише непогашені, але й погашені. Передбачити скасування реєстрації кандидатів у депутати за умисне приховування біографічних фактів або позбавляти депутата мандату в судовому порядку, якщо приховування виявиться після виборів.
Шо там, Фаріоншу вигнали?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 серпня 2018, 23:00

Нащо Вам, спеціально, вигнана Фаріон ??? :lol: :lol: :lol:

Тільки чесно !!!

M_M

Повідомлення M_M » 06 серпня 2018, 23:43

Фаріон - цікаве явище. Доводилось вивчати її наукові твори, начебто позитив. Якщо то дійсно вона писала. В мене ніяк не вкладається в голові сумісніть того, що читав, з оцими "Ліза від слова лізать" та подібними витівками. Начебто різні люди, навіть за рівнем інтелекту не схожі.

главспец

Повідомлення главспец » 07 серпня 2018, 08:28

Мавка писав:
главспец писав: В рассматриваемом случае это весьма узкий круг. И мамаша в него явно не входит! Да и не входила даже в лучшие времена.
-----------------------------
:facepalm2:

если за Манафортом следите, то оказывается антисемитские выступления Свободы регионалы проплатили...

.. таже витренчика пока была в вр обзавелась и накупилась нужных связей...

шо ж вы такой наивный ???
мля...
ок, обсудим, «витренчика пока была в вр обзавелась и накупилась нужных связей»!
Ага, впрок, про запас? На несколько созывов вперёд, ну чтобы сынка пристроить?
Во дальновидная... И невостребованная.
п.с.
ещё идеи есть? Креативьте, не стесняйтесь!

главспец

Повідомлення главспец » 07 серпня 2018, 08:35

Clone писав: Те, кто считают, что может изменить коммуниста - дебилы от рождения.
В каком смысле? Т.е., настоящего коммуниста, по убеждениям? А можно хоть один пример такого из современности(не усопшего), с фамилией, не? Такого идейного и непоколебимого...

Мавка
Ей рано нравились романы...

Повідомлення Мавка » 07 серпня 2018, 11:37

Vollmer писав:
Мавка писав:

--------------------------
для меня эти вопросы закрыты...

достаточно вспомнить 2004, последние недели перед голосование, напряжение достигает апогея и тут Олежка разродился гневной речью в адрес "жидов"... ага.. самое время... свобода как раз поддерживает в это самое время Ющенко...

видео на трубе... регионал в очереди за зарплатой узнает тягныбока.... тягныбок подает в суд и... проигрывает...

длиннохвостый мирошниченко заявляет о жидовке миле кунис...

про фарион рассказать ?)))

Мавка
Ей рано нравились романы...

Повідомлення Мавка » 07 серпня 2018, 11:46

главспец писав: мля...
ок, обсудим, «витренчика пока была в вр обзавелась и накупилась нужных связей»!
Ага, впрок, про запас? На несколько созывов вперёд, ну чтобы сынка пристроить?
---------------------
ну вот зачем писать херню ?

столько лет просидеть на политическом форуме... то есть более менее знать что представляют из себя кланы.... и утверждать что сынок витренчихи всего добился собственным умом...и деньги на заграничное учение мама заработала... и вот приехал малчик и пошел в нафтогаз по открытой вакансии, предварительно прочитав объявление на одном из сайтов.... ну прям талантливые дети...отпрыски януковича стали депутатами и миллионерами исключительно благодаря собственным возможностям.. как и отпрыски порошенко... и прочие остальные...

вот знаю я лично одного депутата зщапорожского.. из регионалов ... уже кышнули его на фиг....

но в киеве до сих умудряется пристраивать людей в нужные министерства... с чего бы ? и как ему удается.. ? есть ответ ?

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 07 серпня 2018, 12:36

Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Відповісти