Скажімо, ми цього точно не знаємо. Але - можемо здогадуватись...
дно колхозника...
Re: дно колхозника...
Участь в голосуванні - є формою колаборації
есть простой способ смоделировать: вот допустим, этот персонаж может позвонить, допустим, премьеру с просьбой кого-то кем-то назначить? Почему-то я уверен, что нет.
А вот другой персонаж, тоже, как бы «из бывших», обсуждаемый в соседней ветке - легко, в одно касание.
Это называется ВЛИЯТЕЛЬНОСТЬ!
Такі у вас шулерські критеріїглавспец писав: ↑есть простой способ смоделировать: вот допустим, этот персонаж может позвонить, допустим, премьеру с просьбой кого-то кем-то назначить? Почему-то я уверен, что нет.
А вот другой персонаж, тоже, как бы «из бывших», обсуждаемый в соседней ветке - легко, в одно касание.
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
пояснить можете?oven писав: ↑Такі у вас шулерські критеріїглавспец писав: ↑ есть простой способ смоделировать: вот допустим, этот персонаж может позвонить, допустим, премьеру с просьбой кого-то кем-то назначить? Почему-то я уверен, что нет.
********************************************************************************************************
Ех...!!! Тут мав би бути анекдот, про те, як чотовий вишикував бандерівських новобранців !!!.......
Юрий Борисов для Підтримаємо Юлію Тимошенко!
18 ч.
Ющенко заблокував за 2 роки 83 Постанови Кабміна Тимошенко.
Тобто його Адміністрація працювала 2 роки на блокування роботи Кабміна Тимошенко і це під час світової економічної кризи.
Причому він подавав на ці постанови в Конституційний Суд і Конституційний Суд відмовляв йому в провадженні, як незаконне подання.
Постанова починала діяти, але аж майже через рік.

18 ч.
Ющенко заблокував за 2 роки 83 Постанови Кабміна Тимошенко.
Тобто його Адміністрація працювала 2 роки на блокування роботи Кабміна Тимошенко і це під час світової економічної кризи.
Причому він подавав на ці постанови в Конституційний Суд і Конституційний Суд відмовляв йому в провадженні, як незаконне подання.
Постанова починала діяти, але аж майже через рік.
СпойлерРозкрити

А якщо Тимоха завтра стане презом?главспец писав: ↑есть простой способ смоделировать: вот допустим, этот персонаж может позвонить, допустим, премьеру с просьбой кого-то кем-то назначить? Почему-то я уверен, что нет.
Кравчук, на відміну від тебе, очевидно чудово знає, чого варте слово, сказане на велику аудиторію.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А чого ви хочете від совкового робота-чиновника?oven писав: ↑Такі у вас шулерські критеріїглавспец писав: ↑ есть простой способ смоделировать: вот допустим, этот персонаж может позвонить, допустим, премьеру с просьбой кого-то кем-то назначить? Почему-то я уверен, что нет.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
по пунктам:Sintez писав: ↑А якщо Тимоха завтра стане презом?главспец писав: ↑ есть простой способ смоделировать: вот допустим, этот персонаж может позвонить, допустим, премьеру с просьбой кого-то кем-то назначить? Почему-то я уверен, что нет.
Кравчук, на відміну від тебе, очевидно чудово знає, чого варте слово, сказане на велику аудиторію.
1. тоже, что и было внутри КМ, когда она была премьером, «верных людишек» расставит, ну как «верных», так, на сей момент. Не думаю, что она не знает им истинную цену. Просто других-то нет.
2. Слово, само по себе, не стоит ничего. Даже на большую аудиторию.
Предоставь сейчас самую огромную аудиторию, например, Ющенко. И пусть скажет сваё «слово», не?
п.с.
Эффект Даннинга-Крюгера в адаптированной версии: придурку невозможно объяснить, что он - придурок, именно в силу того, что он - придурок!
А хто тобі сказав, що воно "само по сєбє"? Вага слова залежить від репутації, а хитра масонська лисиця Крачук вхитряєцця її вдало підтримувати, як не дивно.
Щодо освіти - ну ти б уже мовчав, після цих своїх слів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
да ты шо? Престарелый Кравчук на тебя до сих пор влияет «масонским комуняцким словом»? Беги к врачу, осеннее обострение впереди...
як в одну секунду можна думати чи говорити про сакральність бджільництва чи Трипілля, про загрозу олігархів, а в наступну - про підтримку Ляшка?
Як це взагалі може поміститися в одній голові і в одній системі моральних координат?
Богдан Яременко
Як це взагалі може поміститися в одній голові і в одній системі моральних координат?
Богдан Яременко

Ага !!!
Я, якось, на "свободівському" ресурсі, назвав Ющенка "Дріщєм", і був моментально забанений.
А пости були потерті.
Враження, що то - птєнци одного яйця одного гнізда одного півня трьох півнів і курки жаби і гадюки професійні кукушата контори табака, з одного ларька.
Я, якось, на "свободівському" ресурсі, назвав Ющенка "Дріщєм", і був моментально забанений.
А пости були потерті.
Враження, що то - птєнци одного яйця одного гнізда одного півня трьох півнів і курки жаби і гадюки професійні кукушата контори табака, з одного ларька.
Ну народ їх одним словом і називає, мабуть таки багато спільного....

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!