Новий курс України

stan700

Re: Новий курс України

Повідомлення stan700 » 15 серпня 2018, 07:41

от так треба жити
14 августа. FINMARKET.RU - Совокупная сумма задолженности домохозяйств США за второй квартал 2018 года выросла на 3,5%, или на $82 млрд, и составила рекордные в истории $13,3 трлн, говорится в исследовании Федерального резервного банка (ФРБ) Нью-Йорка.
Задолженность американцев превышает докризисный уровень и растет уже 16 кварталов подряд за счет увеличения ипотечного кредитования населения.
Объем долгов населения Штатов составляет 65% от ВВП. Этот показатель остается стабильным в последние годы.
При этом заместитель председателя ФРБ Нью-Йорка Уилберт ван дер Клау отметил, что доля просроченных кредитов на образование заметно сократилась, что отражает улучшение ситуации на рынке труда и популярность различных схем погашения студенческого долга, основанных на уровне заработной платы.
Общая доля просроченных кредитов в США на конец второго квартала снизилась до 4,52%, и это самый низкий показатель с 2003 года.
Также во втором квартале был выдан рекордный за 13 лет объем кредитов на покупку автомобилей - $151 млрд, показатель вырос за 12 месяцев на $48 млрд. Объем всех непогашенных автокредитов составляет теперь $1,24 трлн.
Долги граждан по ипотеке на конец июня выросли на 3,5% в годовом выражении, до $9 трлн, несмотря на рост ставок по ипотеке до примерно 4,6% с 3,4% в 2013 году.
Объем студенческих кредитов увеличился на $61 млрд, до $1,41 трлн. Долги американцев по кредитным картам увеличились на $45 млрд, до $829 млрд

Саня

Повідомлення Саня » 15 серпня 2018, 16:36

Sintez писав: Особливо прошу показати мені, як націоналісти пропонують точно й однозначно визначати "національність" окремої людини. Щоб штамп у пасорт, як групу кррві. А то я скільки не шукаю, не знайду.
А як ти жидів від циганів відрізняєш?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 серпня 2018, 17:30

главспец писав:
Sintez писав: І?.. Якщо управлінцем є народ (що кагбе мають на увазі так звані "демократи"), то з його, НАРОДУ, точки зору, й має бути пристойним результат. Якщо ж "управлінцями" (ти вірно взяв у лапки) є купка таких засранців як ти чи Кравчук, верхом мрій для котрих є "хатинка" в обмін на ядерний арсенал або с3,14жжена профспілкова яхта - тоді да, сьогоднішній результат управлінської діяльності цілком пристойний.
стоп, не надо передёргивать, мы вроде обсуждаем ДОТУ а не «кагбе так званих демократов», и их «видение»?

Похоже ты засрался в определениях окончательно, так ДОТУ действует, только если «управляет весь народ», хором?

п.с.
Стаття 5. Україна є республікою.

Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

хочешь добавить: «и управляет по рецептуре ДОТУ»?
Цим папером підтираєцця вся "еліта" з дня написання. Останнім часом - уже навіть не ховаючись, відверто. Більше у тебе нічого нема?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 серпня 2018, 17:32

Саня писав:
Sintez писав: Особливо прошу показати мені, як націоналісти пропонують точно й однозначно визначати "національність" окремої людини. Щоб штамп у пасорт, як групу кррві. А то я скільки не шукаю, не знайду.
А як ти жидів від циганів відрізняєш?
По очільниках цих двох мафій.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 15 серпня 2018, 19:01

Тобто це лише мафії, а не національності і вони можуть змінювати приналежність при переході між очільниками? А хто очільники?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 серпня 2018, 19:15

Саня писав: Тобто це лише мафії, а не національності і вони можуть змінювати приналежність при переході між очільниками? А хто очільники?
Не подобаєцця тобі визначення "мафії" - можна вжити слово "племена".

Очільники - наскільки мені відомо, у циганів - барони. Вище - не знаю.
У жидів - Диявол, на що прямо вказав Ісус.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 15 серпня 2018, 20:51

Sintez писав: Цим папером підтираєцця вся "еліта" з дня написання. Останнім часом - уже навіть не ховаючись, відверто. Більше у тебе нічого нема?
а кто подтирается КОБоДОТУмом, не скажешь?
п.с.
тебе предлагалось обсудить предметно, а ты, как обычно, в фекальные темы съехал...

stan700

Повідомлення stan700 » 15 серпня 2018, 22:07

Новые власти Италии заявили:
либо Италия будет занимать по тем же ставкам что и Германия, либо она выйдет из зоны евро.
Зображення

Саня

Повідомлення Саня » 16 серпня 2018, 01:43

Sintez писав:
Саня писав: Тобто це лише мафії, а не національності і вони можуть змінювати приналежність при переході між очільниками? А хто очільники?

Ну добре, ти вважаєш терміни плем'я і мафія рівнозначними, а як ти визначаєш, хто є очільником окремо взятого індивідуума і через це приналежність його до вищезгаданих спільнот?

ЗІ А як тоді відрізнити тебе від кацапа, німця чи француза?
Ролло Мэй

главспец

Повідомлення главспец » 16 серпня 2018, 06:34

Саня писав: ЗІ А як тоді відрізнити тебе від кацапа, німця чи француза?
странный вопрос! По паспорту, не?

stan700

Повідомлення stan700 » 16 серпня 2018, 08:10

главспец писав:
Саня писав: ЗІ А як тоді відрізнити тебе від кацапа, німця чи француза?
странный вопрос! По паспорту, не?
Зображення

главспец

Повідомлення главспец » 16 серпня 2018, 08:50

неужто по «обрезу»?!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 16 серпня 2018, 09:01

главспец писав:
Sintez писав: Цим папером підтираєцця вся "еліта" з дня написання. Останнім часом - уже навіть не ховаючись, відверто. Більше у тебе нічого нема?
а кто подтирается КОБоДОТУмом, не скажешь?
п.с.
тебе предлагалось обсудить предметно, а ты, как обычно, в фекальные темы съехал...
З тобою - ПРЕДМЕТНО?! Ти гониш.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 16 серпня 2018, 09:07

Sintez писав:
главспец писав: а кто подтирается КОБоДОТУмом, не скажешь?
п.с.
З тобою - ПРЕДМЕТНО?! Ти гониш.
Да, конечно, достойных тебя тут просто нет.
Ну, ты ж сдулся на предмет, оценки управленческих решений в «терии» ДОТУ, закончил дискуссию фекальными аргументами (см выше), не?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 16 серпня 2018, 09:10

Саня писав:
16 серпня 2018, 01:43
Sintez писав:

Ну добре, ти вважаєш терміни плем'я і мафія рівнозначними, а як ти визначаєш, хто є очільником окремо взятого індивідуума і через це приналежність його до вищезгаданих спільнот?

ЗІ А як тоді відрізнити тебе від кацапа, німця чи француза?
Ні, не рівнозначні, хоча дещо спільне є.

Очільник же - це той, кого людина слухає й чиї слова/вчинки для людини є взірцем.
Ти реально не розумієш таких простоих речей?

Зи. Питання не до мене. Націоналістів питай. Я вже котрий рік запитую, як визначити "національність" окремої людини однозначно - у відповідь тиша... У кращому разі - тіпа, якою мовою розмовляє. Але воно не витримує жодної критики, бо застосовне хіба що до кацапів.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 16 серпня 2018, 09:34

главспец писав:
Sintez писав: З тобою - ПРЕДМЕТНО?! Ти гониш.
Ну, ты ж сдулся на предмет, оценки управленческих решений в «терии» ДОТУ, закончил дискуссию фекальными аргументами (см выше), не?
По-твоєму, слова нічого не варті. Нафіга мені тоді час псувати? За кілька років я тебе вивчив достатньо, нічого нового вже не буде. Крутіцкий, та й все.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 16 серпня 2018, 09:43

Sintez писав:
главспец писав:

По-твоєму, слова нічого не варті. Нафіга мені тоді час псувати? За кілька років я тебе вивчив достатньо, нічого нового вже не буде. Крутіцкий, та й все.
Ты вырываешь из контекста: там было ключевое «сами по себе». И твой пример - Кравчук, ещё раз: кого сегодня интересует его мнение, ну где бы он его не вещал, хоть на Ю.форуме, хоть в ТВ. Ты хоть заметил, что его вообще не приглашают в студии? Ибо неинтересен уже тем, что не имеет инсайдерской инфы. А его старческие «миркування» ценности не представляют.
п.с.
кста, а кого (кроме меня) интересует разрабатываемая тобой «концепция виводу людства з свитовои крызы»?!

Саня

Повідомлення Саня » 16 серпня 2018, 15:27

Sintez писав: Очільник же - це той, кого людина слухає й чиї слова/вчинки для людини є взірцем.
Ти реально не розумієш таких простоих речей?
А хто ж тоді очолює? І чим він відрізняється від натхненника?
ЗІ А Диявол очолює особисто, чи через уповноважених представників?
Sintez писав: Питання не до мене. Націоналістів питай.
Тобто, щоб визначити чи ти кацап, чи - нігер прєклонних лєтов, треба звернутись до націоналістів. Ну вони тобі швидко пояснять, на доступному рівні, матеріальність національності.
Ролло Мэй

stan700

Повідомлення stan700 » 16 серпня 2018, 20:01

Sintez писав: Очільник же - це той, кого людина слухає й чиї слова/вчинки для людини є взірцем.
блядь це капец.
а ну давай ПІБ очільника

stan700

Повідомлення stan700 » 16 серпня 2018, 20:03

Sintez писав: як визначити "національність" окремої людини однозначно - у відповідь тиша...
да просто. який закордонний паспорт - така і національность

Відповісти