Подождите, а как же пани Соломатина...??
Подождите, а как же пани Соломатина...??
Корчак склала повноваження, назначили какого то Мангула и что ? все свободны всем спасибо ? 

Re: Подождите, а как же пани Соломатина...??
так она ж преступление совершила...
14 ноября Соломатина заявила, что агентство фальсифицирует результаты проверок электронных деклараций. По словам Соломатиной, ей и двум ее коллегам предлагали, чтобы решения НАПК сначала рассматривались в Администрации Президента Украины.
Новый зампред НАПК Патюк задекларировал недвижимость в оккупированном Донецке и Крыму
А що, в усій Україні не знайшлося більш прийнятної кандидатури, без власних інтересів в Криму і Донецьку?
https://ukranews.com/news/555053-novyy- ... ke-y-krymuВ собственности Патюка находятся квартира площадью 50 кв. м в поселке Даниловка (Ялта, аннексированный Россией Крым), земельный участок площадью 600 кв. м во временно оккупированном Донецке.
А що, в усій Україні не знайшлося більш прийнятної кандидатури, без власних інтересів в Криму і Донецьку?

какое?
один клоун тз писал. другой клоун код писал третий принимал...
правда корчак должна була сигнализировать...
один клоун тз писал. другой клоун код писал третий принимал...
правда корчак должна була сигнализировать...
Два года назад Наталья Корчак возглавила Национальное агентство по противодействию коррупции. Этого времени хватило, чтобы новый антикоррупционный орган был скомпрометирован, а саму Корчак стали именовать «любительницей денежных премий». Сегодня срок ее полномочий истекает, и УНИАН вспомнил самые громкие скандалы, связанные с НАПК и ее первым председателем.
Подробности читайте на УНИАН: https://www.unian.net/politics/10059554 ... tstva.html
Подробности читайте на УНИАН: https://www.unian.net/politics/10059554 ... tstva.html
Владі було приємно тримати в НАЗК Корчак через її нефаховість та слухняність, – Соломатіна
22:38, 28 березня
Екс-очільниця Національного агентства із питань запобігання корупції Наталія Корчак була зручною для влади та неефективною для самого антикорупційного органу.
Про це в ефірі програми "Що це було?" на 24 Каналі заявила екс-співробітниця НАЗК Ганна Соломатіна.
"Я думаю, що владі було приємно тримати таку нефахову людину, яка виконуватиме те, що їй кажуть, і робитиме це слухняно. Якщо люди, на кшталт мене, говорили, що те чи інше робити не будуть, то людей швиденько звільняли, але без резонансів", – сказала Соломатіна.
Вона також додала, що Корчак на посаді очільниці НАЗК не запам'яталась видатними здобутками, які б допомогли викорінювати корупцію в Україні.
Я сьогодні не почула звіту, реєстр декларацій не працює, реєстр корупціонерів не працює, очищенням влади не займаються, закон про викривачів не прийнятий. Також минулоріч було заплановано 1106 антикорупційних програм, з них погоджено тільки 100. Підсумок роботи пані Корчак сьогодні нульовий,
– вважає екс-співробітниця НАЗК.
Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції на позачерговому засіданні 28 березня обрало нового голову. Ним став член НАЗК Олександр Мангул. Сама ж Корчак за день до того заявила, що добровільно йде з посади і не збирається висувати свою кандидатуру на перевиборах знову.
22:38, 28 березня
Екс-очільниця Національного агентства із питань запобігання корупції Наталія Корчак була зручною для влади та неефективною для самого антикорупційного органу.
Про це в ефірі програми "Що це було?" на 24 Каналі заявила екс-співробітниця НАЗК Ганна Соломатіна.
"Я думаю, що владі було приємно тримати таку нефахову людину, яка виконуватиме те, що їй кажуть, і робитиме це слухняно. Якщо люди, на кшталт мене, говорили, що те чи інше робити не будуть, то людей швиденько звільняли, але без резонансів", – сказала Соломатіна.
Вона також додала, що Корчак на посаді очільниці НАЗК не запам'яталась видатними здобутками, які б допомогли викорінювати корупцію в Україні.
Я сьогодні не почула звіту, реєстр декларацій не працює, реєстр корупціонерів не працює, очищенням влади не займаються, закон про викривачів не прийнятий. Також минулоріч було заплановано 1106 антикорупційних програм, з них погоджено тільки 100. Підсумок роботи пані Корчак сьогодні нульовий,
– вважає екс-співробітниця НАЗК.
Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції на позачерговому засіданні 28 березня обрало нового голову. Ним став член НАЗК Олександр Мангул. Сама ж Корчак за день до того заявила, що добровільно йде з посади і не збирається висувати свою кандидатуру на перевиборах знову.