Чи є співчуття до: Ротару – у реанімації: співачка під час концерту у Росії знепритомніла

vkhavr2

Чи є співчуття до: Ротару – у реанімації: співачка під час концерту у Росії знепритомніла

Повідомлення vkhavr2 » 26 серпня 2018, 15:16

Ротару – у реанімації: співачка під час концерту у Росії знепритомніла

https://24tv.ua/rotaru_pid_chas_kontser ... i_n1021352

Відому виконавицю Софію Ротару "швидка" забрала прямо з концерту, який відбувався у Росії. Наразі вона перебуває у реанімації, однак є у свідомості, щоправда лікарі борються за її життя.

Про це повідомляє низка російських ЗМІ, проте офіційного підтвердження цій інформації немає, пише "Обозреватель".

Зазначається, що інцидент трапився в Уфі, куди її запросили виступити на корпоративі.

Так, напередодні увечері, близько 23:00, 71-річній легенді радянської та естради пострадянського простору, стало погано під час заходу – підкреслюється, що вона відчула слабкість і навіть знепритомніла.

Як переконують журналісти, причина – у Ротару стався різкий стрибок тиску.

"Прокинувшись, вона втратила пам'ять, не розуміла, де перебуває, не впізнавала людей", – розповіла медсестра клініки в Уфі, в якій лежить Ротару.

Також медики додають, що зараз їй уже краще, пам'ять повернулася, голова не паморочиться.

"Ми вирішили ще кілька днів за нею постежити, не відправляти в дорогу, не ризикувати. У неї – не інсульт, вона розмовляє, з вимовою все добре", – стверджують лікарі.

Нагадаємо, Ротару виповнився 71 рік 7 серпня. Таку подію співачка відсвяткувала у колі рідних.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: Чи є співчуття до: Ротару – у реанімації: співачка під час концерту у Росії знепритомніла

Повідомлення Vollmer » 26 серпня 2018, 15:20

Свічку поставити треба, за її загиблу душу.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Фрося

Re: Чи є співчуття до: Ротару – у реанімації: співачка під час концерту у Росії знепритомніла

Повідомлення Фрося » 26 серпня 2018, 15:36

прочітала :pardon: ..шо-то ніяких почуттів це не викликало.Нехай боряться, якщо отрута не для Скрипалей. :pop:

Фрося

Повідомлення Фрося » 26 серпня 2018, 16:14

Ой,що це? :1: вона зараз така?

⚠Страшный БЕНДЕРовец ⚠
@Realuran
52 мин.52 минуты назад

Певица ртом София (в) РотЯру развлекая врагов-россиян в Уфе отрубилась (потеряла сознание... а так-же совесть и уважение украинского народа) прямо на сцене! В больничке ботоксная старушка пришла в себя... но никого не узнает! Ну и хрен с ней!!!
Зображення

Не,тут друга
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 26 серпня 2018, 17:50

Пофігу. Бабця рубала бабло все життя, тут треба вміти зупинитися вчасно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 26 серпня 2018, 18:21

Совок и приспособленчество

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 29 серпня 2018, 09:14

Ух ты, какая тема!

Что до здоровья Софии Михайловны, то ... на всё божья воля. Здесь другое - местный человеческий фактор,т.е. автор темы как объект для наблюдения.
Сидит себе чувачок за компом и видит сообщение о том,что народной артистке(она же "изменница родины")стало не по себе на сцене. Ну и т.д. Как бы выразить свою радость по данному поводу? Правильно, выразить равнодушие к её здоровью, если она такая-сякая,т.е. пройти мимо, показав что мне пофиг. Но этого же "пофиг" никто не увидит, а такого допустить НЕЛЬЗЯ!
Востаннє редагувалось 29 серпня 2018, 19:02 користувачем ingvar, всього редагувалось 1 раз.

главспец

Повідомлення главспец » 29 серпня 2018, 09:25

а вот почему мне абсолютно пофиг личная жизнь, политмировоззрение и судьба артиста, писателя, художника? Мне же нужен исключительно продукт их деятельности. Ну, вот, типа, холодильник, мне без разницы, кто его изобрёл, кто сделал, я купил - и он работает. А если его сделал или продаёт «не патриот», как быть?!
п.с.
моя парикмахерша, стопудово, не патриот, но мне это пофиг, ибо свою функцию она выполняет отлично.
Вспомнил! И пару-тройка соседей - не патриоты. Мне переселяться? Или их - того...

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 29 серпня 2018, 10:16

главспец писав: Мне переселяться? Или их - того
Ну я же переселился. Продукцию из росии не покупаю. Почему я должен каким-то образом их поддерживать?

главспец

Повідомлення главспец » 29 серпня 2018, 10:21

Pestilence писав:
главспец писав: Мне переселяться? Или их - того
Ну я же переселился. Продукцию из росии не покупаю. Почему я должен каким-то образом их поддерживать?
вернёмся к парикмахерше. Я её «поддерживаю»?! Да мне абсолютно пофиг, чего она там себе думает. Она меня вроде и не агитирует. Просто обслуживает. За мои деньги.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 29 серпня 2018, 11:22

ingvar писав: Ух ты, какая тема!

Что до здоровья Софии Михайловны, то ... на всё божья воля. Здесь другое - местный человеческий фактор,т.е. автор темы как объект для наблюдения.
Сидит себе чувачок за компом и видит сообщение о том,что народной артистке(она же "изменница родины")стало не по себе на сцене. Ну и т.д. Как бы выразить свою радость по данному поводу? Правильно, выразить равнодушие к её здоровью, если она такая-сякая,т.е. пройти мимо, показав что мне пофиг. Но этого же "пофиг" не увидит, а такого допустить НЕЛЬЗЯ!
Так, афтар виразив свою точку зору. І ще досить м'яко це зробив. Ібо бабця, котра косить бабло у ворожій країні, й у той же час не відмовилася від звання народної артистки України - принаймні безпринципна скотина, так скажімо. І я розумію чому - ібо пільги. Копієчка до копієчки...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 29 серпня 2018, 11:28

главспец писав: а вот почему мне абсолютно пофиг личная жизнь, политмировоззрение и судьба артиста, писателя, художника? Мне же нужен исключительно продукт их деятельности. Ну, вот, типа, холодильник, мне без разницы, кто его изобрёл, кто сделал, я купил - и он работает. А если его сделал или продаёт «не патриот», как быть?!
п.с.
моя парикмахерша, стопудово, не патриот, но мне это пофиг, ибо свою функцию она выполняет отлично.
Вспомнил! И пару-тройка соседей - не патриоты. Мне переселяться? Или их - того...
Ну як же, від холодильника тобі ще треба щоб він був із масива натуральногд дерева, не як у лохів.

Ну да, тобі як будь-якому паразитові від всіх інших потрібен лише певний продукт їхньої діяльності, при цьому вони на щось корисне від тебе розраховувати не можуть.
А перукарки тієї ти не боїшся, бо вона тебе не голить небезпечною бритвою. Якби голила, як це було в старі часи, обирав би ретельніше.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 29 серпня 2018, 11:30

Нафіга тобі переселятися від таких класних сусідів? Запроси їх на шашлики на краденій профспілковій яхті.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 29 серпня 2018, 19:01

Sintez писав:
Так, афтар виразив свою точку зору. І ще досить м'яко це зробив. Ібо бабця, котра косить бабло у ворожій країні, й у той же час не відмовилася від звання народної артистки України - принаймні безпринципна скотина, так скажімо. І я розумію чому - ібо пільги. Копієчка до копієчки...
ну конечно :lol:
равнодушие должно просто кричать о себе :scenic:

stan700

Повідомлення stan700 » 29 серпня 2018, 20:51

стара пісня. мабуть вжарила поп-фолк

DiDUS

Повідомлення DiDUS » 30 серпня 2018, 05:37

Раніше я вважав, що не повинні пєвци ротом гастролювати в хуйлостані, особливо в 2014.

Але зараз, коли у нас мирний план Парашенка, вже четвертий рік,
а він особисто веде бізнес в хуйлостані, то чому б і ні.

І це стосується не тільки ліпецької фабрики .

У припіздєнта України в хуйлостані ще логістичний бізхнес по всій території хуйлостана.
І нещодавно він на свій Рошен шукав працівників. :facepalm2:
Зображення

Відповісти