всім привіт. добу маявся з воскресінням свого улюбленого телефону) вдалось
всім привіт. добу маявся з воскресінням свого улюбленого телефону) вдалось
вобщем мій улюблений смарт це старезний гуглофон nexus s. причини прості. він маленький, ергоноімчний. за рахунок форми - скільки б і як і куди не падав за ці 6 років - не розбивається і не тріскає. ну і якість звязку годна. є ще один нексус - новіший - але він для інета і для другої сімки користуюсь рідко.
працював працював бездоганно і тут я його глюканув - просто поліз і здуру став витирати і вимикати всі гуглслужби і непотрібні як мені здавалось проги. мучи вя його мучив і таки злетіла операційка - і 25 серпня я займався його перепрошивкою ( паралельно гуглив який би тел купити на заміну - так інчого ен підібрав - все або лопати або гавно або ганво і лопати)
таки перепрошив все гут.
працював працював бездоганно і тут я його глюканув - просто поліз і здуру став витирати і вимикати всі гуглслужби і непотрібні як мені здавалось проги. мучи вя його мучив і таки злетіла операційка - і 25 серпня я займався його перепрошивкою ( паралельно гуглив який би тел купити на заміну - так інчого ен підібрав - все або лопати або гавно або ганво і лопати)
таки перепрошив все гут.
Re: всім привіт. добу маявся з воскресінням свого улюбленого телефону) вдалось
все таки куплю на разєтці тел про запас на 4,5 дюйма амолед самсунг джей ван. а то блядь всі від 5 і більше напуркуя таке гавно?))
нє ну блін навіть 5 дюймовий нексус 5 херово влазить в кишеню джинс . як їх носить? а більші?(
У мене в кишені сорочки чудово себе почуває. Стирчить трохи, але нехай.
- Pestilence
- Чефхелфер
Вообще не понимаю зачем нужны смартфоны. Дома есть комп, а если изменю свой образ жизни на кочевой, то уж лучше планшет. А телефон оставить обычную звонилку.

так був і на тій темі 4пда))) то був ще той квест)) але зрештою все зробив
смарт дає мені кілька зручностей. перше. зручний муз плеєр. друге зручний графічний калькулятор. третє. - точний експонометр ( знімаю на плівку. чорнобілу). четверте - банальний записник -органайзер напоміналка. пяте - навігатор. найрідше користуюсь як браузеромPestilence писав: ↑ Вообще не понимаю зачем нужны смартфоны. Дома есть комп, а если изменю свой образ жизни на кочевой, то уж лучше планшет. А телефон оставить обычную звонилку.
Хто б оце за мене квест пройшов?
Нічого незрозуміло...
Якось дуже складно.
У тебе таке було?
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=771890
ввечері подивлюсь. зараз виїзжаю на обєкт в іншу область. (
фотку сделать со стройки. отослать для анализа советнику.. докусент скан подписать отсолать...Pestilence писав: ↑ Вообще не понимаю зачем нужны смартфоны. Дома есть комп, а если изменю свой образ жизни на кочевой, то уж лучше планшет. А телефон оставить обычную звонилку.
а так засрали лайками селфиками.
типа мнет курЯтиной
Смартфон - комп (офіс, інтернет, читалки), камера, навігатор. А звоню справді з простісінького самсунга. Бо у смарта аккум може сісти в незручний момент.Pestilence писав: ↑ Вообще не понимаю зачем нужны смартфоны. Дома есть комп, а если изменю свой образ жизни на кочевой, то уж лучше планшет. А телефон оставить обычную звонилку.
І смарт теж старезний, мені з величезним екраном не потрібен.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Планшет громіздкий, у кишеню не влізе, й розбити легко, а смарт на шнурочьку до руки прив'язаний.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Серед бретанських вчоних і лордів оця тема, хто іменно і до кого прив'язаний, в даному разі - вважається надзвичайно дискусійною.
Участь в голосуванні - є формою колаборації