Чи є співчуття до: Ротару – у реанімації: співачка під час концерту у Росії знепритомніла
Re: Чи є співчуття до: Ротару – у реанімації: співачка під час концерту у Росії знепритомніла
І розглядають перспективи.

Re: Чи є співчуття до: Ротару – у реанімації: співачка під час концерту у Росії знепритомніла
ты бредишь, птушник? Я парикмахерше плачу деньги. А её патриотизм меня реально, не парит!Sintez писав: ↑Ну як же, від холодильника тобі ще треба щоб він був із масива натуральногд дерева, не як у лохів.главспец писав: ↑ а вот почему мне абсолютно пофиг личная жизнь, политмировоззрение и судьба артиста, писателя, художника? Мне же нужен исключительно продукт их деятельности. Ну, вот, типа, холодильник, мне без разницы, кто его изобрёл, кто сделал, я купил - и он работает. А если его сделал или продаёт «не патриот», как быть?!
п.с.
моя парикмахерша, стопудово, не патриот, но мне это пофиг, ибо свою функцию она выполняет отлично.
Вспомнил! И пару-тройка соседей - не патриоты. Мне переселяться? Или их - того...
Ну да, тобі як будь-якому паразитові від всіх інших потрібен лише певний продукт їхньої діяльності, при цьому вони на щось корисне від тебе розраховувати не можуть.
А перукарки тієї ти не боїшся, бо вона тебе не голить небезпечною бритвою. Якби голила, як це було в старі часи, обирав би ретельніше.
Ну, мне они несимпатичны по иным причинам. Поэтому шашлыков на яхте не будет. Кстати, я тебе уже писал, полуживые яхты были выкуплены у закрытого профсоюзом яхтклуба, восстановлены и теперь радуют владельцев.
Останки невыкупленных ещё недавно валялись на территории.
Любой мог выкупить, даже ты. Цена была символическая.
п.с.
но вернёмся к соседям-непатриотам, ты лично с такими как строишь отношения? По КОБе?
не, ну может ли нормальный человек опасаться парикмахерши?!
п.с.
такая мисль могла прийти только в голову!(с)
- Pestilence
- Чефхелфер
Ну звичайно платиш, ще не вистачало щоб не платив. От тільки питання, засранєц, ЗА ЩО і ЗВІДКИ тобі ті гроші виплачуюцця.главспец писав: ↑30 серпня 2018, 06:38ты бредишь, птушник? Я парикмахерше плачу деньги. А её патриотизм меня реально, не парит!Sintez писав: ↑
Ну як же, від холодильника тобі ще треба щоб він був із масива натуральногд дерева, не як у лохів.
Ну да, тобі як будь-якому паразитові від всіх інших потрібен лише певний продукт їхньої діяльності, при цьому вони на щось корисне від тебе розраховувати не можуть.
А перукарки тієї ти не боїшся, бо вона тебе не голить небезпечною бритвою. Якби голила, як це було в старі часи, обирав би ретельніше.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ні. Ненадійно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
не хами, птушник убогий.
З/п я получаю за работу, от работодателя.
Ты намекаешь на источник - бюджет? Ну так ты, как рядовой налогоплательщик, делегировал моему работодателю право оценивать мою работу и платить за неё.
Делегировал? Так чего возбудился?
Те, що ви разом із твоїм "датєлем" чините, не єсть "роботою". Йух я вам дєлєгірував хіба що. Але впевнений, що з часом такі "роботяги" сидітимуть поруч.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А ти з радістю годуєш спеців? Чи сам з бюджету підгодовуєшся?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
я годую свою собаку.
домочадці вміють їсти самі.
і прекрати дурацкую сфероконину спрашивать.
шось не наравиться. пыздуй до Мэдвэдэва. дасть тобы безкоштовно ДВГ.
тайга закон медведь прокурор - і розбудовуй там свої єбєня вдоль и впоперек
як до людини - все-таки знайома особистість, образ жінки собі на сцені створила непоганий,
те - що вона досі на ній - може бути і щось психологічне, не обов'язково лише гроші.
Як співачка - на жаль, майже не цікава... З того часу Мареничів досі дуже приємно слухати.
Або великих виконавців - Гнатюка, Солов'яненка.
те - що вона досі на ній - може бути і щось психологічне, не обов'язково лише гроші.
Як співачка - на жаль, майже не цікава... З того часу Мареничів досі дуже приємно слухати.
Тобто ти не платиш податків? Купуєш у магазинах все без 20% "пдв"? Аднака.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
К тому, що ти годуєш "спеців", і хочеш ти це робити чи ні тебе вони не питають.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
перечисленные вами выше исполнители, вообще-то, в другом сегменте с РотаруOlga писав: ↑ як до людини - все-таки знайома особистість, образ жінки собі на сцені створила непоганий,
давайте не сравнивать Элтона Джона с Анной Нетребко
- Украинский
зоровья софии михайловне!
В нас життя – як Ворскла повноводна!
В нас живуть, не знаючи бiди:
Молодих пошлють, куди завгодно,
А старих вшанують назавжди.
В нас живуть, не знаючи бiди:
Молодих пошлють, куди завгодно,
А старих вшанують назавжди.