сверхспособности? Сказки всё это.Sun Marina писав: ↑Ні. Час зупинити - не проблема. )))) Тобто, тобі тре щось зробити, а часу замало. Stop! )))![]()
ХАОС
- Sun Marina
- Sun Marina
Re: ХАОС
Ні. Це застосування методік, які забронені для людства (загально). Там просто все. Але , можна накосячити, тому методики заборонені для загальної спільноти.главспец писав: ↑сверхспособности? Сказки всё это.Sun Marina писав: ↑ Ні. Час зупинити - не проблема. )))) Тобто, тобі тре щось зробити, а часу замало. Stop! )))![]()
***Soft of eye and light of touch. Speak little, listen much***
- Sun Marina
Хм. Я володію цією методикою прискорювання чи замедлювання часу... Але на практиці застосовувала її за все життя разів з вісім. Тому що комфортно жити - у своєму часі........ 

Я можу допустити, що є методика прискорення чи гальмування процесів у власному організмі. Тоді, якщо прискорити напримєр процес власної розумової діяльності (чи хз як його правильно назвати) суб'єктивно здаватимецця що "час зупинився". В Уелса кажись єсть твір, "Новий прискорювач" чи якось так. Якщо, навпаки, загальмувати власну психіку, то здаватимецця що "час летить". Однак, знову ж, це лише суб'єктивне враження. Ібо "часу" як якоїсь фундаментальнох, відірваної від матерії основоположної категорії, не існує.Sun Marina писав: ↑ Хм. Я володію цією методикою прискорювання чи замедлювання часу... Але на практиці застосовувала її за все життя разів з вісім. Тому що комфортно жити - у своєму часі........![]()

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це те ж саме, що редагувати системні файли на комп'ютері. Якщо знаєш що робиш - все нормально. Якщо ні - будуть проблеми. Але якщо на компі можна, начудивши, відформатувати диск і перевстановити операційну систему з нуля, то людську психіку відновити хіба що Бог може... А чи зхоче?Sun Marina писав: ↑Ні. Це застосування методік, які забронені для людства (загально). Там просто все. Але , можна накосячити, тому методики заборонені для загальної спільноти.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Telecaster
СпойлерРозкрити

Востаннє редагувалось 01 вересня 2018, 16:08 користувачем Telecaster, всього редагувалось 4 разів.
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
знал я одного чувака, который на полном серьёзе утверждал, что может левитировать.Sun Marina писав: ↑ Хм. Я володію цією методикою прискорювання чи замедлювання часу... Але на практиці застосовувала її за все життя разів з вісім. Тому що комфортно жити - у своєму часі........![]()
На учёт поставили.
- Telecaster

- Telecaster

- Sun Marina
Главспец! Ну, мене ж на облік не поставили )))) Та і хто поставить то? Знищу нахрен до сьомого коліна ))))))) Потім діти будуть народжуватись і не розуміти, чому чоловік під колеса потрапив, чому дитина дауном народилася... Люди, Ви розумійте, що за все у своєму житті доведеться платити, якщо не Вам, то дітям Вашим.....Ні, Главспец, мене на облік - не ставили )))))))главспец писав: ↑знал я одного чувака, который на полном серьёзе утверждал, что может левитировать.Sun Marina писав: ↑ Хм. Я володію цією методикою прискорювання чи замедлювання часу... Але на практиці застосовувала її за все життя разів з вісім. Тому що комфортно жити - у своєму часі........![]()
На учёт поставили.
- Telecaster
думай робот
і запомни робот хімічну зброю проти свого народу лише уебани такі як буш може використати - 9-11
а поки ви переварюєте все фуфло шо ви пройшли зі школи до вашої революції ідіотів
подумайте ось про шо - шо робиться зі світом і в чиїх інтересах...
пс
доречі треба глянути ще відео цього чувака...
- Telecaster
УЕБАНИ І РЕВОЛЮЦІЯ (С)

- Telecaster
відьм не просили
вигоняй тепер...
- Telecaster
диви як лізуть
хаос вони відчули...
ну ну
хаос вони відчули...
ну ну
Жуть, просто средневековая! Не будем обсуждать «техническую сторону «знищення»», я не суеверен.Sun Marina писав: ↑ Главспец! Ну, мене ж на облік не поставили )))) Та і хто поставить то? Знищу нахрен до сьомого коліна ))))))) Потім діти будуть народжуватись і не розуміти, чому чоловік під колеса потрапив, чому дитина дауном народилася... Люди, Ви розумійте, що за все у своєму житті доведеться платити, якщо не Вам, то дітям Вашим.....Ні, Главспец, мене на облік - не ставили )))))))
Но попробуем проанализировать моральную составляющую, т.е., если вполне допустимо личного врага изничтожить до седьмого колена, то почему бы не употребить этот могучий дар на благо трудящихся и всего прочего прогрессивного человечества?!
Ну лично «знищити» пару-тройку обще известных отморозков национального и международного масштаба?
п.с.
брехня это всё, равно как и левитация, и экстрасенсы, куклы вуду, и прочая лабуда...
- Telecaster
роботи завжди "обирають" точку зору
ви годну толпі позицію... а толпа це шо? ----шо їм в голову напихали в те вони і вірять
тому шось доводити роботу і толпі - практично немає сенсу
о макейн герой алелуя
ви дебіли шось спочатку взнайте а оптім кричіть алелуя
але шо подумають про мене .. як не революція? - я ж шкарпетки героям носив ... та ж я плигав... хероїв дебілів підтримував"
а чого7
бо ти робот!
ви годну толпі позицію... а толпа це шо? ----шо їм в голову напихали в те вони і вірять
тому шось доводити роботу і толпі - практично немає сенсу
о макейн герой алелуя
ви дебіли шось спочатку взнайте а оптім кричіть алелуя
але шо подумають про мене .. як не революція? - я ж шкарпетки героям носив ... та ж я плигав... хероїв дебілів підтримував"
а чого7
бо ти робот!