Переслідування програми "Схеми".

Фрося

Re: Переслідування програми "Схеми".

Повідомлення Фрося » 05 вересня 2018, 12:45

Схеми
Подлинная учетная запись
@cxemu
4 мин.4 минуты назад
Луценко покликав Седлецьку на закриту зустріч. Вона запропонувала відкрите інтерв'ю.
І коментар головного редактора київського бюро Радіо Свобода @KuznetsovaUa - на цьому скніншоті
http://bit.ly/2NmNqLQ
Зображення
Зображення

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 05 вересня 2018, 12:51

Фрося писав:
Sintez писав: Ну припустимо, зібрала. Опублікувала. І чьо?
Одно необережне слово і буде стаття УК ей. :gs:
Але я думаю, їм потрібні інформатори Седлецкой.Классіка-ні буде інформаторів, не буде програми. :pop:
Думаю, так. Вони, останнім часом, спеціально добиваються "монолітності рядов". Згадайте, скілько було радісного виття пєціків, коли вдало пройшло зомбування Аркаші, і ніхто передчасно не злив чаклунів вуду верховного жреця містера Біг конторську шелупонь пєцікового шофера сценарій пієски гальванізацію в третьому акті що аж ціле СБУ, з великою помпою, зараз представить публіці камєдію в древньогрецькому стилі, де чоловік несподівано повертається додому стандартний мусорський розвод з фейковими фотками муляжного трупа?

Напередодні виборів чужі інформатори в стройних рядах - величезна загроза, тому вичищатимуть, і, як бачте, почали зі старту. Абсолютно очевидно, що збираються надурити нас іще не один раз, і не два.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 05 вересня 2018, 14:54

Фрося писав:
05 вересня 2018, 12:31
Sintez писав: Ну припустимо, зібрала. Опублікувала. І чьо?
Одно необережне слово і буде стаття УК ей. :gs:
Але я думаю, їм потрібні інформатори Седлецкой.Классіка-ні буде інформаторів, не буде програми. :pop:
Ні, Ви не зрозуміли. Я пропоную змоделювати "позитивний" розвиток. Тобто всі "схеми" викриті, все відслідковано, ні до чого не підкопаєшся. І чьо? Що буде схемотворцям і схемоексплуатаційникам?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 05 вересня 2018, 14:57

Фрося писав: Схеми
Подлинная учетная запись
@cxemu
4 мин.4 минуты назад
Луценко покликав Седлецьку на закриту зустріч. Вона запропонувала відкрите інтерв'ю.
І коментар головного редактора київського бюро Радіо Свобода @KuznetsovaUa - на цьому скніншоті
http://bit.ly/2NmNqLQ
Зображення
Зображення
Так я таки не розумію. Чому нікого не цікавить, НА ЯКІЙ ПІДСТАВІ сотовий оператор збирає й зберігає такі дані? Чому про це не пише у своїх рекламних буклетах? Врешті, ЯКИЙ же це таки конкретно оператор?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 05 вересня 2018, 15:20

Sintez писав: ...............................................................................................................................................................................................................
Так я таки не розумію. Чому нікого не цікавить, НА ЯКІЙ ПІДСТАВІ сотовий оператор збирає й зберігає такі дані? Чому про це не пише у своїх рекламних буклетах? Врешті, ЯКИЙ же це таки конкретно оператор?
===================================================================
===================================================================
Варіантів небагато, або КС, або Ватафон. Вони всі сумлінно дотримуються законодавства, шпигують за громадянами, для послуг контори, мусорів і ГП, таке законодавство.

Югік небагато з того матиме, журналюги користувалися захищеним зв'язком, на що вже натякнули. Тобто, є вірогідність, що за Седлецькою тупо шпигували, але не хочуть у тому зізнаватися, бо незаконно, і т.д., а збираються підставити дурниками мобільних операторів, тіпа - от, у них все було записано. А щоб прокотило - зроблять закритий процес, Мафіоз там ще не пробігав ??? Він зараз такого розповість, у прямому ефірі, що публіка забуде пообідати.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 05 вересня 2018, 15:26

А чому ж славні "свободи" про таку практику не згадують, аж доки мусори не наступлять на хвість їхнім шестьоркам? Чи тут "свобода", а там - рибу заворачіваєм?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 05 вересня 2018, 15:38

Ой! Я Вас умоляйу !!! "Свободи" - штатний підрозділ іншої цікавої організації. А там хлопці інтелектуальні, ніколи не ставлять дурних питань. Бо знають на них відповіді.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 05 вересня 2018, 15:48

Ну так і нічого на ту боротьбу нанайських мальчіков з нанайськими дєвочьками й особливу увагу звертати. Бо на виході - нуль, без варіантів.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 05 вересня 2018, 16:01

А от, ніхріна подібного. Стався грандіозний факап, наїзд аморального плокулола, без мериканської візи, на симпатичну і розумну блондинку з підрозділу цікавої організації, наїзд вчинено з порушеннями понятій, і циркулярних маляв із обкому. Великі босси в Ленглі зараз, скривившись, витирають плювок з обличчя, і замислюються - сваріть? Ілі ізжаріть? Чи, для початку, тільки розбити окуляри? Чи повипрямляти кучері тому, хто давав куму вказівку? Чи змусити пити, виключно, безалкогольний уїскі?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 05 вересня 2018, 16:10

Ворон ворону око не виклює. Могли б Югіка дєвствєнності позбавити, але неможливо ввіду її отсутствія. Я не вірю в "а от вони щяз!..". Не буде ніякого щяза. Дивіцця не на слова, а на діла.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 05 вересня 2018, 16:21

Це, власне, хамство Пєціка, практично одразу після візиту до вігваму Великого Білого Вождя. Можливо - купив індульгенцію. Можливо - не домовились. Реакції вігваму ще не було.

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 вересня 2018, 16:26

Луценко відмовився прийти на інтерв’ю Радіо Свобода щодо доступу слідчих до телефону Седлецької
Юрій Луценко відхилив запрошення Радіо Свобода на інтерв’ю в прямому ефірі

Генеральний прокурор України відхилив запрошення Радіо Свобода на інтерв’ю в прямому ефірі Радіо Свобода. Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що він готовий лише до зустрічі у форматі «без камер і диктофонів». У відповідь головний редактор «Схем» опублікувала 10 відкритих запитань до генпрокурора.
СпойлерРозкрити
Раніше Юрій Луценко запросив журналістку таку на закриту зустріч без камери. Однак натомість Радіо Свобода запропонувало Луценку на цей же час інтерв’ю у прямому ефірі.

«Луценко відмовився від прямого ефіру і не захотів публічно відповідати на питання стосовно доступу слідчих до мого телефону», – написала Седлецька у Facebook.

Жодних закритих зустрічей із генпрокурором бути не повинно, вважає Седлецька.

«Це – не особисте питання Наталки Седлецької. Це – питання того, які методи використовує слідство у резонансній справі, про те, яка доказова база зібрана у цій справі. І про те, які методи силовики застосовують проти незалежних журналістів», – наголосила Седлецька.

Журналістка опублікувала також перелік із 10 публічних запитань генеральному прокурору:

«1. За версією слідства, на ймовірній зустрічі з директором НАБУ Артемом Ситником, обставини якої розслідують слідчі ГПУ, перебувала група журналістів. Чому слідчий взяв доступ до даних з телефону за 17 місяців лише журналістки-розслідувачки Наталки Седлецької?
2. Чим Генпрокурор України можете виправдати настільки надмірне втручання в життя та роботу журналіста – доступ до конфіденційних даних аж протягом 17 місяців?
3. Чи слідчий вже отримав доступ до всіх даних, про які попросив суд – смс, маршрути, вхідні та вихідні дзвінки за півтора року моєї роботи?
4. Чи означає такий період те, що за цей час щодо мене проводилися інші – негласні – слідчі дії, наприклад, прослуховування, і ухвала просто легітимізує незаконно зібрані дані?
5. Скільки ще журналістів було допитано у справі? 2? 5? 10?
6. Чи по всіх журналістах, що свідчили у справі, слідчий взяв доступ до смс, з’єднань мобільного та місцеперебування телефонів?
7. Які саме докази слідчий хоче знайти в смс? Яку інформацію стосовно цієї конкретної справи слідству дадуть дані про пересування, маршрути журналіста протягом цілих півтора року, якщо ймовірний факт правопорушення, за фабулою слідства, відбувся під час однієї конкретної розмови з групою журналістів?
8. Чи встановили слідчі, хто робив аудіозапис ймовірної зустрічі і чи долучено це аудіо до справи?
9. Чи не мав слідчий спочатку встановити дату зустрічі, підтвердити взагалі факт того, що вона мала місце, довести автентичність запису перед тим, як вчиняти таку надмірну дію, як доступ до приватних телефонів журналістів-розслідувачів?
10. Чи вже призначене внутрішнє розслідування, чи відсторонено слідчого, який в даному випадку явно зловживає своїми процесуальними правами?»

Редакція очікує на відповіді і опублікує їх, як тільки отримає.

Читайте також: Журналісти обурені рішенням суду надати ГПУ доступ до інформації з телефону Седлецької

27 серпня Печерський районний суд Києва на вимогу Генеральної прокуратури дав їй дозвіл отримати від провайдера інформацію з телефону Седлецької. В ухвалі йдеться про надання доступу слідства до дзвінків і смс-повідомлень журналістки з липня 2016-го по листопад 2017 року та до даних про місце розташування її телефону протягом цих 17 місяців.

Радіо Свобода обурене цією ухвалою. Адвокат Радіо Свобода Анатолій Попов назвав цей захід надмірним і таким, що «порушує як у цілому права людини на повагу до приватного життя, так і тиск на роботу журналіста в рамках виконання його професійних обов’язків і незаконний доступ до джерел інформації журналіста».
https://www.radiosvoboda.org/a/news-lut ... 73335.html

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 вересня 2018, 16:28

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 05 вересня 2018, 16:47

Але, в мене особисто, є ще одна, жахлівая підозра.
Що ми спостерігаємо тиск і залякування Седлецької, і всього пулу журналістів і розслідувачів корупції.
Задача - розпадається на кілька окремих.
Перше - випотрошити всі можливі існуючі справи з корупції Пєціка і його оточення.
Друге - нейтралізувати, знищити всіх інформаторів у припєцковому середовищі, перед великими ділами.
Третє, але не за важливістю - перевербувати журналістів - розслідувачів з "чистого" досі пулу близьких до міжнародних антикорупційних і медійних центрів, і змусити працювати на виборах лайнометами. Одноразовими.

Це чимось схоже на зомбування Аркаші, але то, що вони провернули з Аркашею - вони не насміляться запропонувати журналісткам із RL-RFE. Хоча... :smoke: :smoke: :smoke: Особисто я заплатив би гроші, аби подивитися на таку сцену. :1: :1: :1:

Тобто, витримується та сама лінія поведінки, нічого нового. І замовник - Пєцік, і ніхто інший. Югік - шістка.

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 05 вересня 2018, 17:25

Если можно Миротворец, то почему нельзя и ... всё остальное?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 05 вересня 2018, 17:31

Кому що, а курці - просо. А старці - так про палки...

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 вересня 2018, 18:10

Схеми
Подлинная учетная запись

@cxemu
31 мин.31 минуту назад

Журналістка Бердинських: по моєму телефону теж є ухвала суду, аналогічна, як у Седлецької
http://bit.ly/2MP5ij9
СпойлерРозкрити
Зображення
Зображення
Востаннє редагувалось 05 вересня 2018, 19:29 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 05 вересня 2018, 18:34

Таааак... Пєцік кинув Югіка в самогубчу атаку на авіаносець. :suicide_fool-edit: :suicide_fool-edit: :suicide_fool-edit:
Югік - комікадзе. Я вже передчуваю, що посміємося, не один раз. Де там його кружка? Як там шлунок, і печінка? Пєцік не береже нікого, в нього навіть куми - розходний матеріал.

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 05 вересня 2018, 18:54

Sintez писав: Ви не зрозуміли. Я пропоную змоделювати "позитивний" розвиток...
Sintez писав: Ворон ворону око не виклює. Могли б Югіка дєвствєнності позбавити, але неможливо ввіду її отсутствія. Я не вірю в "а от вони щяз!..". Не буде ніякого щяза. Дивіцця не на слова, а на діла.
Егор Летов пел, "Я не верю в анархию!"..
И умер.
И никто не услышал.
Почти никто.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 05 вересня 2018, 18:57

Нет анархии, всё управляемо, нравца это , или нет.
Кого щимят? Ой ля-ля... шож такое?
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Відповісти