Вісті з Мордора.
Re: Вісті з Мордора.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

К слову, у нас такая же херня, грудинка в вакууме, например)))
Всех комбинатов...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Так. Вкинути шматок у воду, прокип'ятити, і Ви будете здивовані !!!Clone писав: ↑ .........................................................................................................................................................................................................................
Всех комбинатов...

Шматочок виявиться помітно меншим, легшим, і з помітними слідами зкукожування.

Участь в голосуванні - є формою колаборації
Vollmer писав: ↑Так. Вкинути шматок у воду, прокип'ятити, і Ви будете здивовані !!!Clone писав: ↑ .........................................................................................................................................................................................................................
Всех комбинатов...![]()
![]()
![]()
Шматочок виявиться помітно меншим, легшим, і з помітними слідами зкукожування.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

После размораживания от окорочков тоже остается половина.Проверено.

Попробуйте прсле этго их ещё пожарить, будете удивлены не меньше)))

От, вам смішно. А моя сестра Людка плакала. Накупила риби, великі шматки. І посмажила. Плакала, скаржилася мені, розмазувала сльози, і все повторювала суму, скільки гривень заплатила за ту рибу, що її так зменшила магічна сковородка. А я прийшов уже на готове, і вона руками показувала мені, які завбільшки були шматки риби, що на сковороду можна було вкласти не більше двох. А що з цим робити?
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Не знаю.
Я покупаю рыбу живую, на сельском рынке, по20-25грн кило, иногда домой привозят удачливые рыбаки, курицу, утку-муларда, - фермерскую, 50-70грн, что я могу Вам посоветовать?

"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Їсти кашу.що з цим робити?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Ще...
СпойлерРозкрити

А що, постійне зростання цін краще? Поясніть.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Постійний зріст цін (інфляція) - один з інструментів економіки, що спонукає гроші працювати замість накопичування.
Деномінація у тому вигляді, якому робилось, наприклад, у 1947 - це інструмент відбирання "надлишків". Грабіжництво в законі.
І не треба маленьких дурити, за часів вошдя постійних цін навіть на водку не було. Регулювались усілякими постановами. Про неефективність такого методу вусате керівництво було в курсі. "Лікувалось" безоплатною працею рабів.
А, он воно як... Прикольно. Так чого ж ви тоді скігліте й лаєте Гнойсмана? І дозвольте ще запитати, чому цей "інструмент" не юзають Штати, Канада, Японія?.. У них шо, "гроші працюють" гірше аніж в Україні чи Аргентині? Що поганого в тому, що гроші використовуюцця у якості засобу накопичення і хто Вам цю думку подарував, якщо не секрет?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Навіть шоколоадне чмо краще за вбивцю в законі. Але не навя'язуйте свій вибір поміж двох купок лайна. Це маніпуляція. До речі, поява у владі азірових та гнойсманів - це прямий наслідок багаторічного керування державою усілякими кухарками.
Я нав'язую? Ігдє? 
Мене тут цікавить економічний аспект, не відволікайтеся. Отож, чому недопустимо щоб засобом накопичування в українців була гривня, чим це шкідливо, й чому водночас нормально що українці накопичують в зелених папірцях, й це зовсім не шкідливо?

Мене тут цікавить економічний аспект, не відволікайтеся. Отож, чому недопустимо щоб засобом накопичування в українців була гривня, чим це шкідливо, й чому водночас нормально що українці накопичують в зелених папірцях, й це зовсім не шкідливо?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
І навздогін - а хто не кухарка? Фор екземпл.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Telecaster
Ко Дню томича представители фабрики кондитерских изделий "Антонов двор" раскидали в толпу в качестве угощения 150 кг пирожного "картошка". Об этом сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на ТВ2.
Источник: https://censor.net.ua/p3085197
нормально! для культурных людей (с)
Источник: https://censor.net.ua/p3085197
нормально! для культурных людей (с)
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Оце:
що малось на увазі? Гондурас? Чи Аргентина? Мабуть, таки уряд гнойсмана, бо саме його надалі згадали, ні?А що, постійне зростання цін краще? Поясніть.
Тобто дилема або сталін, або гнойман, третього не дано, ні?
Використання національної валюти = це цілком природня річ. Проблема не в гривні, а в тих, кто керує її друком, та розподіляє надруковане.
Якщо за рік накопичення - можна купити, наприклад, смартфон (телевізор, шафу,, дитячу колиску, будь що... ), а за два роки накопичення вже не вистачає навіть на пів-смартфона, то чи взагалі є сенс того накопичення?