Подивіцця у свій паспорт, напримєр. Там є одне конкретне ім'я.Та конкретні імена тих, хто дозволяє сідати за кермо, лікувати пацієнтів, керувати країною особам, що навіть не мають базових знань по профільному предмету. По всіх галузях
Про залікову ставку й інфляцію Відокремлено від ДТП.Зайцева.Дронов.
Re: ДТП.Зайцева.Дронов.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ви питали імен конкретних, я сказав де знайти. Ви дозволяєте. І я дозволяю. Поки що, бо не знаю з якого боку взятися. Навіщо мені Вас звинувачувати? Це нічого не дасть.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ненуль почнецця з одужанням суспільства й звільненням від інформаційного іга.Очевидних злочинів БАГАТО. Результатів НУЛЬ. Але це не означає, що так буде завжди. Може ненуль почнеться саме з зайки.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ні, для цього потрібна системна робота. І то видужають далеко не всі, бо часто очевидний фактично релігійний фанатизм, хоча пепсонажі й числять себе атеїстами.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ви шо, абідєлісь?© Ваше ім'я носить ознаки, пригадайте напримєр нашу маленьку суперечку про зниження цін й інфляцію. Згадали? Так от, підтримуючи бредову "теорію" про "користь" інфляції, Ви фактично освячуєте нинішнє орудування жидівської порошенко-гонтаревсько-хзщеякої шайки, котра здирає шкуру з українців, пускаючи їх світом з торбою, або напримєр шайки Кравчука-Масола етк, котра орудувала в 90-х Вистачить? Іще раз повторюю, що "звинувачення" не є моєю ціллю, однак й ігнорувати речі очевидні я не збираюся.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Як і з себе я не збираюся знімати відповідальності, що таке допустив.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
На обіженних воду возят. Це тест на порядність.
А про інфляцію - це ази економіки, які навіть у совдєпі вивчали. Тільки не варто плутати помірну інфляцію, яка йде на користь економіці, з деномінаціями та гіперінфляціями а ля Зімбабве та совок. Порівняння: пацієнт жере таблетки у сто разів більше ніж прописав лікар.
Може модератор здогадається, що у цій гілці це офтоп?
Про залікову ставку й інфляцію Відокремлено від ДТП.Зайцева.Дронов.
Ні, не офтоп. Бо корінь один. КОрінь розрухи, котра у головах.M_M писав: ↑На обіженних воду возят. Це тест на порядність.
А про інфляцію - це ази економіки, які навіть у совдєпі вивчали. Тільки не варто плутати помірну інфляцію, яка йде на користь економіці, з деномінаціями та гіперінфляціями а ля Зімбабве та совок. Порівняння: пацієнт жере таблетки у сто разів більше ніж прописав лікар.
Може модератор здогадається, що у цій гілці це офтоп?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нє, ну педівікія воно канєшно да.
Так як бути із нульовою заліковою ставкою у США, Японії, Канаді там? Фантастика, звичайно, цікава, та от від реальності далека.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я не можу компенсувати брак здібностей, необхідних для того, щоб поьачити лад у "кучі".
Окрім того, до кінця розібратися у "термінах" сучасної "економічної" "науки" неможливо, ібо вона наукою не є по суті своїй, а набором з метрологічно не обгрунтованого шаманства й шарлатанства.
Розмір залікової ставки визначає рівень "інфляції", тобто зроствння цін на все. Він виставляєцця вручну, і для метрополій дорівнює нулю або й менше, для колоній - як у Аргентині чи Україні.
Окрім того, до кінця розібратися у "термінах" сучасної "економічної" "науки" неможливо, ібо вона наукою не є по суті своїй, а набором з метрологічно не обгрунтованого шаманства й шарлатанства.
Розмір залікової ставки визначає рівень "інфляції", тобто зроствння цін на все. Він виставляєцця вручну, і для метрополій дорівнює нулю або й менше, для колоній - як у Аргентині чи Україні.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Облікова ставка, в нормальних країнах. є інструментом, через який ЦБ впливає на стабільність курсу, активність економіки, т.д.
Нема сенсу порівнювати з нашою ситуацією, де НБУ ставлять завдання інші люди, переслідуючи зовсім інші цілі, далекі від економіки і стабільності курсу.
Розмова буде - ні про що.
Нема сенсу порівнювати з нашою ситуацією, де НБУ ставлять завдання інші люди, переслідуючи зовсім інші цілі, далекі від економіки і стабільності курсу.
Розмова буде - ні про що.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
=================================================================
=================================================================
Це шикарно. Це дуже нормальні гроші. На рівному місці. І клієнт віддасть, і навіть не пискне. Класика рекету, грабувати порушника, злочинця, який переховується. Хрестоматійна вєщь. Мусора читають детективи, що можна сказати.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
"Інфляція" - наслідок.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ви перестали розуміти букви й цифри?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
У залежностях з великою кількістю складових спрощення працюють не завжди. У країнах, де нехтують економічними науками, спрощення майже ніколи не працюють.