в плані рукожопості
в плані брехливості
етс
наприклад кацапи всім кодлом цькували макаревича за стидна бить рускім))))
ну і українці цькують за подібне ж)))
то в чому - окрім мови і сабжім пагардітсо і нєнавідіть є відмінність))))
луркойоб детектд))))
не позорся)) не відбрехуйся))) мене саме за це )))
масова патріотизмоістерія - з такою ж масовою корумпованістю - що на кацапстані що і в Україні - і вибори показують що їх знанчо більше 10 відсотків. так що попав пальцем в небо)))) але для мешканця країни четвертого світу було б дивно - навпаки - коли б ти сказав щось що містить глузд)))
звичайно))
+========================================================================+Aelit писав: ↑ але ви знову традиційно зїхали з обговорення сабжу на обговорення мене ))))
то чим медіанний українець відрізняється від медіанного кацапа. окрім того що медіанний українець балякає на суржику - окрім відмінностей в чим гардіться що ненавидить)))) що, ненавидіння і гардіння - теж є спільне)))![]()
масова зкупка укрсиловиків укрчиновників кацапами в криму показала що українець є дещо більше продажний . що ще ?
Ну у тебя еще все может оказаться впереди, если кацапы решат что крыма им мало. Прикидывай цену.
мова про медіанних українців . я не дотягую до цього високого звання(
я не визнаю над собою влад. тож пох яку владу не визнавати)))))Pestilence писав: ↑Ну у тебя еще все может оказаться впереди, если кацапы решат что крыма им мало. Прикидывай цену.
Ты банальный пиздун, каких много по ящику, которые возомнили себя мессиями. Дрыщ-мессия твой старший брат