Рейдерське захоплення
Re: Рейдерське захоплення фермерського господарства в селі Занки
я не понял смісла "опозицию"
я так поняв ви очєрєдной оракул?
я так поняв ви очєрєдной оракул?
+============================================================================+
Київ, бульвар Лесі Українки, 16. Там магазин зброї, де я купував свій Калаш 1965-го року виготовлення, а не "охотничий самозарядный карабин, изготовленный на базе АКМ". Мені пропонували такий же, але зроблений з РПК (ручний кулемет Калашнікова). Більша довжина ствола - більша відстань прямого пострілу. Ну, і ціна на 3000 вища...
І я не думаю, що бандюгану чи иліті буде велика різниця отримає він кулю в брюхо в автоматичному режимі чи в режимі одиночних пострілів.
мля ... Ещё один «знаток»! Ну и где там автоматы-пулемёты Калашникова?
Ещё раз: законопослушному гражданину доступны для приобретения охотничьи карабины, самозарядные, в т.ч., изготовленные на оружейных заводах на базе боевых АКМ, СКС, и пр., с определёнными конструктивными изменениями и ограничениями. И никак иначе. Даже патрон к ним дозволен только охотничий, именно тот, который продаётся в охотничьих магазинах.
Не, ну боевые тоже подходят, но только краденые с армейских складов. Или привезённые с войны.
-
xobserverx
главспец, мне кажется, или ты действительно забалтываешь тему? 
так продают АВТОМАТЫ Калашникова гражданам?
п.с.
не, ну гордый владелец мерина, вполне может утверждать, что это «настоящий конь», тем более даже кличка осталась прежняя! Но кое-чего таки не хватает...
п.с.
зато не кобыла...
Якщо рейдери справді горлівські, то значить, що вони вважають материкову Україну чимось на зразок своїх мисливських угідь, де беззбройні слабаки нічого не зможуть протиставити бандам з автоматами, і можна відбирати будь - що, хоч квартири, хоч елеватори, хоч ферми. А це ж, іще, не було прийнято закон про їхні "особливі статуси". А що буде, якщо проголосують той "закон" ??? Будуть збройні набіги, панове. Регулярні. Як у часи половців, печенегів, татар, і проч. Зараз - це вони треніруються, наводять мости з нашими мусорами, відпрацьовують бандитську злагодженість. Вже прибрали з дороги добробати, з якими не можна було домовитись, тепер ніщо не заважає робити спільний бізнес.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
+============================================================================+
Ги-ги! Тут нову фічу для цих карабінів на базі Калаша придумали - анатомічна накладка на пістолетну рукоятку Калаша. Вона підпружинена, тому дозволяє стріляти з такого Калаша чергами... Причому це НЕ Є КОНСТРУКТИВНИМ ВТРУЧАННЯМ в зброю. Як і зовнішній найлоновий шнурок...
и кто производит, продаёт, сколько стоит, можно ссылу, интересно, как оно там «подпружинено»?
Востаннє редагувалось 13 вересня 2018, 15:48 користувачем главспец, всього редагувалось 1 раз.
Це, мабуть, та фіча, за яку мерикоси вже кілька судів відбули, і суд вирішив, що - так. Це не можна вважати зміною конструкції, і т.д. Але демократичне кодло все одно бурлить, і щось хоче довести.vkhavr2 писав: ↑ ...........................................................................................................................................................................................................
Ги-ги! Тут нову фічу для цих карабінів на базі Калаша придумали - анатомічна накладка на пістолетну рукоятку Калаша. Вона підпружинена, тому дозволяє стріляти з такого Калаша чергами... Причому це НЕ Є КОНСТРУКТИВНИМ ВТРУЧАННЯМ в зброю. Як і зовнішній найлоновий шнурок...![]()
Да, ДЗОТи по периметру спростили би діло. Тітуханам гнати бронетехніку за сотні км. вже було би важкувато.
+================================+
Гугел відмовив в доступі? Я з цією цацкою погрався...
Мені цьго достатньо! А то мусора та інші бандити намагаються
перетворити Україну на поліцейську державу. А має бути козацька!
Де кожна вільна людина має зброю!
+=============================================================+Vollmer писав: ↑Це, мабуть, та фіча, за яку мерикоси вже кілька судів відбули, і суд вирішив, що - так. Це не можна вважати зміною конструкції, і т.д. Але демократичне кодло все одно бурлить, і щось хоче довести.vkhavr2 писав: ↑ ...........................................................................................................................................................................................................
Ги-ги! Тут нову фічу для цих карабінів на базі Калаша придумали - анатомічна накладка на пістолетну рукоятку Калаша. Вона підпружинена, тому дозволяє стріляти з такого Калаша чергами... Причому це НЕ Є КОНСТРУКТИВНИМ ВТРУЧАННЯМ в зброю. Як і зовнішній найлоновий шнурок...![]()
Угу! Вона сама!
ну и кто не даёт зброю всем желающим? Иди покупай, выбор огромный. Кроме короткоствола.
п.с.
ссылку дай, или название правильное (погуглю), я так понял, это рукоделие, вроде «найлоновой веровочки», нелегальное?
Ніколи хазяїн не дасть рабам зброю.