що для вас Україна і що ви в ній любите?
Re: що для вас Україна і що ви в ній любите?
пестіленс, ну просте ж питання.
ну брехня наприклад в тому що я кацап і бот))))
- Pestilence
- Чефхелфер
Україна я пишу з великої. як сам бачиш)))))))
то може дасиш вреші решт відповідь на сабжквещн)))
а раптом я не україномовний ультраатеїст - а кацап що юзає гуглтранслейт?)))
то може дасиш вреші решт відповідь на сабжквещн)))
а раптом я не україномовний ультраатеїст - а кацап що юзає гуглтранслейт?)))
і. логіка то не твоє.
- Pestilence
- Чефхелфер
ти б знав наскільки більше я став любити корупціонерію - почавши писати її з великої літери)))дякую друже.
дивний ти. а чому мені насрать що ти пишеш ізиком матарол іхтамнєтов хуйла?
))))
дивний ти. а чому мені насрать що ти пишеш ізиком матарол іхтамнєтов хуйла?
))))
Аеліте, взагалі, чи не надто часто і демонстративно, провокативно, ставиш під сумнів Символи Віри, граючи Мєлкого Бєса ??? Тут з християнським нєпротівлєнієм завжди було погано, ти ж знаєш.
Ти ж розумієш, що ніхто не зобов'язаний тобі звітувати, чи виправдовуватися? У мене, наприклад, оця твоя манера, заводити пачку паралельних, провокативних гілок, з провокативними назвами, і самостійно тримати їх в топі, аби всі гості прочитали їх назви на першій сторінці - давно викликає оскому. Я вважаю, що ти робиш це навмисно, і добиваєшся саме такого ефекту, дешево випорожнюючись на видноті. Припини цю розвагу для недорозвинених підлітків.
Справжній патріотизм у кожного виростає в душі, якщо він, взагалі, є. Це інтимне почуття. Людина, що публічно б'є себе п'ятою в груди і кричить, що патріот - нездорова. Або якийсь бесарабський циганчук, на заробітках. Для прикладу, подивись на жабомордого Гримчака, Пашинського, Вінника, Пєціка, тощо. Іди, їх поспитай, вони тобі розкажуть, з надривом, у них зараз гра йде на гроші, б'ються в патріотичних судомах, як на сеансі екзорсизму.
Твої спроби провокувати нормальних, здорових людей на психопатичну поведінку - марні, і неблагородні.
Ти ж розумієш, що ніхто не зобов'язаний тобі звітувати, чи виправдовуватися? У мене, наприклад, оця твоя манера, заводити пачку паралельних, провокативних гілок, з провокативними назвами, і самостійно тримати їх в топі, аби всі гості прочитали їх назви на першій сторінці - давно викликає оскому. Я вважаю, що ти робиш це навмисно, і добиваєшся саме такого ефекту, дешево випорожнюючись на видноті. Припини цю розвагу для недорозвинених підлітків.
Справжній патріотизм у кожного виростає в душі, якщо він, взагалі, є. Це інтимне почуття. Людина, що публічно б'є себе п'ятою в груди і кричить, що патріот - нездорова. Або якийсь бесарабський циганчук, на заробітках. Для прикладу, подивись на жабомордого Гримчака, Пашинського, Вінника, Пєціка, тощо. Іди, їх поспитай, вони тобі розкажуть, з надривом, у них зараз гра йде на гроші, б'ються в патріотичних судомах, як на сеансі екзорсизму.
Твої спроби провокувати нормальних, здорових людей на психопатичну поведінку - марні, і неблагородні.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
ок. волмер. наведи мені приклади тру патріотів . і поясни чому тру патріоти результатом мають розвинуту мерзенну корупціонерію і мародерію?
- Pestilence
- Чефхелфер
Это такой себе тролль, довольно толстый. Ты все правильно подметил, на любом форуме вбросы подобного рода караются баном, вне зависимости от темы. У линуксоидов он бы завел тему типа: Почему вам нравится линукс, ведь у него такие-то и такие косяки.
- полностью вписывается в вышеописанное
зи. на одній з машин у мене стоїть слака )))
у лінукса для неінженерів\дезайнерів\фотовідео\архітекторів косяків немає. просто він для неінженерів\дезайнерів\фотовідеоархітекторів)))
Спитай пєціків на ФУПі. Адресу знаєш?
Тут професійних патріотів не знайдеш, тут - виключно аматори, патріотизм в кожного свій, оригінальний, не пов'язаний з посадою, грошима, владою. Тож, ще раз - питання не за адресою.
і я не вкидую. я ставлю питання по темі і суті . форумів . просто відповідаючи на них ви маєте сказати неприємну для себе правду)))
- Pestilence
- Чефхелфер
єдине пояснення чому патріоти маютьрезультат який мають - Україна є така як в старпості
ні. я не троль і все. я багатогранний .
пестіленс ти хочеш сказати що задавані мною питання не по темі і не по суті . зокрема і цього форуму?
Вопшем, валяй, розбаняйся на ФУПі. Бо тут твої "питання патріотизму" - як спроби обговорити группенсекс на форумі сопроматчиків.
І сам ти це аж надто добре знаєш, кривляка.
І сам ти це аж надто добре знаєш, кривляка.