чем отличается LCD телевизор от LSD телевизора?
LSD телек работает без электричества!
это ж какой талантище, один подсмысл чего стоит! А с рифмами хреновато....Telecaster писав: ↑ Робот мой, робот мой
Ты теряешь весь контроль
Твои счетчики считают бесконечность
Ты забыл о судьбе, ее нет больше в тебе
Как ты избежишь всю неизбежность?
Costashu хз коли писав про "ложную дилемму". Разом із принципом "поділяй і владарюй" вона - основа рабства.Telecaster писав: ↑ проблема в чому
оленей так ганяють - там добро - там зло (праве ліве і інше дерьмо)
олені побігли потім оказалось не в ту сторону.
факт!
Система.главспец писав: ↑22 вересня 2018, 07:51ну, и кто этой «толпе», состоящей из отдельных, конкретных особей, мешает не «хавать», а думать? Злые силы?Sintez писав: ↑ І таки дивись: десятки років, крізь покоління, толпі вішають лапшу, підсовуючи як тему всяке лайно. Щр у совку роздували крик то за одну, то зі іншу НІКЧЕМНУ фігню, щр зараз - однаково.
Навскидку: символіка; козацтво; пам'ятники; Євро2012; "декомунізація"; ("безвіз" іще, йолпт!), зараз ось Томасом тим задовбали вже... Толпа хаває, підключаєцця, сорочки рве... А воно все - порожняк. Пшик. А пацани між тим роблять гешефти реально, і в тиші.
п.с.
вот кто тебе лично (или мне) может помешать думать?!
да главспец - злие сіли... такі є правда зараз називають типо всякі інституції....
А мені пофіг, що тобі мішає чи ні. Якщо ти думаєш, що думаєш - бі хеппі.Мне - нет.
хамишь, нарик? Пойди закинься. Может и попустит...
Увєрен? Ну увєрєн може бути лише Бог, бо володіє всією повнотою інформації. Але у всякому разі розумію процеси дещо краще, аніж Дацююк, напримєр.
возможно, но почему ты считаешь, что другим это не дано?
Можливо, я й прозівав непшик. Де?