Друзі, усі проголосували?
Re: Друзі, усі проголосували?
я голосувала за олдбоя і харитона. третього не знаю кого.
о, пестіленса. то ж він зробив форум?
о, пестіленса. то ж він зробив форум?
Сінтез чемпіон! ой Шериф!
Добраніч!
Добраніч!
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
забув голоснути.
але ті в кого більшість цілком влаштовують
але ті в кого більшість цілком влаштовують
Та ужос!!! От щяз - всім спать!
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
буде така боротьба за мир, що камня на камні не останеться
о.. проспала..
начинается нытье...
та ради бога. скоро на старом выберут равшана модером, вот там и заживет.
за шо? много болтает?
значить, я бажаю новообраному модератору багато успіху на поприщі. хоча увесь мій попередній досвід підказує, шо людина зі сталіністськими поглядами не може притримуватися демократичних ідеалів. це знову ж таки легко буде перевірити на цьому форумі.
тепер про бани: коли я прийшла після вічного бану на форум дурдому шрайка, спочатку мене тепло зустріли, а потім, коли я заступилася за тамілу, мене почала банити овен - вона тоді була модератором.
після неї був костаху - він теж мене банив, і одного разу аж на довічно. потім він сказав, шо він пошуткував. я якраз тоді започаткувала обговорення про демократію, як ми її розуміємо, що про неї знаємо і тд.
ще я тільки почала репортаж з австрійського парламенту робити, багато фото я назнімала - і він мене вирубив, виключив просто.
я так зрозуміла - ці теми були конче не бажані і неприємні. чи то костахі, чи йому хтось порадив - не знаю. кажу про сам факт. його самого забанили були на фупі, він ще гілку гніву відкрив на свєту бикову, яку він дивним чином, як тільки став модератором, прибрав з відкритого форуму.
потім був олдбой - в мене ніяких проблем не було, з харітоном практично теж саме, хоча я відчувала, шо на нього чинився тиск. але таки він не піддався, і на тому заслужив мій респект.
шо буде тепер - ви всі побачите самі.
всім гарного настрою і бути здоровими!
Востаннє редагувалось 29 березня 2018, 15:40 користувачем Vera, всього редагувалось 1 раз.
и шо будэ тэпэр? тебя забанят? сомневаюсь. синтез суров - но справедлив и вообще, шо ты полошишься? еще гром не грянул,а ты уже крестишься.
Не нужно раньше времени волну нагонять.
Синтез обозначил себе испытательный срок в 1 месяц.
Он то же всё прекрасно понимает)
Vera, всё буде хорошо)
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
я нічого не нагоняю, я висловлюю свою думку.
чи тут краще її мовчки в рамках при собі тримати? як то вже практикують дописувачки того ж шрайківського дурдому на фупі. їх там повно намальовано внизу, мовчазних таких в рамках прілічій.
тим більше, шо я побажала всім нам успіху в цій безнадійній справі.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
тю. чого мені полошитися? це вам треба полошитися, а не мені.
до того ж, ще раз підкреслюю, хто не побачив, я висловила всім нам побажання успіху на цьому форумі і шоби було тримання разом, не глядячі на різність думок. інакше всіх вирублять по одному і як то кажуть - коли за тобою прийдуть, нема кому буде за тебе заступитися. стійте тому один за одного і за інтереси всіх, а не купки за своїми інтересами. для цього можна піти на інші форуми, а не на політичні. хоча політика є в усіх проявах суспільного життя.
навіть на кулінарних форумах. ось випали мені в рекламі якісь пиріжки, так читаю, вже там шось чимось заміняють, бо нема вже якоїсь суміши імпортної, чи вона стала дорога.
і ще я виступаю за просвіту, а не за релігію. на прикладі релігії можна тільки пояснювати феномени маніпулювання свідомістю людей сьогодні і в історичному контексті. я за науку в усіх її проявах.