а он там реально «рулит»? По моей инфе, просто сынок присутствует на должности манагера (не, ну ни пса не решает)...
Міномет "Молот" (відокремлено від теми "Війна")
Re: Міномет "Молот" (відокремлено від теми "Війна")
Не, фигня совсем другая,) во вторых, ещё раз, составляющие выстрела-разные, хранящиеся в разных условиях штуки, с разным сроком хранения игридиенты.
Так понятно?
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Виноват сам ^миномёт^, изготовители новации, ^выстрелы^, старые, это минимальный фактор риска, Рапиры, Гиацинты, Васильки и хз много чего - это всьо старые выстрелы...
Так трудно понять?
Так трудно понять?
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Та зовсім нічого не вірішує. Як і папік з говнокомандуючим, звісно.должности манагера
Все це помилки на міцях, "головокруженіє от успєхов".
Ви у це справді вірите?
Clone писав: ↑Не, фигня совсем другая,) во вторых, ещё раз, составляющие выстрела-разные, хранящиеся в разных условиях штуки, с разным сроком хранения игридиенты.
Так понятно?
=================
Виноват сам ^миномёт^, изготовители новации, ^выстрелы^, старые, это минимальный фактор риска, Рапиры, Гиацинты, Васильки и хз много чего - это всьо старые выстрелы...
Так трудно понять?
Я ж і кажу, що не точно така, а схожа, впливом масштабу на нестабільність в одному випадку, і на швидкість, яка доходить до брізантності - в другому випадку. Прибираємо масштаб - явище зникає.
++++++++++++++++++
Нонсенс порівнювати з артилерійськими порохами і снарядами. Там можуть бути інші пороха, з іншим темпом горіння, іншою динамікою старіння, і т.д. Конструкція снаряда і міни різна, відтак і схильність до детонації. І дуже велика різниця між артилерійськими і мінометними взривателями. Я ж кажу - навіть випадків вибухів у 82 мм. мінометах вже нема, бо не складаються всі необхідні умови докупи.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Рік тому:
Щось чутно?У 2018 році в Україні розпочнеться будівництво заводу з виробництва боєприпасів. Про це заявив міністр оборони України
Степан Полторак в ефірі телеканалу
Ещё раз.
Выстрел миномёта это совокупность комплектующих с различными сроками эксплуатации и режимами хранения.
Рік тому
Здається, утилізацією займається не тільки пуйло. Три склади знищено саме під цю задачу, ні? Бо ніхто ж не постраждав, тобто не сів.РОСІЯ УТИЛІЗУЄ БОЄПРИПАСИ НА ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ УКРАЇНИ – РЕЧНИК МІНОБОРОНИ
Їх використання може спричинити самодетонацію
Volmer, ирония найн ферштеен?
И страный бендеревець тэж.
Не уподобляйся...
Щось показували, як штампують і обточують корпуси снарядів 152 мм. І рапортували, що купили польську технологію порохів. Але виробництво всього спектру БК, очевидно, буде не завтра.
Тим часом, відбраковкою БК 1950-х - 1960-х років, схоже, ніхто не збирається займатися. бо якщо почнуть, то одразу нарвуться на питання - де ви були раніше ??? Або все це замішано на грошах.
Чесно кажучи, мій перший інструктор, гв. полковник, відучив мене від усякого гумору щодо брізантних вєщєств і взривателів і бікфордових шнурів.
Там ще одна особливість у міни, порівняно з снарядом, більша чутливість взривателя, і наявність внутрішнього запобіжника від передчасного спрацюваня. Відповідно, виникає залежність від його належного стану. А взривателі - не коньяк, і з 1957-го року кращими не стали. Пенсійний вік.
П'яний замкомбата, мабуть, був старшим, відповідальність за огляд БК - на ньому.
Волмер, щоб ти знав.
Предохранитель от преждевременного подрыва есть везде.
Предохранитель от преждевременного подрыва есть везде.
В любом выстреле, и даже в противотанковой гранате...
Твои способности к анализу ситуации становятся ... бесполезны, когда недостаточно вводных данных.
Волмер говорит, что возможно боеприпасы говно, я говорю, что Пашинский..
Вот разница.
Ну, так.
Я би зробив вибірку, найстарших допзарядів, і у варіанті для максимальної дальності, зробив окремі випробування, для визначення брізантності, влітку, в липні, у спеку.
Потім вибірку старих взривателів, і випробування - як вони реагують на підвищену брізантність максимального допзаряду ???
Можна, окремо, розібрати партію старих взривателів, і перевірити стан запобіжника, відсікателя вогню.
Як по хорошому, то такі випробування мають тривати постійно. Але, я думаю, на них тільки тупо списувалися грошики.
Доречі, оця мулька, вимоги до кондиційнийності БК - один із стандартів НАТО, здається, 4369 номер. Цікаво, Пєцік його у Конституцію вписувати буде ??? Ми ж, тіпа, йдемо у Європу !!!