Міномет "Молот" (відокремлено від теми "Війна")
Re: Міномет "Молот" (відокремлено від теми "Війна")
Бизнес на смертях..
Это прекрасно...
Это прекрасно...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Так. І він куди як ширший, аніж ми можемо собі уявити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А якщо БК - гуано, то Пашинський - одразу золото ???
Ну, ти дайош...
Я конкретно в пєчалі, що при фіговому БК Пашинський висклизне, з високою вірогідністю. Хотілося би, щоб вони гризлися насмерть, але, боюся, що скоріше ці вбивці домовляться. Вони ж уже домовилися, коли МО передало на зборку окремі деталі і вузли зі складів запчастин, безоплатно. Ха-ха-ха. Тому вони вже пов'язані тими "безплатними" грошима, з гарантією. І зацікавлені зам'яти все, замусолити, забалакати, звести на ніщо.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Перевод стрелок, не лучший метод со мной спорить, скорее признак слабости.

Воллмер..
Я не знаю, что ты там себе придумал.
Я не против тебя)
Ни разу, наоборот, мне часто нравятся твои разлогие аргументы, избыточные, понимание момента...
Я не знаю, что ты там себе придумал.
Я не против тебя)
Ни разу, наоборот, мне часто нравятся твои разлогие аргументы, избыточные, понимание момента...

Та да, що аж я був запідозрений у симпатіях до Пашинського.

Це їхня спільна справа. Я в душі молюся, щоб вони перегризлися, і не вдалося нічого зам'яти.

Це їхня спільна справа. Я в душі молюся, щоб вони перегризлися, і не вдалося нічого зам'яти.
Я сам всегда иду по простому пути, за или проив нас.
Незадумываясь, о том, что этл значит, ты подвигнул меня на следующий шаг, нахуя... это всё..
Респект..,
Незадумываясь, о том, что этл значит, ты подвигнул меня на следующий шаг, нахуя... это всё..
Респект..,

Не, ты меня в них обвинил.
Фигня, пройдёт.
Мы- за одно.

Ні. Вони не багаті й не спокійні. Якщо ти їм раптом заздриш, то дарма.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Канєшно, якби Пашинським зарядити міномет, напхати допзарядів, і стрельнути...
Але він, падло, пручатиметься.
Я дивлюсь на справу так, що задача №1 - припинення самопідриву мінометів.
Оскільки залізна труба не вибухає сама, допзаряди повинні і здатні викинути міну, а не повбивати розрахунок, то в стволі вибухає саме міна. Якщо не так - то чому міна не валяється, як болванка, біля розірваного міномета?
Якщо толова начинка міни вибухає в стволі при вистрілі з шнурка, то, питання - що ініціювало вибух? Або штатний детонатор, що, начебто, забезпечений двома запобіжниками, і конструктивно нездатний до зпрацювання в такому, ненормальному варіанті. Або - допзаряди, більше там нічого нема, просто.
Вже на згадуваних далеко вище випробуваннях, профі артилеристи і вчониє констатували, що має місце брізантність допзарядів, 2014 рік. Це не я придумав. Перекладаю зрозумілою мовою - допзаряди, що мають брізантні властивості, здатні не тільки викликати явище "підплигування" міномета, десь у мережі є такий ролик, а у звіті про випробування описані випадки. Брізантність допзарядів одразу, принципово змінює картинку, може статися або детонація основного заряду міни, або - детонатора взривателя, як більш чутливого елементу, з наступним вибухом вже основного заряду.
Так я бачу реальну об'єктивність.
Пашинський має отримати своє, за мутки з ціною, комплектацією, якістю залізяки міномета. За облуплену фарбу, приціли 1946 року, деталі зі складів МО, відлами по зварним швам, стволи з концентричними гофрами, т.д.
Але спочатку мають полетіти погони і голови Муженка, Полторака, і всіх по вертикалі, відповідальних за БК, і за тупе фтикання, замість належного реагування на десятки смертей і каліцтв.
Редаговано 26.09. 15-43
Кожному, хто сумнівається, пропоную відповісти на питання - що могло ініціювати вибух толового заряду при вистрілі ??? Коли міна ще, практично, нерухома, судячи з вигляду залишків ствола. Прошу дуже.

Але він, падло, пручатиметься.

Я дивлюсь на справу так, що задача №1 - припинення самопідриву мінометів.
Оскільки залізна труба не вибухає сама, допзаряди повинні і здатні викинути міну, а не повбивати розрахунок, то в стволі вибухає саме міна. Якщо не так - то чому міна не валяється, як болванка, біля розірваного міномета?
Якщо толова начинка міни вибухає в стволі при вистрілі з шнурка, то, питання - що ініціювало вибух? Або штатний детонатор, що, начебто, забезпечений двома запобіжниками, і конструктивно нездатний до зпрацювання в такому, ненормальному варіанті. Або - допзаряди, більше там нічого нема, просто.
Вже на згадуваних далеко вище випробуваннях, профі артилеристи і вчониє констатували, що має місце брізантність допзарядів, 2014 рік. Це не я придумав. Перекладаю зрозумілою мовою - допзаряди, що мають брізантні властивості, здатні не тільки викликати явище "підплигування" міномета, десь у мережі є такий ролик, а у звіті про випробування описані випадки. Брізантність допзарядів одразу, принципово змінює картинку, може статися або детонація основного заряду міни, або - детонатора взривателя, як більш чутливого елементу, з наступним вибухом вже основного заряду.
Так я бачу реальну об'єктивність.
Пашинський має отримати своє, за мутки з ціною, комплектацією, якістю залізяки міномета. За облуплену фарбу, приціли 1946 року, деталі зі складів МО, відлами по зварним швам, стволи з концентричними гофрами, т.д.
Але спочатку мають полетіти погони і голови Муженка, Полторака, і всіх по вертикалі, відповідальних за БК, і за тупе фтикання, замість належного реагування на десятки смертей і каліцтв.
Редаговано 26.09. 15-43
Кожному, хто сумнівається, пропоную відповісти на питання - що могло ініціювати вибух толового заряду при вистрілі ??? Коли міна ще, практично, нерухома, судячи з вигляду залишків ствола. Прошу дуже.
Ну да Деньги...
Это сложная вещь.
Это сложная вещь.

пиши уже на руськом, переводчика под рками нет.

Без дядька Джо все це фантастика. Але спільнота проти. Значить і далі відлітатимуть голови у артилеристів.Vollmer писав: ↑ .

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Аллах един...

НетSintez писав: ↑Без дядька Джо все це фантастика. Але спільнота проти. Значить і далі відлітатимуть голови у артилеристів.Vollmer писав: ↑ .
Без укрообонпрома все усилия цру говно...

В чём соль.
Друг Паншинский продаёт мне оружие, гибнул солдаты, мои, а я тишь и гладь.
8
Друг Паншинский продаёт мне оружие, гибнул солдаты, мои, а я тишь и гладь.
8