ну й з подачі модера поговоримо про 7000ліття)))))
ну й з подачі модера поговоримо про 7000ліття)))))
хехе. як я й кажу - і ви це довели вкотре - ви не спроможні обговорювати нічого окрім моєї збреханої вами ж особистості.
конкретно що я є єврей якийсь 2000літній ( зи - але не знав що й з простою арифметикою у вас як і з усім - зважаючи що лиш по легендному розпятті йсуса марійовича вже пройшло 2000 - а до марійовича ще ж була написана єврейськими дідами історія - і в біблії теж)))) . ще счподобалось як якийсь параноїк - перекрутив небажання платити долар за літр бензуса - з неспроможністю))) так само я не бажаю платити тут податки - навіть споживацьке пдв. як і те щоб мої діти тут ходили в школу. і коли з бензусом питання вирішилось - купив бу іліктрічку - то з рештою таки поки що ні. але жовтень останній місяць коли я платитиму цій недодержавці податки як комерс. мені впадлу їй платить і споживацьке ндс - тому що занехуй - держава не дотримується конституції. але для вас то всьо висока матерія - ви лиш і здатні на обговорення по своєму рівні - який я єврей та ін)) але найгірше навіть не те що ви тупі жопорукі корупціонери - найгірше те що ви ще й боягузи)))) але це не дивно. бо саме з такими рисами населення і могло мати ту історію і сьогодення яке воно має))
але повернімось до 7000 тисячних))) зи. насправді ще давніші - скільки там мільйонів років первісним людям?))))
але саме про предків модера - вестімо українця - можна якісь письомві згадки українців про то?
ну там євреї мають про себе письмоваі згадки. вірмени мають.іракці іранці, єгиптяни греки римляни.
а українці?
конкретно що я є єврей якийсь 2000літній ( зи - але не знав що й з простою арифметикою у вас як і з усім - зважаючи що лиш по легендному розпятті йсуса марійовича вже пройшло 2000 - а до марійовича ще ж була написана єврейськими дідами історія - і в біблії теж)))) . ще счподобалось як якийсь параноїк - перекрутив небажання платити долар за літр бензуса - з неспроможністю))) так само я не бажаю платити тут податки - навіть споживацьке пдв. як і те щоб мої діти тут ходили в школу. і коли з бензусом питання вирішилось - купив бу іліктрічку - то з рештою таки поки що ні. але жовтень останній місяць коли я платитиму цій недодержавці податки як комерс. мені впадлу їй платить і споживацьке ндс - тому що занехуй - держава не дотримується конституції. але для вас то всьо висока матерія - ви лиш і здатні на обговорення по своєму рівні - який я єврей та ін)) але найгірше навіть не те що ви тупі жопорукі корупціонери - найгірше те що ви ще й боягузи)))) але це не дивно. бо саме з такими рисами населення і могло мати ту історію і сьогодення яке воно має))
але повернімось до 7000 тисячних))) зи. насправді ще давніші - скільки там мільйонів років первісним людям?))))
але саме про предків модера - вестімо українця - можна якісь письомві згадки українців про то?
ну там євреї мають про себе письмоваі згадки. вірмени мають.іракці іранці, єгиптяни греки римляни.
а українці?
Re: ну й з подачі модера поговоримо про 7000ліття)))))
А нащо пустили на Форум цього навіженного піджидка? Хай спочатку почитає генетичну історію Євразії та знатиме, що майже ВЕСЬ люд в Євразії - це нащадки лише 14-15 жінок, що вийшли з Африки десь 60 000 років назад. І що НЕМА ніяких генетичних маркерів окремих СУЧАСНИХ націй.
Для розуміння масштабу, іллюстрації, до чого можна докотитися.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- харе не випригуй з шароварів. тут модер сказав що він представник 7000 тисячолітньої еее чи то культури чи то нації я так і не пойняв. то ж я і прошу письмових українських свідчень - ну хоча б ееееісторично юних - 2000 років тому )))
- патріоти корупціонерії))))ви ж не відповіли на жодне питання по , моє, по тематиці цього форуму - суспільно політичний))))) тільки брешете
то ж давай - хто там казав про 7000 років.))))) чи знову традиційно збрехали - )))
вкхавр - ти ніц не брехав по сабжу - по 7000ності - тож улі ти тут вистрибуєш з шароварів - ))))
зи. як там успіхи з аккумуляторами? питання без стьобу - яка ємність на кілограм?
зи. як там успіхи з аккумуляторами? питання без стьобу - яка ємність на кілограм?
- Pestilence
- Чефхелфер
Хто пустив психа-жидокацапа до хати? В інтернеті кретини зустрічаються частіше ніж у реальному житті. Кацапські обрізи, що розмовляють українською мовою це взагалі жесть 
+=================================================+
6 ампер*годин при вартості у 6 гривень і ПОВНІЙ відсутності шкідливих речовин.
Пц Ілону Маску.
+==========================================================+
Ті, що я розробляю у себе на фазенді. ВСІ компоненти можна придбати у заичайних магазинах.
Фінансує мій старший син. Ось за його кошт зібрав автоматизовану систему реєстрації вольт-
амперних характеристик. Міряється струм та напруга кожні півхвилини та пишеться в файли.
Потім ексель все обробляє.
+==========================================================+
Ні. Об"ємна ємність не задовольняє автомотобудування. Головне, куди можна використовувати -
це системи автономного енергозабезпечення житла. Тобто, як компонент сонячної та вітрової
електростанції.
Ладно, ПЦ "австралійським проектам" Ілона Маска. І рекетирам з Обленерго, у сільській місцевості і на дачних масивах.
Та це не проблема. Пишу напругу, струм (три фази), температуру (три датчики), дистанційне керування, і таке інше... Обробка чим завгодно, графіки усілякі, доступ з інтернету...
Питання було щодо аккумулятора. Бо на дачі дуже актуально. Та й у багатьох те саме. Хоча б на нічному тарифі заощадити - вже користь.
+====================================================================+
Десь так, бо роблю для себе - живу на фазенді. І у старшого сина будинок в селі: сонячні панельки дають за добу 36 кВт*год електрики, яка зберігається в 16 свинцевих акумуляторах на 200 А*год кожний. А вартість такого акумулятора 500 зелених і вага 62 кг...
+===================================================================+M_M писав: ↑Та це не проблема. Пишу напругу, струм (три фази), температуру (три датчики), дистанційне керування, і таке інше... Обробка чим завгодно, графіки усілякі, доступ з інтернету...
Питання було щодо аккумулятора. Бо на дачі дуже актуально. Та й у багатьох те саме. Хоча б на нічному тарифі заощадити - вже користь.
Ну, акумулятор працює з постійним струмом, де фаз просто нема.
о. респект. зара юзаю бушний ліф. це є теж компроміс адже буь яка техніка що випускаєтьяс корпораціями має метою лиш прибуток корпорацій - потреби споивача є лиш побічно))
тож є задумка - буду брати 4 таких колеса
http://www.e-bike.com.ua/motor-kolesa-i ... ct_id=1817
викидати з одного свого бензоседана всю хрень - двигун трансмісію - і монтувати 4 штуки - оскільки в мене седан задньопривідний -з незалежною підвіскою то там все теж буде гут - викидає редуктор диференціал з полуосями і - і буде дуже легкий міцний і комфортний. шим контролери на ці чотири колеса зпаяю сам - з дотриманням міжколісної і міжвісної дифференціації. загвоздка за аккумами. спочатку була ідея поставит компактний одноциліндровий дизель генератор кіловат на 8 - і з нього ззапитувати двигун колеса через контролер такий собі гібрид - але це теж компроміс.
тре ставити вільні аккумулятои. я над цим теж працюю. але не над аккумуляторами а над безпосереднім перетвореннямхіменергії палива в електроенергію. є певні успіх таке собі пряме окислення вуглецющо рухає елетрони в колі навантаження.
зи. можемо стикуватись разом покумекати. мо щось і вийде
я кілкьа років тому використовував соляні гальванічні елементи - гемор
мінуси в тому що там гідропідсилювач керма і вакуумний гальм - нну і абс. але думаю що якщо викинути гідропривід підсилювача - ( в мене не рейка а трапеція) тозусилля на кремі уде терпиме - тим більшше що пепелац має убти легший - . а от з підсиелнням альм трабла - яко використовувати дизель генератор квт на 8 - то пожна використовувати розріддження що створює він хоча навскидку його буде недосить але все ж.