ну й з подачі модера поговоримо про 7000ліття)))))
Re: ну й з подачі модера поговоримо про 7000ліття)))))
А куди зник ТС із відповідями на питання? Вітром здуло чи дощем змило???
Пішов підбирати оптимальні інгібітори. І маса сировини в пічці вигоріла, нема мілліамперів. А надворі вже осінь, п'ятий день. Холодно.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
+=================================================+
Угу! Триндіти набагато легше ніж займатися реальним експериментом!
Тут, поки тебе пару днів не було, додали сіру полоску, в двох варіантах, для відділення повідомлення від цитати, в правій частині лінійки - D i HR. Користуйся, бо хто з телефона - дуже нервуються, довга лінійка значків займає пів - екрану.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
я ж тобі пояснив методику вимірювання ккд - вихлоп в міліамперах вольт (ват джоуль калорії)- - до калорійності палива - заміряв якимось авторівневим вольт міліамперметом. зара не памятаю марку . не суттєво
в тебе є якась інша методика. в мене вийшло в межах 2 відсотків оскільки точну калорійність палива не мав - брав з довідника. вимкни українску фантастичну унікальність в розмові про інженерію. не буь кугутом ірагулем))
в тебе є якась інша методика. в мене вийшло в межах 2 відсотків оскільки точну калорійність палива не мав - брав з довідника. вимкни українску фантастичну унікальність в розмові про інженерію. не буь кугутом ірагулем))
Ну, то я і питаю, якими приладами міряли струм-напругу і на яке навантаження (в омах)? І в яких одиницях міряли ємність: в кулонах (ампер*годинах) чи джоулях? Бо це дві РІЗНІ методи. Відкрий вікіпедію, там це написано. І, важливо, на протязі якого часу робилися виміри?Aelit писав: ↑ я ж тобі пояснив методику вимірювання ккд - вихлоп в міліамперах вольт (ват джоуль калорії)- - до калорійності палива - заміряв якимось авторівневим вольт міліамперметом. зара не памятаю марку . не суттєво
ти таки укрнауковець)) я вже ж описав. джоулі .заміряв ампераж вольтаж мастеч м320. в режимі ріал тайм заміри - впродовж хвилин 15. навантаження - резистор. його опір зараз не памятаю. потрібно підібрати інгібітор який зповільнить перебіг реакції - а потім масштабувати збільшенням площі електродів .
Aelit писав: ↑ ти таки укрнауковець)) я вже ж описав. джоулі .заміряв ампераж вольтаж мастеч м320. в режимі ріал тайм заміри - впродовж хвилин 15. навантаження - резистор. його опір зараз не памятаю. потрібно підібрати інгібітор який зповільнить перебіг реакції - а потім масштабувати збільшенням площі електродів .
Ясно. Нема об"єктивних данних - нема об"єкту обговорення.
я тобі навів обєктивні дані. але ти є укрнауковець - запропонував разом дороблять - але ти є український науковець проФФесор. - що ти ще раз довів))))
резистор був в кількадесять ом на 5 ват. скільки точно не памятаю. але тобі що оми що мегаоми - як укрнауковцю - китайська грамота))
Та да, можна починати дисер по ним клепати.
Ну, так я подивився на "результати" і бачи що з таким нема сенсу щось робити. Бо коли пишуть, що ємність та ККД акумулятора поміряли за 15 хвилин, то навідь грамотному школяру, що пам"ятають закон Ома, ясно, що написана фігня.
ну тобі як укрнауковцю то краще знати. зважаючи на різалти укрнауковщини))))
я помилявся. ти дебіл.
який всраці акумулятор. а. вибачи . ти укрнауковець))))
я роблю генератор а не аккум. ти просто канонічний укрнауККовець)))
ще один ідіот. я тим займався минулої зими. і реально не памятаю скільки саме ом . те що на 5 ват памятаю.
блін українці таки реально фантастичні унікали)))
один дебіл науковець не розрізняє генератор від аккумулятора. що вже казати про ненауковців. агресивне невігластво ваше фсьо)))
і як успехі?
а пока
Сейчас по еврейскому календарю идет 5779 год.
http://berkovich-zametki.com/2012/Zamet ... oring1.php
Ясно, воно ще й читати не вміє, бо я з самого початку писав про акумулятор і де його застосовувати...
Ну, а про дебіла - самокритика сприймається...
Такий вигляд мають криві розряду однієї банки мого акумулятора.
- Вкладення
-
- Current_4.gif (6.36 Кіб) Переглянуто 1628 разів