ну й з подачі модера поговоримо про 7000ліття)))))
Re: ну й з подачі модера поговоримо про 7000ліття)))))
Ще б напругу та вагу банки...
Д'Артаньян уєв.Aelit писав: ↑27 вересня 2018, 17:37ще один ідіот. я тим займався минулої зими. і реально не памятаю скільки саме ом . те що на 5 ват памятаю.
блін українці таки реально фантастичні унікали)))
один дебіл науковець не розрізняє генератор від аккумулятора. що вже казати про ненауковців. агресивне невігластво ваше фсьо)))

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Програма Форума з"їла ще один файл. Зараз запузирю... Зовнішній опір 30 ом + міліамперметр + проводочки
Електроди: 252.35 г + 200 мл води з електролітом
- Вкладення
-
- Volt_4.gif (6.07 Кіб) Переглянуто 894 разів
Таки цей піджидок питав про акумулятори, а потім включив дурку... Ну-ну..., а потім питають нащо зброю треба мати...
ви всі традиційно брешете )) і передусім наукковець)))
зацитую себе ж . з першої сторінки топіку))Повідомлення Aelit » 26 вересня 2018, 16:22
" і з нього ззапитувати двигун колеса через контролер такий собі гібрид - але це теж компроміс.
тре ставити вільні аккумулятои. я над цим теж працюю. але не над аккумуляторами а над безпосереднім перетвореннямхіменергії палива в електроенергію. є певні успіх таке собі пряме окислення вуглецющо рухає елетрони в колі навантаження.
зи. можемо стикуватись разом покумекати. мо щось і вийде"

зацитую себе ж . з першої сторінки топіку))Повідомлення Aelit » 26 вересня 2018, 16:22
" і з нього ззапитувати двигун колеса через контролер такий собі гібрид - але це теж компроміс.
тре ставити вільні аккумулятои. я над цим теж працюю. але не над аккумуляторами а над безпосереднім перетвореннямхіменергії палива в електроенергію. є певні успіх таке собі пряме окислення вуглецющо рухає елетрони в колі навантаження.
зи. можемо стикуватись разом покумекати. мо щось і вийде"
от такі брехуни і олігофрени і є медіанні вітчизняні наукковці. уц яких єдиний аргумент - зброя. зброя до речі розроблена і зроблена клятими окупантами - бо тубільці не степні створити зброю)))