Ні. Національна ідея - присвоїти щось "безхозне", або купити за копійки, й вигідно продати, а гроші просрати на якусь "статусну" куйню. Айфон, джип, шубу коханці...
Міномет "Молот" (відокремлено від теми "Війна")
Re: Міномет "Молот" (відокремлено від теми "Війна")

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Скільки придурків пролетіло з "нерухомістю в Криму" - можу лише здогадуватися. Як і те, скільки пролетить як лусне пузир "вигідного вкладення у квартири в Києві/Львові/Харкові, напримєр.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну это у тебя такое мнение сложилось, у меня другое.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Інакше й бути не може з такою "наукою". Хоча ж математика єсть, вона ж не "гуманітарна", і якби дебіли вчили її як слід, а не по програмі, то і її б вистачило, щоб ще у 90-х зрозуміти, до якої жопи процес приведе.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Майдан, ти, я - це крапля. Свині зпираюцця на масив, на 95%.
І то, мені над власним ідіотизмом ще працювати й працювати... Революція гідності? У кого вона є, та гідність?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я, так вважаю, в мене є, а шо?
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

^гідність^ -пригодность,..
Это не всегда плюс.
Это не всегда плюс.

Пригодность, не значит обязанность, не значит необходимость...
Это трудно объяснить...
Это трудно объяснить...

А я не знаю. Як не знаю, чи правильно баню Тєліка чи ні. Бо по суті він правий. Ібо свині ніфіга не могли б зробити без згоди толпи на поточний стан справ. Розумієш? Всіх все влаштовує. Ну от ти чудний, красти тобі гидко. Я теж... Але ми - статистична похибка, чудіки, що "не вміють жити". Ми відправляємо наших дітей служити в кончену свинячу "армію", замість відкупити, як всі "притомні" роблять. Ми платимо податки, знаючи що 95% їх піде на вищезгадані шуби й джипи... Це гідність? Питання...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ото ж. Не все поки що можу пояснити як слід, в першу чергу собі.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
я тебе про Телека уже говорил, что нех на него обижаться... он прав, эмоциональный, и шо?Sintez писав: ↑А я не знаю. Як не знаю, чи правильно баню Тєліка чи ні. Бо по суті він правий. Ібо свині ніфіга не могли б зробити без згоди толпи на поточний стан справ. Розумієш? Всіх все влаштовує. Ну от ти чудний, красти тобі гидко. Я теж... Але ми - статистична похибка, чудіки, що "не вміють жити". Ми відправляємо наших дітей служити в кончену свинячу "армію", замість відкупити, як всі "притомні" роблять. Ми платимо податки, знаючи що 95% їх піде на вищезгадані шуби й джипи... Це гідність? Питання...
Ты просто продолжил делать своё дело..
И шо?
Чипидрос...
Я даже не хочу про это говорить.

Вот тут есть проблема,как и аутентичность.
Как назначение...
Правящий клан, не разу не задумывался о будущем, временщики, короткая эпоха дураков... коллосальный удар по нации.
А...

Якщо на те пішло, він точно такий же уєбан©, якими вважає інших. Ніхто на нього не ображаєцця, але придурочні істерики теж набридають. Якщо на те пішло, то й на фронті панікерів тупо розстрілюють. Ібо нєкуй.Clone писав: ↑я тебе про Телека уже говорил, что нех на него обижаться... он прав, эмоциональный, и шо?Sintez писав: ↑ А я не знаю. Як не знаю, чи правильно баню Тєліка чи ні. Бо по суті він правий. Ібо свині ніфіга не могли б зробити без згоди толпи на поточний стан справ. Розумієш? Всіх все влаштовує. Ну от ти чудний, красти тобі гидко. Я теж... Але ми - статистична похибка, чудіки, що "не вміють жити". Ми відправляємо наших дітей служити в кончену свинячу "армію", замість відкупити, як всі "притомні" роблять. Ми платимо податки, знаючи що 95% їх піде на вищезгадані шуби й джипи... Це гідність? Питання...
Ты просто продолжил делать своё дело..
И шо?
Чипидрос...
Я даже не хочу про это говорить.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Коротка епоха?!.. А сто років тому, як вс просрали, не в Мінську правда, а в Бресті? А "воззєднання" "навіки разом"? А "християнизація" тисячу років тому, що всю тисячу кров'ю відригуєцця?
З якого переляку клани мають задумуватися про решту народу, якщо він сам над своєю долею задумуватися не хоче? Клани вони і є клани - банда. І задумаюцця вони лише тоді, коли кривий крок буде череватий відривом глови. А не дурацьким шоу під панськими ворітьми, як зараз у Києві.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Кто судьи.

Кланы кормятся с быдлосистем.Sintez писав: ↑Коротка епоха?!.. А сто років тому, як вс просрали, не в Мінську правда, а в Бресті? А "воззєднання" "навіки разом"? А "християнизація" тисячу років тому, що всю тисячу кров'ю відригуєцця?
З якого переляку клани мають задумуватися про решту народу, якщо він сам над своєю долею задумуватися не хоче? Клани вони і є клани - банда. І задумаюцця вони лише тоді, коли кривий крок буде череватий відривом глови. А не дурацьким шоу під панськими ворітьми, як зараз у Києві.
Разрушая систему кланы обрекают себя на гибель.
Шо не ясно.
Раз такой рамазан пошел, тут 2 варианта.
Тема закрывается, раз.
Мы тупые, два.
Востаннє редагувалось 29 вересня 2018, 21:48 користувачем Clone, всього редагувалось 1 раз.

И ты тут мне рассказываешь, что Телек не далёкий.

Ті, хто не бояцця бути суддями.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Доки товстий (клани) зхудне, худий (толпа) здохне.Clone писав: ↑Кланы кормятся с быдлосистем.Sintez писав: ↑ Коротка епоха?!.. А сто років тому, як вс просрали, не в Мінську правда, а в Бресті? А "воззєднання" "навіки разом"? А "християнизація" тисячу років тому, що всю тисячу кров'ю відригуєцця?
Разрушая систему кланы обрекают себя на гибель.
Шо не ясно.
Раз такой рамазан пошел, тут 2 варианта.
Тема закрывается, раз.
Мы тупые, два.
Ми?.. Тупі. Поки що. Але ми шукаємо вихід.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!