московські попи
- Sun Marina
Re: московські попи
Далі - це вже не церковні справи, а мірські. Я не бачу тут Бога поруч взагалі. Бо сказано не просто - Храм у ребрах. Я часто міркувала, чому Він так сказав. Згодом прийшло і "розяснення"....

***Soft of eye and light of touch. Speak little, listen much***
так такой мощный дед, создававший церкви и могучие страны, не смог обеспечить собственную безопасность?! И, заодно, преемственность власти.
п.с.
типа, великий кадровик. Вытащил лысого придурка из низов (см. биографию Хрущева!) и сделал своей правой рукой.
Капец...
Прибрежный Лис
@ponaduse
2 ч.2 часа назад
В Одессу приехал Онуфрий.Его встречали Кивалов,Новинский и Скорик.Совет держать будут - как тут бузу затеять!Труха опять за границей,пережидает.
Собрали толпу страждущих!Во безмозглые!Шо вы руки тянете!ФСБ еще никого не исцеляло)Как раз немного наоборот)) https://dumskaya.net/news/mitropolit-on ... -v-odessu-

@ponaduse
2 ч.2 часа назад
В Одессу приехал Онуфрий.Его встречали Кивалов,Новинский и Скорик.Совет держать будут - как тут бузу затеять!Труха опять за границей,пережидает.
Собрали толпу страждущих!Во безмозглые!Шо вы руки тянете!ФСБ еще никого не исцеляло)Как раз немного наоборот)) https://dumskaya.net/news/mitropolit-on ... -v-odessu-

«Правосєками» виявились районні депутати,а "палатами"-приміщення музичної школи,яке за рішенням суду повернули дітям))
У Богородчанах віряни УПЦ МП не пускали депутатів у Митрополичі палати і поширили неправдиву заяву про насильство https://kurs.if.ua/news/u_bogorodchanah ... 69365.html …
2*2=4Украинская православная церковь Московского патриархата заявила, что "радикалы из «Правого сектора» захватили здания митрополичьих палат
Оберсвину той томас і нафік не впав. А от попо(паство/барано)срач - як манна небесна. Чим більше барани з різних стаєнь бодатимуцця, тим довше свині втримаюцця.
І знову "правий сектор".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Марино, а хто сказав що Бог там взагалі є? Церкви - це такі ж мафії, як і бандити, тільки замість прямого рекету юзають ім'я Боже для залякування. Реально віруючому церква й нафік не впала.Sun Marina писав: ↑ Далі - це вже не церковні справи, а мірські. Я не бачу тут Бога поруч взагалі. Бо сказано не просто - Храм у ребрах. Я часто міркувала, чому Він так сказав. Згодом прийшло і "розяснення"....![]()
![]()

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Буває. Тебе ж теж хтось витащів. Якби дід не курив і не бухав, може й роздивився б гниду. А так отримав те що отримав.главспец писав: ↑29 вересня 2018, 07:00так такой мощный дед, создававший церкви и могучие страны, не смог обеспечить собственную безопасность?! И, заодно, преемственность власти.
п.с.
типа, великий кадровик. Вытащил лысого придурка из низов (см. биографию Хрущева!) и сделал своей правой рукой.
Капец...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А хто? Може перш ніж писати, поцікавитися було б у дєдушок-бабушок, у які часи проводили збори й стидили за відвідування церкви?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
СБУ уже давно рассекретила документы по Поме́стный собо́р Ру́сской правосла́вной це́ркви 1945 го́да
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... uselang=ru …
Собор состоялся с ведома и при активной поддержке советской власти, в том числе лично Сталина.
Директива НКГБ СССР о поместном соборе РПЦ
Обязать агентов из числа епископов по прибытию в Москву связаться с 5 отделом 2 Управления НКГБ СССР..
. Спросить Алексея Ивановича...
Выборы прошли по советской традиции - из одного кандидата.
За успешное проведение Собора генерал-майор НКГБ Г. Г. Карпов был награждён орденом Трудового Красного Знамени.
Карпов в 1937—1938 годах производил массовые аресты ни в чём не повинных граждан, применял извращённые методы ведения следствия, а также фальсифицировал протоколы допросов арестованных;

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... uselang=ru …
Собор состоялся с ведома и при активной поддержке советской власти, в том числе лично Сталина.
Директива НКГБ СССР о поместном соборе РПЦ
Обязать агентов из числа епископов по прибытию в Москву связаться с 5 отделом 2 Управления НКГБ СССР..
. Спросить Алексея Ивановича...
СпойлерРозкрити

За успешное проведение Собора генерал-майор НКГБ Г. Г. Карпов был награждён орденом Трудового Красного Знамени.
Карпов в 1937—1938 годах производил массовые аресты ни в чём не повинных граждан, применял извращённые методы ведения следствия, а также фальсифицировал протоколы допросов арестованных;

Востаннє редагувалось 29 вересня 2018, 15:40 користувачем Фрося, всього редагувалось 2 разів.
ну, я себя «вытащил» сам. А ты - нет.Sintez писав: ↑Буває. Тебе ж теж хтось витащів. Якби дід не курив і не бухав, може й роздивився б гниду. А так отримав те що отримав.главспец писав: ↑29 вересня 2018, 07:00
так такой мощный дед, создававший церкви и могучие страны, не смог обеспечить собственную безопасность?! И, заодно, преемственность власти.
п.с.
Капец...
А бухал и курил тот дед весьма умеренно (сравни с Черчилем!) а гнидами себя окружал конкретно и целенаправленно, хотя и весьма своеобразно.
Заметь, где нужны были спецы, там были именно спецы, а удобные придурки, готовые выполнить любую команду, были просто расходным материалом.
В расцвете сил он ими крутил, как хотел, а когда постарел и, естественно, ослаб мозгами, функция контроля просела. Ну, а когда он зажмурился, сработал естественный отбор, в худшем варианте.
Слушна думка. Поцікавтесь. А ще крім ОБС є документи, як церковні, так і держстату. Після 43 тиск на церкви дорівнював нулю. Секретні наміри "діда" доволі швидко стали відомі, тому й купа анекдотів на цю тему народилась. Причина на поверхні - слабка підготовка кадрів. Далі була стандартна совкова комедійна рольова гра.
Johann
@JohannFDK
Про Почаївську лавру: "Вони будуть стріляти"

@JohannFDK
Про Почаївську лавру: "Вони будуть стріляти"

Шо мені цікавитися. У сусідній старій школі спортзалом слугувала стара церква (правда зараз вона стала сінагогою, але то таке, свої люди, розберуцця). В іншій церкві був склад.M_M писав: ↑Слушна думка. Поцікавтесь. А ще крім ОБС є документи, як церковні, так і держстату. Після 43 тиск на церкви дорівнював нулю. Секретні наміри "діда" доволі швидко стали відомі, тому й купа анекдотів на цю тему народилась. Причина на поверхні - слабка підготовка кадрів. Далі була стандартна совкова комедійна рольова гра.
Щодо діда - лох був, звичайно. Думав шо ті підори можуть щось путнє зробити для народу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тю, теж мені біном Ньютона. Звичайно стрілятимуть! Це ж кіздєц який бізнес, купа лохів везе купу бабок, купуючи (фор екземпл) воду що тече з "відбитка ноги Богородиці"... Бляааа... А скільки їхніх дітьонишей там же вчицця доїти лохів - не в казці сказать... І шо, все віддадуть і підуть? Куди, йопта?! Звичайно стрілятимуть! І хуйла зватимуть! І свиня, розпалюючи це вогнище, на це розраховує!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
в Украине наместник Почаевской лавры попросил верующих встать на ее защиту
https://ria.ru/world/20180930/1529653406.html …
https://ria.ru/world/20180930/1529653406.html …
Сестра тільки-но розповідала, до церкви КП, після служби, підходила старушка з МП, і задрачувала прихожан питаннями "коли почнемо воювати?".
Вони цього хочуть, і вже готові, вже отримали вказівки.
Вони цього хочуть, і вже готові, вже отримали вказівки.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Петро Чайка
Є речі, які лежать на поверхні.
Таки речі найбільш важко помітити.
Коли процес надання Томоса нашій церкви почав набувати реальних перспектив, то парафіянин кремлівської секти УПЦ МП ФСБ, такий собі Пеця Порошенко, раптом надзвичайно возбуділся і почав істеричну кампанію по пропаганді себе, як Головного Радетеля за нашу Помісну церкву.
Я тоді написав, що кремлівський холуй Порошенко переслідує, як завжди, свої, мародерсько-політичні цілі. А саме, напередодні виборів, захопити(рейдернути), Помісну церкву і використати її у якості агітаційного майданчика на виборах.
І більш глобальна мета, це після надання Томоса, коли на чолі цієї церкви буде стояти його піп(звісно з УПЦ МП ФСБ), то тоді, через деякий час, відбудеться об'єднання з кремлівською сектою УПЦ МП ФСБ. Ну така мета, це моє припущення, жахливе припущення, припущення, яке не вкладається в голові, але Пеця Порошенко вже довів, що він є посланцем Сатани, і тому такий сценарій досить вірогідний.
Ці два варіанта були на поверхні і просилися на їх висвітлення.
Тоді я один написав про такий сценарій подій. Ну, в будь-якому разі, я не бачив подібних прогнозів.
Але я звичайний користувач ФБ. Ну хай ще блогер. Маловідомий і не такий вже популярний. Тому, на мій допис мало хто звернув увагу. Але то таке, на моїх амбіціях це ніяк не відбивається, я знаю собі ціну і знаю своє місце.
І ось останні події, підтверджують ці мої прогнози і припущення.
З'явилася інформація, що Пеця Порошенко пхає на посаду глави Помісної церкви України свого кишенькового попа. Ось цього самого, кремлівського Симеона. Лобіює його і в Штатах і у Вселенського Патріарха.
Цілком логічно, що главою Помісної церкви повинен би був бути, якщо не Філарет, то хтось з Київського патріархату. Хоча, я не бачу більш гідної кандидатури, ніж Філарет.
Але в цю справу встромив свій свинячий писок Пеця Порошенко. І почав діяти, звісно, в своїх і в кремлівських інтересах.
А в світлі того, що диверсійна операція Кремля по перешкоджанню надання Томоса Україні, провалилася, то щоб захопити Помісну церкву обхідним маневром. з тилу, зараз до Порошенка підключаться І Путька, і Гундяєв, і вся ця кремлівська кодла, яку зібрав навколо себе шоколадно-мальдівський педріло....
Боюся, що наш "мудрий" народ проковтне і це. І Україна знов зануриться на століття в сатанинський морок кремлівського Мордору....(((