Терещенко и Глухов

Фрося

Re: Терещенко йде в президенти

Повідомлення Фрося » 03 жовтня 2018, 00:06

karkardill
@karkardill
5 ч.5 часов назад

Щодо балотування Терещенка на посаду президента України, виникло питання.
Як вважаєте, чи звернеться пєтя до Конституційного суду щодо "правильного" тлумачення статті 103 розділу V Конституції?
PS. Наразі Терещенко вимогам ВІДПОВІДАЄ, бо громадянин з 2015 і живе в Україні з 2003.

Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 жовтня 2018, 08:34

Ранее Терещенко заявил, что слагает полномочия городского головы Глухова из-за саботажа со стороны депутатов городского совета.
Це правда? А що він робитиме, коли почнецця саботаж з боку ВР? А він почнецця, будьте благонадьожні.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 жовтня 2018, 09:10

Еееееее................Ні, не так. Я спеціально консультувався. Авторитетні, воцерковльонні люде сказали, що до "розкольників" коцапи, насправді, не доросли. Вони, насправді, - "самосвяти",
"Розкольниками" кацапи називають КП. З дня його заснування, тобто з 90-х років.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 жовтня 2018, 09:20

Віра писав:
п.с. я б на Терещенка проголосувала з закритими очима, однозначно
Чому?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 03 жовтня 2018, 09:22

Sintez писав:
Віра писав: видно, що ви про цю людину не читали, або неуважно читали, та не дивились чисельні відео

п.с. я б на Терещенка проголосувала з закритими очима, однозначно
Чому?

Французький шарм. :lol: :lol: :lol:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 жовтня 2018, 09:30

Нагадаю, що у нас і зараз на табуретці сидить енергійний успішний підприємець зі знанням іноземної мови.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 03 жовтня 2018, 09:34

А за боротьбу з алкоголізмом за допомогою наркоти - теж із закритими очима?

https://life.pravda.com.ua/health/2017/03/29/223409/
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 04 жовтня 2018, 11:13

skrypin.ua
@SkrypinUa
Читать Читать @SkrypinUa

🔥Мішель ТЕРЕЩЕНКО у Скрипіна на 16+ ⏯

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 05 жовтня 2018, 08:52

На этих выборах мечта России, мечта олигархов, мечта коррупционеров — иметь против себя 15 проукраинских, антиолигархических, некоррумпированных кандидатов. Тогда ни один из них гарантированно не попадет во второй тур выборов. И мы будем выбирать между ядом и дерьмом. Егор Соболев
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 10 жовтня 2018, 09:31

Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 14 жовтня 2018, 14:58

#Терещенко: Когда мы решили работать без коррупции, нам заблокировали все финансирование https://nv.ua/ukraine/politics/eks-mer- ... 99738.html
А потом порохоботы рассказывают, что "не справился с городом"
Экс-мэр Глухова Мишель Терещенко: Когда мы решили работать без коррупции, нам заблокировали все финансирование
12 октября, 11:44
В блокировании финансирования Терещенко обвинил нардепа Андрея Деркача и губернатора Сумской области Николая КлочкоФото: Наталья Кравчук / НВ
В блокировании финансирования Терещенко обвинил нардепа Андрея Деркача и губернатора Сумской области Николая Клочко
Мишель Терещенко, экс-мэр Глухова, который недавно сложил полномочия и заявил о намерении баллотироваться в президенты Украины, заявил в интервью журналу Новое Время, что когда его команда приняла решение работать без коррупции нардеп Андрей Деркач и действующий в его интересах губернатор области Николай Клочко заблокировали финансирование города.
"Когда мы приняли решение работать категорически без коррупции, они заблокировали нам все финансирование. Мы не получили в бюджет города ничего", - заявил экс-мэр Глухова.
На уточняющий вопрос, сделали ли это члены глуховского горсовета, он ответил, что блокирование было на уровне области.
"Нет, люди из областного совета, губернатор, который защищает интересы Деркача. Наш народный депутат, к сожалению, сидит в бюджетной комиссии Верховной рады, там блокировали финансирование для города", - объяснил Терещенко.
60-летний Мишель Терещенко - французский бизнесмен и потомок известного рода украинских предпринимателей и меценатов - отказался от французского гражданства в пользу украинского. 21 марта 2015 года президент Петр Порошенко вручил Терещенко паспорт гражданина Украины. 26 октября 2015 года он выиграл выборы в Глухове набрав почти 70% голосов.
Уроженец Франции и новый мэр Глухова Мишель Терещенко обещает превратить забытый город в витрину всей страны
27 сентября он заявил о решении досрочно сложить полномочия городского головы. По его словам, на сессию горсовета в этот день, на которой должны были рассматривать в том числе бюджет, пришли только два депутата. По его мнению, "это саботаж", но причиной решения уйти с должности стала "не только сегодняшняя ситуация".
1 октября Терещенко заявил о решении баллотироваться на пост президента Украины. Он объяснил, что принял это решение, так как среди нынешних кандидатов в президенты не видит ни у кого политической воли для изменения страны и борьбы с коррупцией.
Читайте полный текст интервью с Мишелем Терещенко в свежем номере журнала Новое Время - №37 от 11 октября 2018 года
https://nv.ua/ukraine/politics/eks-mer- ... 99738.html

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 жовтня 2018, 07:45

А коли йому на гіпотетичному посту президента заблокують все шо можна (а заблокують!) - що він робитиме?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 15 жовтня 2018, 08:09

Sintez писав: А коли йому на гіпотетичному посту президента заблокують все шо можна (а заблокують!) - що він робитиме?
я вам дивуюся! ну то давайте не боротися, сісти склавши руки , і миритися з будь-ким

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 15 жовтня 2018, 10:15

Віра писав:
Sintez писав: А коли йому на гіпотетичному посту президента заблокують все шо можна (а заблокують!) - що він робитиме?
я вам дивуюся! ну то давайте не боротися, сісти склавши руки , і миритися з будь-ким
Взагалі то треба дивуватись людям, які не створивши навіть якесь наближення до партії, кола прихильників, подається на президенську посаду розпорошуючи голоса.
Слухав Донія недавно, бідкається що зараз нема жодного кандидата який вів би боротьбу ще з Революції на граніті і те що вони організували дискусійний майданчик під президентські вибори і вже 30 кандидатів маємо які заявили що підуть. Причому що він сам помітив - Порошенку треба в другий тур вийти з проросійським кандидатом, умовно Бойком, треба розмити голоси у Юлі. Відповідно до відносно перспективних приходять патріотично бізнесмени з грошима і розказують який він красний, а решта погані і дають гроші на вибори. Але виявилось що голоси розмиваються у Петі і з переможний другий тур з проросійським кандидатом виходить Тимошенко. Тепер Доній очікує появи кількох про-кацапських кандидатів, щоб Петро взагалі у другий тур потрапив.

Я не сумніваюсь що Терещенко класний хлопець, але чого раптом він захотів у президенти? І не припиниться раптом його похід у президенти коли виявилось що вся маса патріотичних кандидатів віднімає голоси у Порошенка?

і да - додатково Доній відмітив (і це багато хто каже) - без розгалуженої мережі робити нема чого. Хай хоч половина людей проголосує за Терещенко - і призвіще класне і подає себе як борець за людей, але хто ці голоса порахує і проконтролює?

slit_ok

Повідомлення slit_ok » 15 жовтня 2018, 10:26

Sintez писав: Нагадаю, що у нас і зараз на табуретці сидить енергійний успішний підприємець зі знанням іноземної мови.
якщо ти - депутат ВР, секретар РНБОУ, міністр... - чом би й не бути успішним підприємцем?

Віра

Повідомлення Віра » 15 жовтня 2018, 10:28

Повністю згодна з Донієм.

Але ж ще не вибори. Людина тільки-но заявила про себе. Він не збирався йти в президенти але ж, як він заявив, що боротися за справедливість на будь-якій ділянці безперспективно, коли проти тебе и громади, що тебе підтримує, залізобетонна влада (це я так його інтерпретую). В'яже по руках та ногах. Не став вплітатися в корупційні схеми - урізали до мінімуму бюджет міста - керуй як хочеш без грошей.

Але головне в тому, що він не тільки заявив про непокору владі, не пішов мовчки у бік і змирився, а готовий боротися. Але ж ще не вибори. Я вважаю що він, як розумна людина з державницьким мисленням, обов'язково об'єдналась і приклала свої зусилля з тим, у кого більший рейтинг та більші можливості. Також вважаю, що і Юлі така людина потрібна. Було б добре, якщо би вони домовились.

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 15 жовтня 2018, 10:54

От і подивимось що він буде робити - сам по собі висунувся в президенти бо решта погані, чи до когось приєднається і чи приймуть.
Крім того - раніше все добре було? пів-року назад, наприклад? Чому зараз, коли вже фактично почались вибори - на організацію треба багато часу, півроку - без массованої грошової накачки не вийде.
Хай пробує, що ще ще скажу, просто мені не подобаються хороші парні які існують виключно на виборах і самі.
В цьому плані Тимошенко, у якої один з потужних мінусів - наявність в команді людей які потім тікали і перебігали до противників чи палились на злочинах - все рівно краща, бо давала шанси всим і працювала в команді, завжди.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 жовтня 2018, 11:02

Віра писав:
Я звичайно задоволений, що не припиняю дивувати. :)

Але тут все просто, нмд. Ну дивіцця. Він став мером. Йому заблокували (саботаж, просто кажучи). Він "боровся"? Ні, полишив ВИБОРНУ посаду (сиріч розчарував виборців) і пішов собі геть. От я й питаю, чим гіпотетична посада преза відрізняєцця від посади мера? Ну масштаб більший, да. Але "чарівну паличку" не видають, і яким розпрекрасним парнєм він би не був, але якщо не зміг розібратися з мафією у одному окремому Глухові, точно так же не зможе й у масштабі країни. Нмд.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 жовтня 2018, 11:05

slit_ok писав:
15 жовтня 2018, 10:26
Sintez писав: Нагадаю, що у нас і зараз на табуретці сидить енергійний успішний підприємець зі знанням іноземної мови.
якщо ти - депутат ВР, секретар РНБОУ, міністр... - чом би й не бути успішним підприємцем?
Це називаєцця інакше - казнокрад.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Віра

Повідомлення Віра » 15 жовтня 2018, 20:50

Sintez писав:
Віра писав: я вам дивуюся! ну то давайте не боротися, сісти склавши руки , і миритися з будь-ким
Я звичайно задоволений, що не припиняю дивувати. :)

Але тут все просто, нмд. Ну дивіцця. Він став мером. Йому заблокували (саботаж, просто кажучи). Він "боровся"? Ні, полишив ВИБОРНУ посаду (сиріч розчарував виборців) і пішов собі геть. От я й питаю, чим гіпотетична посада преза відрізняєцця від посади мера? Ну масштаб більший, да. Але "чарівну паличку" не видають, і яким розпрекрасним парнєм він би не був, але якщо не зміг розібратися з мафією у одному окремому Глухові, точно так же не зможе й у масштабі країни. Нмд.
От як негарно - робите висновки не знаючи теми. Він боровся. Дуже довго і тяжко. По 50 судів на рік було, його намагалися зламати, але не змогли. Почитайте про нього уважніше, бо я сама мало знаю, але більше за вас.

Відповісти