починаю робити другу іліктрічку з своєї найпершої двс машин. кому цікаво?

главспец

Re: починаю робити другу іліктрічку з своєї найпершої двс машин. кому цікаво?

Повідомлення главспец » 13 жовтня 2018, 14:50

Vollmer писав:
главспец писав: ........................................................
даже если оценить твой трудодень в 6грн., то реальной работой за деньги, ты мог бы заработать на много-много настоящих аккумуляторов. Больше чем надо по жизни...

Працю розробника, винахідника - оцінюєш у трудоднях? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ти безнадійний. :olen: :olen: :olen: :olen: :olen:
а в чём бы ты оценил «працю» изобретателя вечного двигателя, ну как процесс без результата?!
Или ещё какой бессмысленной фигни из говна и палок...
Другое дело, что реальное изобретение, в виде результата, всегда найдётся кому оценить. И купить.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 13 жовтня 2018, 14:59

а в чём бы ты оценил «працю» изобретателя вечного двигателя, ну как процесс без результата?!
Другое дело, что реальное изобретение, в виде результата, всегда найдётся кому оценить. И купить.

Реально, розумієш, що мислиш на рівні торгівця лоточним товаром? Шоколадні медалі, бубль-гум, презервативи, кава у стіках, сигарети поштучно? :lol: :olen: :lol: :olen: :lol: :olen: :lol: :olen: :lol:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

главспец

Повідомлення главспец » 13 жовтня 2018, 15:09

Vollmer писав:

Реально, розумієш, що мислиш на рівні торгівця лоточним товаром? Шоколадні медалі, бубль-гум, презервативи, кава у стіках, сигарети поштучно? :lol: :olen: :lol: :olen: :lol: :olen: :lol: :olen: :lol:
да ясен пень! Куда мне до тебя, с твоими глубокими мислями? У тебя ж вселенский масштаб, от заметок миномётчика-аматора, до проблем мелиорации в Херсонской области, не?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 13 жовтня 2018, 15:19

Та куди вже нам до тебе, зкруточник.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 13 жовтня 2018, 15:45

главспец писав:
vkhavr2 писав:
Дивлюся на генотип мусАра-бонобо і задоволений тим, що я - людина!
ты сам себя оцениваешь? Со стороны ты смотришься несколько иначе...
Но видишь ли, хоть я и могу составить твой психологический портрет на основании твоих допысив, но мне это не интересно.
Мне интересны сарайные аккумуляторы, ну например габариты одной ячейки, герметичность, свойства при минусовой температуре.
И конечно, к-во трудодней, которые ты затратил, изобретя «6-ти гривневый» элемент.
Смею предположить, что даже если оценить твой трудодень в 6грн., то реальной работой за деньги, ты мог бы заработать на много-много настоящих аккумуляторов. Больше чем надо по жизни...

Кочка зору трутнів-мусАрів мене не хвилює. А точка зору науковців, яких я поважаю, співпадає з моєю: лише випереджаючий розвиток технологій, що базуються на міцній науковій базі, дозволить людству вижити. Але такий розвиток призводить да сингулярності, що матиме наслідком зникнення держави та всіх підструктур держави. Як наслідок відбудеться ліквідація иліти як явища. Тому "глисти-державці" й намагаються зупинити НТР. І виразником таких запитів є "Римський клуб", який просуває зупинку НТР, а замість цього - насадження релігіного фанатизму.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 13 жовтня 2018, 15:47

главспец писав:
Vollmer писав:
Працю розробника, винахідника - оцінюєш у трудоднях? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ти безнадійний. :olen: :olen: :olen: :olen: :olen:

Дурнику! У мене результат ВЖЕ Є! А що зробив ти??? Знову " бессмысленную фигню из говна и палок..."!

главспец

Повідомлення главспец » 13 жовтня 2018, 15:48

О! Конспирология попёрла!
Так и до свободной энергии дойдёт...

главспец

Повідомлення главспец » 13 жовтня 2018, 15:50

vkhavr2 писав: Дурнику! У мене результат ВЖЕ Є! А що зробив ти??? Знову " бессмысленную фигню из говна и палок..."!
Поздравляю с «результатом»! Народное признание имеется?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 13 жовтня 2018, 15:53

главспец писав:
vkhavr2 писав: Дурнику! У мене результат ВЖЕ Є! А що зробив ти??? Знову " бессмысленную фигню из говна и палок..."!
Поздравляю с «результатом»! Народное признание имеется?

А довідку з печаткою вуличного комітету тобі не принести ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 13 жовтня 2018, 15:53

главспец писав: vkhavr2

Ясно. Невіглас-мусАр - це діагноз! Мені не потрібне "Народное признание", мені потрібні працюючі акумулятори для автономного електрозабеспечення мого будинку.

главспец

Повідомлення главспец » 13 жовтня 2018, 16:03

vkhavr2 писав: А точка зору науковців, яких я поважаю, співпадає з моєю: лише випереджаючий розвиток технологій, що базуються на міцній науковій базі, дозволить людству вижити. Але такий розвиток призводить да сингулярності, що матиме наслідком зникнення держави та всіх підструктур держави.
второе противоречит первому. Ну, у изобретателей бывает...
vkhavr2 писав: Мені не потрібне "Народное признание", мені потрібні працюючі акумулятори для автономного електрозабеспечення мого будинку.
так это сугубо личное достижение, а как же «для общества»?

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 13 жовтня 2018, 18:01

главспец писав:
vkhavr2 писав: А точка зору науковців, яких я поважаю, співпадає з моєю: лише випереджаючий розвиток технологій, що базуються на міцній науковій базі, дозволить людству вижити. Але такий розвиток призводить да сингулярності, що матиме наслідком зникнення держави та всіх підструктур держави.
второе противоречит первому. Ну, у изобретателей бывает...
Ну, у мусАрів і не таке буває... Бо клепки не вистача... Наукою ВЖЕ напрацьовано стільки, що вистачить технологам на років 20-30. Але наука не зупиняється і такий стан буде ще довго.
vkhavr2 писав: Мені не потрібне "Народное признание", мені потрібні працюючі акумулятори для автономного електрозабеспечення мого будинку.
так это сугубо личное достижение, а как же «для общества»?

А "обчество" буде потім купувати цей продукт.

Aelit

Повідомлення Aelit » 15 жовтня 2018, 04:41

вкхавре . вс ето добре але не в Україні. вже довене що єдине в чому українці конкурентноздатні - так це в корупції))) конкурують з зімбвабве і сомалі))

главспец

Повідомлення главспец » 15 жовтня 2018, 08:36

Aelit писав: вкхавре . вс ето добре але не в Україні. вже довене що єдине в чому українці конкурентноздатні - так це в корупції))) конкурують з зімбвабве і сомалі))
мля... А кто ему мешает изобрести в своём сарае аккумуляторы по 6грн. из говна и палок, и успешно продавать их в Китай?
Ну и генератор свободной энергии из эфира до кучи, заряжать те самые аккумуляторы. Для самодельных «ылектричек».

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 15 жовтня 2018, 10:38

Aelit писав: вкхавре . вс ето добре але не в Україні. вже довене що єдине в чому українці конкурентноздатні - так це в корупції))) конкурують з зімбвабве і сомалі))

Якщо ти такий, то не проектуй власні вади на всіх українців. Моє оточення зовсім інше.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 15 жовтня 2018, 10:39

главспец писав:
мля... А кто ему мешает изобрести в своём сарае аккумуляторы по 6грн. из говна и палок, и успешно продавать их в Китай?
Ну и генератор свободной энергии из эфира до кучи, заряжать те самые аккумуляторы. Для самодельных «ылектричек».

А що заважає тобі не 3.14здіти на Форумі? Надлишок "говна и палок", які є твоїм оточенням?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 жовтня 2018, 11:38

А, он воно шо... Держи кишеню ширше.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 15 жовтня 2018, 15:01

vkhavr2 писав:
главспец писав: мля... А кто ему мешает изобрести в своём сарае аккумуляторы по 6грн. из говна и палок, и успешно продавать их в Китай?

А що заважає тобі не 3.14здіти на Форумі? Надлишок "говна и палок", які є твоїм оточенням?
а чего ты так задёргался, дешёвый(6грн. за банку!) аккумуляторщик? Можешь предъявить прототип?
Судя по твоим «умолчаниям» дело не в секретности изобретения, а в нежелании озвучить габариты и х-ки при минусовых температурах.
Если это так, то зимой тебе надо перетаскивать всю эту херню в дом, или отапливать сарай. Никак по 6грн. не выйдет!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 15 жовтня 2018, 18:24

Sintez писав:
А, он воно шо... Держи кишеню ширше.

Халявщикам не місце серед людей.
главспец писав:
vkhavr2 писав:
а чего ты так задёргался, дешёвый(6грн. за банку!) аккумуляторщик? Можешь предъявить прототип?
Судя по твоим «умолчаниям» дело не в секретности изобретения, а в нежелании озвучить габариты и х-ки при минусовых температурах.
Если это так, то зимой тебе надо перетаскивать всю эту херню в дом, или отапливать сарай. Никак по 6грн. не выйдет!

Занадто багато честі "задёргаться" від 3.14здежу недолугого мусАра!

Відповісти