Теракт у Керчі відокремлено від "А поутру они проснулись"(с), или Несколько вопросов к крымчанам

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: "А поутру они проснулись"(с), или Несколько вопросов к крымчанам

Повідомлення Vollmer » 21 жовтня 2018, 12:06

главспец писав: .........................................................
так ты же писал:
Vollmer писав: Тягти з собою 150 набоїв, не знаючи, навіть, що після, приблизно, 25 - 30 знадобиться чищення зброї?

Ну, і що? Так вважають експерти з "Хатсана". Стрілялка дешева, це не автомат, на якому чистота критичніша, помпа, але турецький виріб, скільки йому треба, щоб почало заїдати - хз. Випробувань з настрілом до відмови хлопець однозначно не робив, не мав ні часу, ні грошей. Набої - які були. За таких умов я довіряю експертам.

Далі будеш полірувати улюблену кістку? :lol: :lol: :lol:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Фрося

Повідомлення Фрося » 21 жовтня 2018, 12:07

Prizrak Opery
@Prizrak_opery
Читать Читать @Prizrak_opery
Еще
Детей в #Керч убивала группа людей из автоматического оружия. Сейчас ФСБ пытается скрыть улики (включая пули в телах). Одновременно был взрыв в одной из школ Евпатории (девочке оторвало ноги). Свидетельства выживших очевидцев.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 21 жовтня 2018, 12:14

Чому ніхто не звертає уваги на те, як Росляков пересувається? Як тримає зброю? Нікуди не спішить, не має певної мети, нераціонально палить час. Походка - інтравертної, мєчтатєльної особистості. Дурника, якого підставили і використали. Нарядили клоуном, для відволікання уваги. Ще би червоний ніс приліпили і рудий парик.

главспец

Повідомлення главспец » 21 жовтня 2018, 12:16

Vollmer писав:
главспец писав: .........................................................
так ты же писал:

Ну, і що? Так вважають експерти з "Хатсана". Стрілялка дешева, це не автомат, на якому чистота критичніша, помпа, але турецький виріб, скільки йому треба, щоб почало заїдати - хз. Випробувань з настрілом до відмови хлопець однозначно не робив, не мав ні часу, ні грошей. Набої - які були. За таких умов я довіряю експертам.

Далі будеш полірувати улюблену кістку? :lol: :lol: :lol:
==================================================

причём ты писал как бы от себя, а не в пересказе, не?

Ну так это - полная фигня! И типичный пример интернет.умничания на предмет того, чего сам в живую не видел. Никогда.
п.с.
ссылочку на тех «экспертов» дашь?
заметь, нагар, который теоретически может помешать работе автоматики (которой в помпе нет. Совсем!), образуется от продуктов сгорания, которым как-то без разницы, дешевый ствол или эксклюзивный.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 21 жовтня 2018, 12:43

главспец писав: ........................................................

Ну так это - полная фигня! И типичный пример интернет.умничания на предмет того, чего сам в живую не видел. Никогда.
п.с.
заметь, нагар, который теоретически может помешать работе автоматики (которой в помпе нет. Совсем!), образуется от продуктов сгорания, которым как-то без разницы, дешевый ствол или эксклюзивный.

Таки ти любиш свою кістку !!! :lol: :lol: :lol:
1) Відєл. Вживую.
2) Нафіга тобі ссилочка, якщо ти з тими експертами все одно не згоден?
3) Я в курсі, що помпа не має автоматики :lol: :lol: :lol:
4) Я в курсі, що нагар образуєтся от продуктов сгоранія :lol: :lol: :lol:
5) "Хатсан" тому і дешевий, що виробнику пофіг, як він поведе себе з нагаром після півсотні пострілів.
6) Ексклюзивний ти наш !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

главспец

Повідомлення главспец » 21 жовтня 2018, 12:57

Vollmer писав:
главспец писав: ........................................................

п.с.

Таки ти любиш свою кістку !!! :lol: :lol: :lol:
1) Відєл. Вживую.
2) Нафіга тобі ссилочка, якщо ти з тими експертами все одно не згоден?
3) Я в курсі, що помпа не має автоматики :lol: :lol: :lol:
4) Я в курсі, що нагар образуєтся от продуктов сгоранія :lol: :lol: :lol:
5) "Хатсан" тому і дешевий, що виробнику пофіг, як він поведе себе з нагаром після півсотні пострілів.
6) Ексклюзивний ти наш !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
так с таким «опытом», чего ж ты ссылаешься (под моим нажимом) на неких «безссылочных» экспертов?
п.с.
так ты так и не понял, что дешевому дробовику нагар вообще - пофиг?
И качество патронов тоже.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 21 жовтня 2018, 13:56

главспец писав: .....................................................
так с таким «опытом», чего ж ты ссылаешься (под моим нажимом) на неких «безссылочных» экспертов?
п.с.
так ты так и не понял, что дешевому дробовику нагар вообще - пофиг?
И качество патронов тоже.

Тому, що мав справу з горизонтальними двостволками, одностволками. Висадити з помпи підряд півсотні набоїв - то дуже специфічний вид спорту. Ти цього не розумієш?

Про "нажим" - сподобалося. :lol: :lol: :lol: Ти ще написав би, "под моім руководством" :lol: :lol: :lol:

Наскільки я розумію, специфіка дешевих турецьких стрілялок полягає в тому, що х.з., чого від них чекати, а тим більше - після інтенсивної стрільби, на випадкових набоях, з нагаром. Тому я припускаю, що експерт мав рацію, щодо рекомендації почистити трандулєтік.

главспец

Повідомлення главспец » 21 жовтня 2018, 14:17

Vollmer писав: Наскільки я розумію, специфіка дешевих турецьких стрілялок полягає в тому, що х.з., чого від них чекати, а тим більше - після інтенсивної стрільби, на випадкових набоях, з нагаром. Тому я припускаю, що експерт мав рацію, щодо рекомендації почистити трандулєтік.
открой любой охотничий или оружейный форум и посмотри как, когда и чем чистить гладкое. Эта «проблема» давно разжевана.
Заодно и по конкретной модели можешь посмотреть «настрел».
п.с.
ссылочку на своего «эксперта» дашь? Или он засекреченный...

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 21 жовтня 2018, 15:27

главспец писав: ................................................
открой любой охотничий или оружейный форум и посмотри как, когда и чем чистить гладкое. Эта «проблема» давно разжевана.
п.с.

Та не буду я нічого відкривати. Я знаю, коли, чим, і як чистити гладке і нарізне. За Уставом, і в домашніх умовах. І того експерта для тебе шукати не буду. Можеш свої ексклюзивні раритети взагалі ніколи не чистити, я тобі дозволяю.

Ти не на службі, тобі ніхто нічого не винен :lol: :lol: :lol:

Фрося

Повідомлення Фрося » 21 жовтня 2018, 15:29

TUilenspiegel
@TUilenspiegel
16 ч.16 часов назад

А вот, собственно, и причина керченского "Колумбайна":
"Согласно поправкам, владельцы оружия, граждане России или иностранцы, должны в течение не более трех суток уведомлять ведомство «любым доступным способом» о своих перемещениях с оружием"
Росгвардия предложила изменить правила оборота оружия после массового убийства в Керчи
15:01, 20 октября 2018

Росгвардия предложила внести поправки в правила оборота гражданского и служебного оружия. Документ опубликован на портале проектов нормативных правовых актов.

Согласно поправкам, владельцы оружия, граждане России или иностранцы, должны в течение не более трех суток уведомлять ведомство «любым доступным способом» о своих перемещениях с оружием.

Получить разрешение на перевозку оружия воздушным транспортом можно на основании правил авиаперевозчиков и без дополнительных документов Росгвардии, говорится также в документе.

Поправки в правила оборота оружия на территории РФ были предложены Росгвардией через три дня после массового убийства в политехническом колледже в Керчи, которое устроил 18-летний учащийся Владислав Росляков. При нападении он использовал самодельные бомбы и помповое ружье, купленное им на законных основаниях. В результате погибли 20 человек, еще более 40 получили ранения. Сам Росляков после совершения преступления застрелился.
https://meduza.io/news/2018/10/20/rosgv ... aign=share

главспец

Повідомлення главспец » 21 жовтня 2018, 16:01

Vollmer писав:
главспец писав: ................................................
п.с.

Та не буду я нічого відкривати. Я знаю, коли, чим, і як чистити гладке і нарізне. За Уставом, і в домашніх умовах. І того експерта для тебе шукати не буду. Можеш свої ексклюзивні раритети взагалі ніколи не чистити, я тобі дозволяю.

слив засчитан!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 21 жовтня 2018, 16:42

главспец писав:
Vollmer писав: ....................................................
слив засчитан!

Невже випустиш із зубів вкусную косточку ??? :lol: :lol: :lol:
Продовжуй тягати, я тобі дозволяю! Я вірю в твій ентузіазм! :pop: :pop: :pop:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 жовтня 2018, 17:55

Поправки в правила оборота оружия на территории РФ были предложены Росгвардией через три дня после массового убийства в политехническом колледже в Керчи
Ну от і все. Більше нічого й пояснювати не треба. Суки, купу дітей щоб якісь поправки пропхати...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 жовтня 2018, 17:56

слив засчитан!
Півня купив?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 21 жовтня 2018, 17:56

видишь ли, по сложившимся в интернет дискуссиях обычаям, тот кто ссылается на экспертов, но отказывается дать конкретную ссылку, ну сам понимаешь...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 жовтня 2018, 18:02

Яким-яким "обичяям"? По сложившимся обичяям, таких заєбунів як ти гидко паличками брати. До тебе ніхто б і не звертався, якби ти не ліз межи очі, як голодна надоїдлива муха.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 21 жовтня 2018, 18:57

хамишь, убогий? И чего же ты так яростно «обличаешь»?! Заметь, не то, что я пишу, а нафантазированный тобою некий персональный образ.
А, допустим, я такой же ПТУшник, как и ты, но сочинивший себе интернетлегенду, которая у тебя вызывает праведный социальный гнев, как тебе такой поворот сюжета?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 жовтня 2018, 19:31

Мені більше нічого додати. Розмовляй сам з собою. Або з півнем, як купиш.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

ingvar
5-я колонна

Повідомлення ingvar » 21 жовтня 2018, 21:15

Vollmer писав:
Перше, там є фото віконного скла, пробитого одиночною кулею. Яка б не була кучність, дробовий заряд виніс би те скло, як мінімум, вибивши діру в центрі.

Друге, ніколи ще не чув, щоб рикошети давали "ефект стрільби очєрєдямі". Як і про сам подібний "ефект". В чому він має полягати?

Третє, незважаючи на короткий ствол і "некучні набої", на 10 - 15 метрах розброс дробу буде незначний. Це не 50 метрів.

Четверте, все це нічого не може змінити. Схоже, пацана використали ФСБшники. Нічого не кажуть про його стосунки з одногрупниками, а це, якраз, головне. На цьому все тримається.
Технические моменты обойду, коль скоро не являюсь специалистом. Согласитесь,что мы сейчас рассуждаем о том, чему свидетелями не являемся - только по наслышке.
А то что это дело использовало ФСБ, то ... такая версия имеет право на жизнь. Но повторюсь,что Москве выгодно показать Крым как место благополучное. Тем более, рядом знаменитый мост,играющий как практическую,так и громадную символическую роль для Кремля.
Всё же, полагаю,что ФСБ если и использовует стрелка-террориста, то уже как случившийся факт. Тем более,что подобное происходит не только на аннексированных территориях. Молодёжь преподносит сюрпризы, независимо от географии.

Відповісти