Друзі, хтось знає як це зробити?
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Друзі, хтось знає як це зробити?
Треба перевести гроші (гривні) в Польщу. Як це зробити дешевше?
- DSMechanic
- Віра
Re: Друзі, хтось знає як це зробити?
дякую, але "Переказ можливий тільки для карт українських банків у гривні.". У нього є укр.картка. А вона буде дійсна в Польші, з неї можна буде зняти в польському банку злотими по курсу? У тебе є такий досвід чи ні?
- Віра
Дякую.
У моєї приятельки син вступив до польського вузу, потребує грошей. Через Свіфт беруть 15%
Вони надіслали через другу систему - взяли за пересилку 11%. Потім я вияснила, що є РІА - там взагалі 4%.
А зупинились вони на такому: батьки кладуть гривні дитині на його укр.картку А-Банку, там він нею розраховується з миттєвою конвертацією. Тільки не знаю, все так вийшло як задумали.
У моєї приятельки син вступив до польського вузу, потребує грошей. Через Свіфт беруть 15%
Вони надіслали через другу систему - взяли за пересилку 11%. Потім я вияснила, що є РІА - там взагалі 4%.
А зупинились вони на такому: батьки кладуть гривні дитині на його укр.картку А-Банку, там він нею розраховується з миттєвою конвертацією. Тільки не знаю, все так вийшло як задумали.
О..я хотела про нее сказать,но подумала,что может есть другие варианты.
Я расплачивалась и снимала валюту той страны где была,по курсу.
В Европе,в любом заведении есть валютный банкомат,где сразу гривны переводят в валюту той страны,где находишься.
Проблем не было даже в задрипанном кафе на окраине города,будь то Франция,Германия,Чехия,Польша.
В Польше даже в туалетах стоят банкоматы,которые сразу конвертируют гривны в злотые.
Стан 700 дав посилання на Кредобанк, там польський капітал, не повинно бути проблем.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Віра
ми ще до того це перевірили
там поганий курс обміну гривні на злоті, як сказав нам хлопець
до того ж, треба йому самому відкривати картку а він вже виїхав
є в нього тільки картка А-банку, тому на цьому варіанті зупинилися