Смисл такий, що цей значок їм не чужий. Вони до нього були готові. Чи є він на вишивках - треба подивитися. Знак для прапору і знак для вишики - трохи різні речі.
аполітична новина
Re: аполітична новина
Смисл такий, що цей значок їм не чужий. Вони до нього були готові. Чи є він на вишивках - треба подивитися. Знак для прапору і знак для вишики - трохи різні речі.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
свастика притаманна багатьом культурам...
вона не винна, що, нацисти перетворили її в людиноненависницький символ...
Ну, припустимо, не перетворили, а використали. І не як спеціально людиноненависницький, а як символ свого, власного розуміння першооснов Природи та Історії. І це ще за умови, що я вірно зрозумів предмет.
Волмер, я Вам кажу, свастика типичный символ на наших вышиванках.
До 40-го года регулярно встречающийся символ.
В нём нет ничего плохого, просто однажды о стал нарицательно негативным.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Та не міг він самостійно - хлоп !!! І стати негативним. Мала місце широка пропагандистська кампанія гноблення всього, що було НС, або пов'язане з НС, або нагадувало про НС, або використовувалося НС.
Мені дивно, чому, на тих же підставах, не заборонили зубні щітки, ракетну техніку, "Фольксваген - Жук", Хьюго Босса і все решта. Лицемірство, всесвітнє.
Вы недоцениваете пропаганду.Vollmer писав: ↑
Та не міг він самостійно - хлоп !!! І стати негативним. Мала місце широка пропагандистська кампанія гноблення всього, що було НС, або пов'язане з НС, або нагадувало про НС, або використовувалося НС.
Мені дивно, чому, на тих же підставах, не заборонили зубні щітки, ракетну техніку, "Фольксваген - Жук", Хьюго Босса і все решта. Лицемірство, всесвітнє.
Хотя Красная Звезда не добилась такого негативного успеха, скорее стала смешной.
Признаком неудачи, слаборазвитости.
.......
Не в миг, понятно ж...
Всё тонко.
Вольск ваген, народный автомобиль, как-то не изтой оперы, а вот хуго босс, тут конечно интересней)
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Да што Ви гаварітє???!!!
А примусово відправити Ф. Порша до жабоїдів, конструювати їм там авта, для "Сітроєна", легендарну "Дюшевен" ??? Як акт помсти автору "Жука", самоходок, "Тигра", т.д. ???
Вы читаете не внимательно.
30 человек, извесной фирмы, обшили миллионную армию фрицев.
За год.
30 человек, извесной фирмы, обшили миллионную армию фрицев.
За год.

Нанотехнологии.
Или что?
Или что?