Плітки?

Фрося

Re: Плітки?

Повідомлення Фрося » 06 жовтня 2018, 13:10

Vollmer писав: Міха Чаплига
Зображення
представника офісу українського омбудсмена Михайла Чаплиги, Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/politics/ ... html#photo
А чому
Vollmer писав: він - журналіст зовсім іншої газети
ну не журналист,а все равно публичная личность :pardon:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 жовтня 2018, 13:25

Фрося писав: :shock: це вже не в перший раз таке чую..що пьяний.

Для вербованих конторою це дуже характерно, якась тріщина в особистості, слабина. Це може бути крайній егоїзм, алкоголізм, статеві перверзії, нарциссизм, т.п. Щось таке, що надійно відмежовує особистість від решти людей, від суспільства, протиставляє суспільству. Породжує т.зв. "асоціальність". Таких людей не можна допускати до влади, бо вони рвуться туди, щоб "покарати" всіх навкруги, щоб помститися оточенню, підкорити своїй волі, і мати з того специфічне, садистичне задоволення.

Пригадайте відомий ролик, де Пєцік вимагає покаяння від українського народу, довічно. Цей ролик мав би стати попереджуючим сигналом для кожної розумної людини, що до влади рветься акцентуйована особистість, з маніакальними нахилами. Але - не став.

Знамениті заяви Реви, що українці багато їдять, занадто часто дихають, і т.д., особливо зважаючи на величину його пуза і його недитячі премії - явище того ж штибу.

Воплі Ггойсмана, що от, зараз він всім покаже, голосування по закону для валютних позичальників, а згодом дитяче виправдання, що проголосував, бо не читав законопроект - така сама збоченість, безкінечна жадоба влади, при абсолютній безвідповідальності.

І так далі.

Доречі, ці алковояжі Пєціка можуть бути засняті на відео, і пущені в мережу. Це жахлива помилка його служби протоколу і охорони, і штабу. Або, як варіант, ознака того, що в Пєціка вже розвалюється все, і служба протоколу розвалюється теж. А тут не Росія, і Пєцік - не Єльцин. Всенародна п'яна популярність йому допомагати не буде, особливо, зважаючи на переважну частку жінок у електораті, і те, що саме у Пєціковому електораті більшість складають жінки. Складали, в смислі.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 жовтня 2018, 13:50

Фрося писав: ну не журналист,а все равно публичная личность :pardon:

Фрося, Ви змушуєте мене пояснювати жарт. За всю свою практику я робив це тільки один раз, і дотепер пам'ятаю те важке, неприємне враження від самого себе. Не хочу більше цього робити. Ще в компанії, безпосередньо - воно можливо, бо існує шанс примножити кількість сміху. А пояснити, розібравши жарт на складові, так, що він уже робиться ніякий... Це як розламати гарну іграшку, зрозуміло буде, що там всередині, але їздити і торохтіти вона вже ніколи не буде. Я знаю. Я поламав у дитинстві багато іграшок. Спроможність зрозуміти гумор пов'язана з певними зусиллями, це частина його механізму, на цьому базований увесь сенс його і привабливість.

Між іншим, повертаючись до теми п'яного Пєціка і асоціальних типів у політиці, то ці типи - ніколи не жартують, не розповідають анекдотів, не відповідають на запитання з гумором, тощо. Саме тому, що принципово неспроможні на встановлення смислового резонансу і емоційного контакту з іншими людьми. І це є дуже надійний маркер асоціальних особистостей, і людей з психічними відхиленнями.

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 06 жовтня 2018, 15:33

та погуглила вже - офіційний представник від ВР, помічник омбудсмена

але ж незрозуміло! Помічник Денісової (?), яка є представником правлячої коаліції, пише таке!!! ( :good: )

Віра

Повідомлення Віра » 06 жовтня 2018, 15:41

"Петя... жопа не слиплась от шоколада? А шо там с тем кадром из контр-разведки? С паспортами РФ, джипами и недвигой на миллионы? ЧЬО ОНЕМЕЛ? Как там НАТО?

Петь... все ок? Ты еще Президент? Уточка ты моя...
В глаза сучьок кучерявый смотри!" тощо. Так можна писати і тобі за це нічого не буде? :shock:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 жовтня 2018, 20:00

Віра писав: та погуглила вже - офіційний представник від ВР, помічник омбудсмена

але ж незрозуміло! Помічник Денісової (?), яка є представником правлячої коаліції, пише таке!!! ( :good: )

Чаплига колишній помічник, Лутковської. Зараз працює на Юльку. А проти Туровської Пєцік не розмови веде, а натуральну війну на знищення. В згаданому випадку, взагалі, йдеться про вірогідну державну зраду, на рівні вищого керівництва СБУ, а можливо і разом із Пєціком. І вже кілька днів Пєцік мовчить, і нічого не коментує. То якими словами його ще питати ???

Уявіть собі, що десь у 1944 році раптом з'ясувалося, що якийсь там керівник Абверу, і вся його сім'я - громадяни СССР і публічно посилає нах самого Гіммлера, фюреру про то доповідають, увесь Рейх гуде, вся Рейхсканцелярія возмущєна, на курилках офіцери розповідають анекдоти про червоні підштанники шефа Абверу і його секретарок - комсомолок, а фюрер зберігає незворушне мовчання, і благосклонность до фігуранта.

Ну, і в кого би, при такому розкладі, повернувся язик сказати "Хайль!" ???

Віра

Повідомлення Віра » 06 жовтня 2018, 20:22

а, якщо помічник екс-омбудсмена, Лутковської, тобі все зрозуміло

але ж його сміливість зашкалює :lol:

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 жовтня 2018, 17:16

Зображення
Зображення
:umnik2:

Фрося

Повідомлення Фрося » 15 жовтня 2018, 19:00

Схеми
@cxemu
7 ч.7 часов назад
Еще
Наша знімальна група двічі ставала свідком, як машини, якими користуються #Тимошенко й #Пінчук, перебували в одному місці і потім майже одночасно його залишали

Що це були за зустрічі ➤
http://bit.ly/2O6yIdk
Зображення
:umnik2:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 15 жовтня 2018, 20:22

Фрося писав: (Версія загибелі Миколи Березового)

Дурниці. Було пару описів випадку, з різних джерел, одразу по тому, як сталося все. Добре співпадали між собою. Там було не просто поранення, а крупним калібром, і влучання в артерію, без шансів. Дуже відомий випадок, був описаний з подробицями, яких у наведеному дамському описі нема в принципі. Щоб у добровольчому підрозділі ніхто не намагався допомогти пораненому ??? Чи сталася, під час бойових дій, така дика річ, як замовний розстріл одного з кращих бійців ??? Ця дамочка, НМСД, раніше спеціалізувалася на вигаданих історіях для бульварних видань і денних телешоу.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 15 жовтня 2018, 20:36

Фрося писав: Схеми
@cxemu
7 ч.7 часов назад
Еще
Наша знімальна група двічі ставала свідком, як машини, якими користуються #Тимошенко й #Пінчук, перебували в одному місці і потім майже одночасно його залишали
.........................................................

Юльці треба було презентувати "Новий Суспільний Договір" на пінчуківському тирлі, наприклад. Як це можна було би зробити без організаійної роботи, не зустрічаючись, не домовляючись ???
В чому, принципово, тут може бути кримінал ??? Юлька - не державний посадовець, не голова НАБУ, не Генпрокурор, не президент. Всього лиш депутат і голова фракції, тому ніяк не може бути обмежена в приватному спілкуванні, на рівні голів спеціальних служб і правоохоронних установ.

Я можу зрозуміти, для чого зроблено цю "новину". Як противагу, контраргумент до нічних зустрічей Пєціка, Ситника, Кернеса, і т.п. решта. Але це трохи так, якби Папа Римський з'явився правити службу в стєльку п'яним, і виправдовувався тим, що рядові католики теж іноді напиваються. Так, наче не існують обмеження і високі рівні відповідальності, пов'язані з певними посадами, а посада надає власнику тільки і виключно можливості, владу, і нічого більше.

Фрося

Повідомлення Фрося » 15 жовтня 2018, 21:57

Vollmer писав: Юльці треба було презентувати "Новий Суспільний Договір" на пінчуківському тирлі, наприклад.
Так,але Пинчук теж може за єто щось вимагати.
Наприклад, він розкручує на своєму каналі "Новіе ліца" и ці новіе ліца -в список "Батьківщини".
А може и ще щось.Так просто ЮВТ на канале не буде. :pardon:

Фрося

Повідомлення Фрося » 15 жовтня 2018, 22:00

Vollmer писав: Я можу зрозуміти, для чого зроблено цю "новину". Як противагу, контраргумент до нічних зустрічей Пєціка, Ситника, Кернеса, і т.п. решта.
А це 100%."Схемі" после наезда різко повернулися на ЮВТ, а до єтого біли нейтральні. :pop:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 15 жовтня 2018, 23:00

Фрося писав: ..........................................................
Так,але Пинчук теж може за єто щось вимагати.
Наприклад, він розкручує на своєму каналі "Новіе ліца" и ці новіе ліца -в список "Батьківщини".
А може и ще щось.Так просто ЮВТ на канале не буде. :pardon:

Вдало зторгуватися - це вже Юлькине діло. І не людьми в список, НМСД. Занадто. Не ті часи. Пінчуківський форум останнім часом перетворювався дедалі більше на унилоє говно, нафталіново - парафінове. Могло би дійти і до остаточної ганьби. А Юлька зробила би презентацію паралельно, самостійно. І як би то виглядало, для гостей пінчуківського збіговиська ??? Тому Пінчук сам був зацікавлений, НМСД, і хто там кому доплатив - то ще питання. Іноземні гості і всі спостерігачі могли подумати, що Пінчук із тестем взагалі випали з тренду. Я впевнений, що для Пінчука мало що могло би бути страшніше. Це для нього все одно, що заробити репутацію людини, яка була викинута з бізнесу. Пєцік нікому не залишає можливості зберегти пристойне обличчя перед іноземними партнерами, для великої риби, як Пінчук, і не тільки, ця обставина нестерпима, і змушує шукати союзників.

Фрося

Повідомлення Фрося » 19 жовтня 2018, 10:29

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 19 жовтня 2018, 10:38

"#Тимошенко про зустрічі з #Пінчук'ом: «Ми говоримо про майбутнє країни, і я буду говорити з усіма, хто може майбутньому України щось додати."
Ну, от, власне, і пояснення. Пінчук! Хочеш щось додати? То ходи сюди! Чи ти, може, не хочеш додавати???!!!

Фрося

Повідомлення Фрося » 21 жовтня 2018, 13:47

Миха опять подсыпает :lol:
Зображення

Хитро..опые у нас политики. :gs: а развод самый оптимальный вариант увести деньги в РФ.

Фрося

Повідомлення Фрося » 02 листопада 2018, 08:50

Prizrak Opery
@Prizrak_opery
11 ч.11 часов назад

Парубий уже лег под Тимошенко. Успел один из первых Прекрасно понимает, что Петя токсичен,
и все кто имел дело с Петей - потенциальные фигуранты уголовных дел. Сейчас начнется БЕГ.
От Пети. Кто не успел - тот опоздал. Уже начался.

:umnik2: я щось пропустила? де це?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 листопада 2018, 10:20

Фрося писав: Prizrak Opery
@Prizrak_opery
11 ч.11 часов назад

Парубий уже лег под Тимошенко. Успел один из первых Прекрасно понимает, что Петя токсичен,
и все кто имел дело с Петей - потенциальные фигуранты уголовных дел. Сейчас начнется БЕГ.
От Пети. Кто не успел - тот опоздал. Уже начался.

:umnik2: я щось пропустила? де це?

Можливо, інтерпретація поведінки Повубія під час зустрічі голів фракцій з Меркельшею. Але якихось більших аргументів за це - я не бачу.

Фрося

Повідомлення Фрося » 02 листопада 2018, 17:06

Мабуть це фото
Зображення
:umnik2: по фото определіл..
Я не бачу поки ніякого навіть натяку на те, що "ліг". :pardon:

Відповісти