Молот вєдьм

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: Молот вєдьм

Повідомлення Vollmer » 05 листопада 2018, 23:28

Sintez писав: ....................................
Вимагають порядку на дорогах й одночасно чморять молодого поліцая, котрий застрелив укурка в Мерседесі. Шизофренія? Так!
.....................................

Молодий поліцай мав би прострілити двигун і шини автівки, а не показувати стрільбу по силуету пасажира, взагалі-то.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 листопада 2018, 00:16

Молодий поліцай мав стріляти, й він стріляв. А водій і пасажири, якби не були вгашені, мали б зупинити авто, щоб не наражати на небезпеку інших учасників руху. Куди попав - аже інша справа. Але мав зупинити укурків і зупинив їх.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 листопада 2018, 00:42

Sintez писав: Молодий поліцай мав стріляти, й він стріляв. А водій і пасажири, якби не були вгашені, мали б зупинити авто, щоб не наражати на небезпеку інших учасників руху. Куди попав - аже інша справа. Але мав зупинити укурків і зупинив їх.

Нє, я бачив, там дуже купно влучання в лобовуху, якраз по пасажиру. Він стріляв, цілячись іменно по пасажиру. Я ще здивувався, не повірив, думав, що фотка попалася якась не та. Але вона була саме та. А треба було пробити радіатор і шини.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 листопада 2018, 06:11

Тобто гонитви зі стрільбою не було?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 листопада 2018, 06:12

А треба було пробити радіатор і шини.
А де це написано, що треба було робити? У моєму розумінні, мєнт має турбуватися про:
1) безпеку населення
2) свою власну безпеку
3) безпеку затримуваних.

Саме в такому порядку. Що мали б робити укурки, щоб мєнт по них не стріляв? Як мінімум зупинитися й увімкнути аварійку. Якщо цього не зроблено, значить мєнт мав всі підстави допускати що в салоні є ствол і цілком може бути, що саме в цей момент укврок кудись вниз нахилився. Мєнт мав чекати, коли в нього пальнуть з салону?

Це вже давненько було, але я так і не чув інтерв'ю й пояснень від самого мєнта. Чому їх не було в ЗМ"І", як думаєте?

Можливо я неправий. Але якщо не так, то нафіга тоді вона взагалі здалася, та мусарня?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 листопада 2018, 06:39

Telecaster писав: якшо система-матриця-піраміда шось продукує
знач вона то контролює а це як правило все шо нам впихують через ЗМІ і ідеології...
і іншу офіційну фуйню...
але як тільки ти фуй забиваєш на все то шо вважається офіційним
ВСЕ! від держав до генів! і посилаєш їх всіх нафуй!

шось може змінитися
допоки ти в системі будь якої ідеології ... томасів держав кордонів націй мов гендерів культур і іншого дерьма якого купа і більше.... чим тобі мозги миють з ранку до ночі
ти раб!

і не надійся вилізти кудись поки ти віриш і слідуєш за все це дерьмо!
забий!
:olen:

ти скажеш так це ж глобалізм?
угу лише якість інша - коли допреш :smoke:
от для того шоб ЯКІСТЬ була іншою - забий! :olen:
---

не важно чи розумієте ви цих клоунів
це все порожденіє матриці
тащись америка!
гуляй людство!
Посилати мало, слід творити своє, нове.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 листопада 2018, 06:44

главспец писав:
Sintez писав: Ти проти?
я - «за». Каждый на своём месте, и в той степени, в которой считает свои действия возможными и необходимыми.
п.с.
В межах повноважень та компетенції(с)
А звідки ти знаєш, де чиє місце? І звідки ти знаєш навіть про себе, межі своїх можливостей? Адже між "більше не можу" й "не хочу" різниця колосальна.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 листопада 2018, 12:39

Sintez писав:
А треба було пробити радіатор і шини.
А де це написано, що треба було робити? У моєму розумінні, мєнт має турбуватися про:
1) безпеку населення
2) свою власну безпеку
3) безпеку затримуваних.

Саме в такому порядку. Що мали б робити укурки, щоб мєнт по них не стріляв? Як мінімум зупинитися й увімкнути аварійку. Якщо цього не зроблено, значить мєнт мав всі підстави допускати що в салоні є ствол і цілком може бути, що саме в цей момент укврок кудись вниз нахилився. Мєнт мав чекати, коли в нього пальнуть з салону?

Це вже давненько було, але я так і не чув інтерв'ю й пояснень від самого мєнта. Чому їх не було в ЗМ"І", як думаєте?

НМСД, вся проблема в тому, що мусорьонок виявився довбойобом - переростком, зафіксованим на комп'ютерних стрілялках. І абсолютно неготовим до охорони безпеки населення. Кілька пострілів у радіатор і по шинах - обездвижили би машину, і все закінчилося. Якихось п'ять набоїв, і фініш. Цей дурак висадив кілька магазинів, убив пасажира - не водія !!! Які він дасть пояснення ??? Якщо його пустити давати пояснення - то буде такий фатальний, окончатєльний ПЦ, що ціна "рехвормі нової мусоріції" буде ясна всім бабулькам на лавочках, а якраз цього ніхто не хотів допускати.

главспец

Повідомлення главспец » 06 листопада 2018, 13:31

Vollmer писав: Кілька пострілів у радіатор і по шинах - обездвижили би машину, і все закінчилося. Якихось п'ять набоїв, і фініш. Цей дурак висадив кілька магазинів, убив пасажира - не водія !!!
о! опять эксперт! Ты пробовал попасть из пистолета в шину? Стоя на месте, или в движении?
Предлагаю: я тебя приглашаю в тир, 25 метров, попади из состояния покоя, стоя, с неограниченным временем прицеливания, хотя бы в 8-ку грудной мишени, а это явно поболее шины или радиатора, не, не попал? Давай с 10 -метров...
ну, мля, опять не попал...

главспец

Повідомлення главспец » 06 листопада 2018, 13:32

главспец писав:
Vollmer писав: Кілька пострілів у радіатор і по шинах - обездвижили би машину, і все закінчилося. Якихось п'ять набоїв, і фініш. Цей дурак висадив кілька магазинів, убив пасажира - не водія !!!
о! опять эксперт! Ты пробовал попасть из пистолета в шину? Стоя на месте, или в движении?
Предлагаю: я тебя приглашаю в тир, 25 метров, попади из состояния покоя, стоя, с неограниченным временем прицеливания, хотя бы в 8-ку грудной мишени, а это явно поболее шины или радиатора, не, не попал? Давай с 10 -метров...
п.с.
не, ну точно- миномётчик...

M_M

Повідомлення M_M » 06 листопада 2018, 14:13

главспец писав: попасть из пистолета в шину?
Начебто шина за розміром значно більша за мішень у тирі. Особисто я стріляв з пістолета один єдиний раз, без пристрілки чи взагалі якихось тренувань. 25 метрів. 5 пострілів. 45 очок, тобто усі кулі у радіусі 2 см. Зовсім не найкращий результат, але ж я і не поліціянт... А у шину треба поцілити один раз з декількох пострілів. Що ще за вигадана проблема?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 листопада 2018, 14:38

главспец писав: ................................................

Я, вопше-то, з більшим задоволенням стріляю по пивній банці. Підвішую на шнурок, а краще - на резинку, стріляю перший раз, трохи збоку, щоб вона почала плигати і хитатися маятником, а потім уже можна повноцінно розважатися.
Рекомендую. :lol: :lol: :lol:

А подірявити грудну мішень - це нудно, як дістати з кишені 50 копійок. Неспортивно.
Ви ж знаєте мої снайперські амбіції. :smoke: :king: :smoke: :king: :smoke: :king:

M_M

Повідомлення M_M » 06 листопада 2018, 14:53

Vollmer писав: це нудно, як дістати з кишені 50 копійок. Неспортивно
25 метрів я це трохи більше за тенісний корт. З такої дистанції ... м'ячем (без якихось приціліьних засобів) пляшку збити може майже кожний, хто хоча б пару років займався тенісом. А тут дехто з 10 метрової дистанції проблему робить :patient:

главспец

Повідомлення главспец » 06 листопада 2018, 15:02

Vollmer писав:
главспец писав: ................................................

Я, вопше-то, з більшим задоволенням стріляю по пивній банці. Підвішую на шнурок, а краще - на резинку, стріляю перший раз, трохи збоку, щоб вона почала плигати і хитатися маятником, а потім уже можна повноцінно розважатися.
Рекомендую. :lol: :lol: :lol:

А подірявити грудну мішень - це нудно, як дістати з кишені 50 копійок. Неспортивно.
Ви ж знаєте мої снайперські амбіції. :smoke: :king: :smoke: :king: :smoke: :king:
дык, ну в тире и посмотрим! Не?
Без резинок, и выложим результат на форуме.
п.с.
разрешительный момент, за мной.

главспец

Повідомлення главспец » 06 листопада 2018, 15:09

M_M писав:
главспец писав: попасть из пистолета в шину?
Начебто шина за розміром значно більша за мішень у тирі. Особисто я стріляв з пістолета один єдиний раз, без пристрілки чи взагалі якихось тренувань. 25 метрів. 5 пострілів. 45 очок, тобто усі кулі у радіусі 2 см. Зовсім не найкращий результат, але ж я і не поліціянт... А у шину треба поцілити один раз з декількох пострілів. Що ще за вигадана проблема?
5 «девяток» с первого раза... Не, ну прирождённый снайпер! Или сказочник, ок, а можно повторить этот результат в тире? Под видеозапись, для ДД.
п.с.
организационную часть беру на себя, готов?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 листопада 2018, 15:16

Мєнт стріляв з машини, на ходу. Це тільки в кіно Жеглов на ходу попадає водилі в потилицю.
Чи був винен пасажир? Так. Він, спостерігаючи події, мав (і міг) зупинити водія від гонок, наримєр просто витягнувши й забравши ключа. Не зробив? Значить співучасник.

Щодо "мусорьонок". Одного разу, коли я служив в армії, в сусідній частині такий пацан застрелив цивільного. Була ніч, пацан був в караулі, цивільний же нажерся так, що не міг розмовляти, але на ногах тримався й автопілот його кудись вів.
Пацану оголосили подяку за зразкове несення служби й відправили у відпустку, як заохочення та й стрес зняти.

Нда. З таким підходом не дивно, що кацапи Крим забрали як канхвету в немовляти.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 листопада 2018, 15:17

главспец писав: ..........................................
дык, ну в тире и посмотрим! Не?
Без резинок, и выложим результат на форуме.
п.с.
разрешительный момент, за мной.

Резинка не обов'язкова, непогано працює пружний шнурок від кедів, на довжині з півметра. Траекторія робиться абсолютно непрогнозованою, і не так різко сіпається, як резинка.
Щодо таких, спільних "перестрілок" - Вам краще звернутися до Аеліта. Заразом з'ясуєте багато антикорупційних моментів, і про тщєту всього сущого. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M_M

Повідомлення M_M » 06 листопада 2018, 15:22

Vollmer писав: Резинка не обов'язкова, непогано працює пружний шнурок від кедів, на довжині з півметра
Просто цікаво, скільки "опонент" готовий поставити на "молоко"? :lol:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 06 листопада 2018, 15:44

Sintez писав: Мєнт стріляв з машини, на ходу.
...............................................

Не тільки. Була фотка БМВ спереду, лобовуха подірявлена саме напроти голови пасажира. Це мене прибило наповал. Це явно психований розстріл беззбройного пацана, без смислу, без осмисленої мети, і т.д. НМСД, той Олійник перегрався у комп'ютерні стрілялки.

главспец

Повідомлення главспец » 06 листопада 2018, 18:55

[/quote]
M_M писав:
Vollmer писав: Резинка не обов'язкова, непогано працює пружний шнурок від кедів, на довжині з півметра
Просто цікаво, скільки "опонент" готовий поставити на "молоко"? :lol:
этот, который с резинкой и шнурком от кедов, эксперт по миномётам? Ну прикольно посмотреть бы, на него в тире, однако я и 5 девяток никогда не видел в реале!
п.с.
три десятки подряд, видел, но то был реальный уникальный кадр, из своего ушатанного табельного, практически без пауз на возврат прицельной линии. Талант. Бывает.

Відповісти