а ты, я смотрю, в судьи метишь? Ну, «врагов народа» выявлять? Тоже, пайка не из худших. По сталинским обычаям.
дорогі популісти?
Re: дорогі популісти?
надо уметь жертвовать личным, ради общественного!
2014-го загинула "Небесна сотня" й "Беркут"івці. Теж мішатимемо у купу?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Babasha
- Штучний інтелект
Цыкаво много наш Синтез навоевал и оружия в руки то понабрал?! Или как полагается - по утрам и языком?! 
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
нет, это твои заголодомореные предки, которых принесли в жертву ради ударной индустриализации той страны.
Кста, а они были согласны? Тем более, что и индустриализация не очень удалась...
Зі сталінськими репресіями смерті на Майдані не мають аж нічогісінько спільного. Бо репресії це не тільки смерті, але й покалічені життя. А який відсоток справжніх ворогів народу серед репресованих Ви й самі знаєте, але чомусь вперто тримаєтесь за користь цього неподобства. Навіть досвід власних предків нічому не вчить.
А хто це "ваш Синтез"?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А українці були согласні на оцю куйню, що зараз творицця?
Такому словоблуддю й перекручуванням у партшколі вчили?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А, тобто життя родичів тих, хто загинув, як і життя тих, хто став інвалідом після розстрілу, стало прекрасним і безхмарним? Буває.M_M писав: ↑Зі сталінськими репресіями смерті на Майдані не мають аж нічогісінько спільного. Бо репресії це не тільки смерті, але й покалічені життя. А який відсоток справжніх ворогів народу серед репресованих Ви й самі знаєте, але чомусь вперто тримаєтесь за користь цього неподобства. Навіть досвід власних предків нічому не вчить.
Який відсоток? Я не знаю. Але знаю, що якби їх не мочили, мор був би тотальним, таким, як зараз насуваєцця на Україну.
Як ви любите моїх предків, однако. Може я все ж із ними сам розібрався б? Все ж про них я знаю дещо більше вашого.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Babasha
- Штучний інтелект
Да есть тут один... великий воин языком помолоть
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
ну, по меньшей мере сейчас можно выехать беспрепятственно. Выбор есть.
А из сталинского голодомора выпускали? А после был выбор для трудящихся где жить и где работать?Хотя бы в пределах страны?