а чё тебя так мусора парят? Обижают? Ты типичный терпила? Или просто детский синдром испуга от дяди Стёпы?
п.с.
и чего тебе бояться, ты же:
Это то самое достижение, которым ты реально гордишься?
а чё тебя так мусора парят? Обижают? Ты типичный терпила? Или просто детский синдром испуга от дяди Стёпы?
Это то самое достижение, которым ты реально гордишься?
А хто тобі сказав, що Сенека й Арістотель тобі допоможуть?Telecaster писав: ↑ та я сенеку аристотеля і ше одного уебана читав
у мене зараз так багато разуму - полная палата! шо разум відключило....
![]()
![]()
![]()
а "вони живуть"...

Стьобу, вважаю, ніякого.
ви вважаєте, що варто читати і дискутувати (не Сенеку чи Арістотеля)?...Sintez писав: ↑А хто тобі сказав, що Сенека й Арістотель тобі допоможуть?Telecaster писав: ↑ та я сенеку аристотеля і ше одного уебана читав
у мене зараз так багато разуму - полная палата! шо разум відключило....
![]()
![]()
![]()
а "вони живуть"...
Віра писав: ↑ ..........................................
Стьобу, вважаю, ніякого.
Тобто, заради простого стьобу - злого чи добродушного, навряд чи будуть робити цю клоунаду.
Тут може бути камінець в город порошенка - ще раз звернути увагу електорату на те, що бпп - це пр). Нагадати гарячим прихильникам пороха Булавам, що вони підтримують колишню пр
Я вважаю що просто варто пам'ятати, що той же Аристотель годувався з рук тодішнього "режиму", а раз так, то й вся його мудрість працювала ну ніяк не на визволення рабів і їхнє процвітання.