Що робити з кошенятами?

Clone
незнайомець

Re: Що робити з кошенятами?

Повідомлення Clone » 30 березня 2018, 00:47

asmodey писав:
30 березня 2018, 00:21
а я пожел двух котят. оказались кошечки. но еще пока только проблем, что воруют все что плохо лежит. шустрее старого кота.все надо прятать и накрывать. раз не обратил внимания и одна заскочила в холодильник. просидела там всю ночь. :biggr: рядом с овощами. наверное обидно ей было - с верхних полок пахло мяском и сметаной.
:biggr:
моя жена как-то раз диван вместе с кошкой сложила...
вечером уже мы спохватились - нет нигде кошки... перерыли всё, и весь подъезд, прилегающую территорию, вдруг выскочила - нет её и всё!
в общем закончилось всё благополучно, но есть о чём вспомнить... :)
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 30 березня 2018, 01:00

коты - это ходячий анекдот. каждый день какие-нибудь приключения.

elf
куратор

Повідомлення elf » 30 березня 2018, 01:11

asmodey писав:
30 березня 2018, 01:00
коты - это ходячий анекдот. каждый день какие-нибудь приключения.
головне не влізти

тигрик паласатий

Повідомлення тигрик паласатий » 30 березня 2018, 06:18

Clone писав:
30 березня 2018, 00:47
asmodey писав:
а я пожел двух котят. оказались кошечки. но еще пока только проблем, что воруют все что плохо лежит. шустрее старого кота.все надо прятать и накрывать. раз не обратил внимания и одна заскочила в холодильник. просидела там всю ночь. :biggr: рядом с овощами. наверное обидно ей было - с верхних полок пахло мяском и сметаной.
вечером уже мы спохватились - нет нигде кошки... перерыли всё, и весь подъезд, прилегающую территорию, вдруг выскочила - нет её и всё!
А у мене колись кицька любила спати у дерев"яному ящику за спинкою дивана. Отого ще, совкового. Диван вже доживав свої останні дні. Одного разу чоловік сів на той диван, а кицька його привітала мурчанням із ящика. Він тільки обперся на спинку дивана, заглянув вниз у ящик і сказав : " А , привіт, ти тут?", як спинка падає рдназом з чоловіком і з тріском і громом накриває той ящик. Ми бігом ту конструкцію піднімаємо, звідти вилітає страшенно перелякана кицька і шуганула з хати. Більше ми її не бачили. Перешукали, гукали, людей перепитували. Зникла. Досі шкода.

А якщо стерилізувати, то миші ловитиме? Бо її спеціалізація мишо-крисоловство. Неперевершена!

ElGuider

Повідомлення ElGuider » 30 березня 2018, 09:49

Моїй котці вже десять років . Гуляє два рази на рік , пару років більше одного кошеня не народжує .

Раніше роздавали , було й по чотири кошеняти .

costashu
князь

Повідомлення costashu » 30 березня 2018, 10:39

тигрик паласатий писав:
30 березня 2018, 06:18
А якщо стерилізувати, то миші ловитиме?
да
ХЖВСУ

Vera

Повідомлення Vera » 30 березня 2018, 13:47

тигрик паласатий писав:
30 березня 2018, 06:18
Clone писав:
30 березня 2018, 00:47
asmodey писав:
А у мене колись кицька любила спати у дерев"яному ящику за спинкою дивана. Отого ще, совкового. Диван вже доживав свої останні дні. Одного разу чоловік сів на той диван, а кицька його привітала мурчанням із ящика. Він тільки обперся на спинку дивана, заглянув вниз у ящик і сказав : " А , привіт, ти тут?", як спинка падає рдназом з чоловіком і з тріском і громом накриває той ящик. Ми бігом ту конструкцію піднімаємо, звідти вилітає страшенно перелякана кицька і шуганула з хати. Більше ми її не бачили. Перешукали, гукали, людей перепитували. Зникла. Досі шкода.

А якщо стерилізувати, то миші ловитиме? Бо її спеціалізація мишо-крисоловство. Неперевершена!
ловитиме однозначно, то її інстинкт. наша ловила в саду і в хату приносила. як іграшку. могла і в саду на травичці просто гратися бідною мишею. інколи мені приносила здобич. половинку миши, нижню. я такого не знала, бо виросла, так би мовити, на міському асфальті, і аж закричала - шо це таке, аааааааааааааа? поки мені не пояснили, шо це ж така велика честь для мене - вона мені віддала половину здобичі. ви б бачили її обличчя, яка вона була зобіжена на мене.
вони ж нас, людей, вважають своїми прислугами, кошаки.
собаки - не так.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 30 березня 2018, 14:03

хе. та кошечка-подросток, что в холодильнике ночевала, сегодня в гараже за десять минут поймала мышу. видно проснулись, весну почуяли. всю зиму не было, а тут уже вторая за несколько дней. и приперла в дом, что б ее хвалили.))

costashu
князь

Повідомлення costashu » 30 березня 2018, 14:18

мои пожрали всех мышей, крыс и кротов в округе :(
ХЖВСУ

elf
куратор

Повідомлення elf » 30 березня 2018, 18:00

заходжу в котячий магаз, дай думаю куплю якогось корму, бо до нас інколи коти забігають, а те що ми жерем вони в основному не їдять.
біля прилавку сидить котяра.
Беру півкіла дешевого корма, бачу шо дохера, беру пригоршню і хочу дати коту, який там сидить, а продавщиця і каже: а він таке їсти не буде.
Питаю, а він не охренів?
а вона каже, всі сцукко коти тут в окрузі зажрані, дешеві корми не їдять.

Бездомні сцукко коти.
зажрані.

Уж ти ж блядь, подумав я, уйобуючи з котячого магаза.

oven
щира українка

Повідомлення oven » 30 березня 2018, 18:56

asmodey писав:
30 березня 2018, 14:03
хе. та кошечка-подросток, что в холодильнике ночевала, сегодня в гараже за десять минут поймала мышу. видно проснулись, весну почуяли. всю зиму не было, а тут уже вторая за несколько дней. и приперла в дом, что б ее хвалили.))

Кажуть, що коти носять свою здобич людям, щоб показати, як тре харч добувати, тобто для науки. :biggr:
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 30 березня 2018, 19:03

oven писав:
30 березня 2018, 18:56
asmodey писав:
30 березня 2018, 14:03

Кажуть, що коти носять свою здобич людям, щоб показати, як тре харч добувати, тобто для науки. :biggr:
а их кто учит? я этого котенка подобрал еще крохой, вряд ли ей что мамка показывала как охотиться. но ловит мышей только так. раз притащила что-то большее чем мыша, наверное крысенок. где она его поймала? у нас пригород, никто хозяйства не держит. крыс вроде нет.

Відповісти