Сажать!

M_M

Re: Сажать!

Повідомлення M_M » 18 листопада 2018, 01:25

Vollmer писав: Про військовополонених - так. Але, як ганси могли приготуватися до кількох мілліонів полонених ??? Розмістити, годувати, і т.д ??? Це було дещо несподівано.
Бідні, нещасні німці. Щаз сльози потечуть.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 листопада 2018, 01:29

M_M писав:
Vollmer писав: Про військовополонених - так. Але, як ганси могли приготуватися до кількох мілліонів полонених ??? Розмістити, годувати, і т.д ??? Це було дещо несподівано.
Бідні, нещасні німці. Щаз сльози потечуть.

Несподівано прогодувати мілліонів два - три людей?
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Нечай

Повідомлення Нечай » 18 листопада 2018, 01:31

M_M писав: То може й Бабин Яр - фейк?

Більше половини військовополонених загинуло від голоду, холоду, та інших відомих причин. Як це відбувалось, мав нагоду чути від безпосереднього свідка, що потрапив у полон у 41-му. Хто цікавився цим питанням, знає про безпосередню участь вошдя у загибелі цих людей. А ще - про долю тих, хто дочекався звільнення. Були просто голодними полоненими, стали ворогами народу та рабами.
Щодо жидів-фейк. А щодо військовополонених, то був поряд їхній табір-на Сирці, там, де зараз телевежа. Там, дійсно, знайшли кілька тисяч трупів, які померли в основному від виснаження. В цьому повністю вина німців. Що стосується вини вождя-то. дійсно, статут ЧА не передбачав здачі в полон. Але, оскільки рахунок йшов на мільйони, то вже наприкінці серпня 1941-го радянська влада звернулась до німців через посередників, щоб провести перемовини щодо допомоги полоненим через Червоний Хрест. Але німці категорично відмовились вести такі переговори і це зрозуміло-що б побачили там співробітники Червоного Хреста? Сотні тисяч померлих від голоду? І на хєра німцям така слава? А відносно сталінського "звєрства", то смертність німців в радянських таборах складала 14%, а радянських в німецьких-67%.
А з тих, хто дочекався звільнення, 91% після перевірки повернулися в ЧА. Ще 6% було направлено в промисловість та сільське господарство. І тільки десь близько 3% було засуджено до різних строків ув'язнення. Ці цифри давно не секретні, вони є у відкритому доступі.
Востаннє редагувалось 18 листопада 2018, 01:33 користувачем Нечай, всього редагувалось 1 раз.

Нечай

Повідомлення Нечай » 18 листопада 2018, 01:33

Vollmer писав:
M_M писав: Бідні, нещасні німці. Щаз сльози потечуть.

Несподівано прогодувати мілліонів два - три людей?
Могли, якби захотіли. До них в руки попали склади всього Західного округу, де була туєва хуча всього, в тому числі і продовольства.

M_M

Повідомлення M_M » 18 листопада 2018, 01:37

Vollmer писав: Несподівано прогодувати мілліонів два - три людей?
Вони ж нуль-тєлєпортацією у ті часи ще не володіли... Вони, що, не бачили зайві роти? 2+2 складати не вміють? Спливали дні, тижні, роки... Гадаю, розраховували на стандартну процедуру підтримки полонених. Але не дочекались. І саме тому відсоток загинувших у полоні англійців чи американців суттєво відрізняється. Про це мені ще дід казав.

M_M

Повідомлення M_M » 18 листопада 2018, 01:41

Нечай писав: наприкінці серпня 1941-го радянська влада звернулась до німців через посередників, щоб провести перемовини щодо допомоги полоненим через Червоний Хрест. Але німці категорично відмовились вести такі переговори
Нахабна брехня. Не перша, не остання. Звична.

Нечай

Повідомлення Нечай » 18 листопада 2018, 01:44

Vollmer писав:
M_M писав: То може й Бабин Яр - фейк?

Більше половини військовополонених загинуло від голоду, холоду, та інших відомих причин. Як це відбувалось, мав нагоду чути від безпосереднього свідка, що потрапив у полон у 41-му. Хто цікавився цим питанням, знає про безпосередню участь вошдя у загибелі цих людей. А ще - про долю тих, хто дочекався звільнення. Були просто голодними полоненими, стали ворогами народу та рабами.

Про військовополонених - так. Але, як ганси могли приготуватися до кількох мілліонів полонених ??? Розмістити, годувати, і т.д ??? Це було дещо несподівано.
Та да, готували бліцкріг і не знали. що будуть мілліони полонених?
Востаннє редагувалось 18 листопада 2018, 01:52 користувачем Нечай, всього редагувалось 1 раз.

Нечай

Повідомлення Нечай » 18 листопада 2018, 01:52

M_M писав:
Нечай писав: наприкінці серпня 1941-го радянська влада звернулась до німців через посередників, щоб провести перемовини щодо допомоги полоненим через Червоний Хрест. Але німці категорично відмовились вести такі переговори
Нахабна брехня. Не перша, не остання. Звична.
Батєнька, те, що ви і історія несумісні, знають вже, мабуть, і антарктичні пінгвіни. Вчіть матчастину і не позорьтесь:
17 июля 1941 года СССР в правительственной ноте, переданной Германии через Швецию, заявил, что присоединяется к Гаагской конвенции, так же при условии взаимности. Однако эта нота была отклонена Германией[29]. Позднее Советский Союз дважды, в ноте НКИД СССР от 25 ноября 1941 года и в ноте НКИД от 27 апреля 1942 года, заявлял о выполнении принципов Гаагской конвенции по отношению к германским военнопленным, в то же время обвиняя немецкую сторону в несоблюдении её. Причём, в ноте от 27 апреля 1942 года говорилось, что СССР присоединился к Гаагской конвенции де-факто[27].
25 августа 1931 года нарком иностранных дел М. М. Литвинов заявил, что СССР присоединяется к одной из принятых в Женеве конвенций Международного Красного Креста от 27 июля 1929 года, и в частности: «Об улучшении участи раненых и больных военнопленных»[26].

главспец

Повідомлення главспец » 18 листопада 2018, 07:51

Sintez писав:
Віра писав:

мені також ця думка здалася спірною
А що тут спірного? главспєц просто клеїть дурня, ібо чудово знає, про що я веду мову. Зокрема, знає, що його корєшам доведецця пояснювати про "врятовані" ними шляхом копійчаної прихватизації профспілкові яхти. Це як приклад. Моїх родичів, котрі загинули в результаті жидомраксисського перевороту, він приплітає сюди цілком свідомо. Хоча не варто цього робити б. Але це вже його проблеми. Я ж ще раз повторю, що мрії про те, що порядок наведе волшебнік з голубого вертольота - це у кращому випадку інфантильність.
дурня клеишь как раз ты. Ты писал про родичей пострадавших(не расстрелянных, а отсидевших) от репрессий «ни за шо», и других родичей, умерших в голодомор.
Найти твою цитату?
Речь шла о том, что массовые репрессии как инструмент, имеют запугивающий характер, когда по доносу или без оного посадить можно любого. Что и имело место тогда. Все тряслись по ночам в ожидании, а днём строчили доносы друг на друга.

Ну и вишенка на торт - голодомор (отбор у населения зерна и экспорт его по демпинговым ценам, для закупки необходимого для индустриализации), тоже дело рук неких жидомассонов, или родной партии во главе с т.Сталиным?!

п.с.
У тех твоих родичей спросили, хотят ли (согласны) они на индустриализацию такой ценой?!
Да и индустриализация та оказалась весьма малоэффективной.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 листопада 2018, 08:16

Ти шо... А ти зараз живеш у землянці? Чи в квартирі? А була б та квартира без "малоефективної індустріалізації"? Інша справа що після вбивства діда ви, хрущовці-троцкісти, все розвалили й перепоганили - так тому ще буде дана відповідна оцінка. Як і тому, що фактично знищена промисловість, а залишилися лише свічні заводєги.

Може, мене хтось питав, чи згоден я на таку куйню?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 листопада 2018, 08:22

Sintez писав: Ти шо... А ти зараз живеш у землянці? Чи в квартирі? А була б та квартира без "малоефективної індустріалізації"? Інша справа що після вбивства діда ви, хрущовці-троцкісти, все розвалили й перепоганили - так тому ще буде дана відповідна оцінка. Як і тому, що фактично знищена промисловість, а залишилися лише свічні заводєги.

Може, мене хтось питав, чи згоден я на таку куйню?
так погоди, индустриализация через голодомор, это было правильное управленческое решение?!
Спасибо т. Сталину?

п.с.
а деда чего раньше не убили, ждали пока постареет и ослабнет? Нелогично. Или Хрущёв, верный выкормыш, соратник и ученик, десятки лет правая рука вождя, не решался?

главспец

Повідомлення главспец » 18 листопада 2018, 08:32

Sintez писав: Може, мене хтось питав, чи згоден я на таку куйню?
главспец писав: У тех твоих родичей спросили, хотят ли (согласны) они на индустриализацию такой ценой?!
да, тебя тоже не спросили, но немножко по-другому. Ты мог и можешь в любой момент переместиться в более сытые края.
А твои родичи в голодомор, за пределы района выйти не могли. Стреляли в них...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 листопада 2018, 08:42

А чому я маю переміщацця із землі своїх предків? Не дочекаєтеся. Я тут хазяїн, і встановлюватиму порядки так, як вважаю справедливим. Я звичайно вас, яхтокрадів, розумію. Відповідати за художества ой як не хочецця... Так якщо нічого не було, то й відповідати не буде за що. Але щось ну дуже ти переживаєш.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 листопада 2018, 08:48

п.с.
а деда чего раньше не убили, ждали пока постареет и ослабнет? Нелогично. Или Хрущёв, верный выкормыш, соратник и ученик, десятки лет правая рука вождя, не решался?
Ну вже не сміши про "логіку", добре?

Діда вбили, бо він замахнувся на самі основи мраксизму й самої біблійної цивілізації. Цього вже терпіти не змогли й пішли на ризик. Скоріш всього діду ще й не повезло, інакше просто був би ще один суд щодо троцкісського заговора.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 листопада 2018, 08:49

Sintez писав: А чому я маю переміщацця із землі своїх предків? Не дочекаєтеся. Я тут хазяїн, і встановлюватиму порядки так, як вважаю справедливим. Я звичайно вас, яхтокрадів, розумію. Відповідати за художества ой як не хочецця... Так якщо нічого не було, то й відповідати не буде за що. Але щось ну дуже ти переживаєш.
никто тебя не гонит. Но у твоих предков в голодомор и такой возможности НЕ БЫЛО, даже детей отправить к родственникам.
Так как, верное управленческое решение по индустриализации через голодомор?
Спасибо т.Сталину?
А по поводу:
«Я тут хазяїн, і встановлюватиму порядки так, як вважаю справедливим.» - расслабься, когда установишь, вот тогда и скажешь "гоп", а я посмотрю!

главспец

Повідомлення главспец » 18 листопада 2018, 08:51

Sintez писав:
п.с.
Ну вже не сміши про "логіку", добре?

Діда вбили, бо він замахнувся на самі основи мраксизму й самої біблійної цивілізації. Цього вже терпіти не змогли й пішли на ризик. Скоріш всього діду ще й не повезло, інакше просто був би ще один суд щодо троцкісського заговора.
Хто?!
Мировая закулиса? Даже Гитлеру, между прочим, не удалось организовать реальное покушение...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 листопада 2018, 09:02

главспец писав:
Sintez писав: А чому я маю переміщацця із землі своїх предків? Не дочекаєтеся. Я тут хазяїн, і встановлюватиму порядки так, як вважаю справедливим. Я звичайно вас, яхтокрадів, розумію. Відповідати за художества ой як не хочецця... Так якщо нічого не було, то й відповідати не буде за що. Але щось ну дуже ти переживаєш.
никто тебя не гонит. Но у твоих предков в голодомор и такой возможности НЕ БЫЛО, даже детей отправить к родственникам.
Так как, верное управленческое решение по индустриализации через голодомор?
Спасибо т.Сталину?
А по поводу:
«Я тут хазяїн, і встановлюватиму порядки так, як вважаю справедливим.» - расслабься, когда установишь, вот тогда и скажешь "гоп", а я посмотрю!
Родствєнніки відповідали за своє життя й дітей, я - за своє, ти - за своє. Я й не напружувався. Подивимося, звичайно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 листопада 2018, 09:03

Хто?!
Мировая закулиса? Даже Гитлеру, между прочим, не удалось организовать реальное покушение...
Ви, троцкісти-яхтокради. Щоб не заважав.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 листопада 2018, 09:14

Sintez писав:
Хто?!
Ви, троцкісти-яхтокради. Щоб не заважав.
Если бы ты сказал, что жертвы или их дети «голодомора-индустриализации», собрались, организовались и замочили, я бы ещё задумался!

Какие «троцкисты», когда даже филателисты с нумизматами в той стране были охвачены спец.учётом, ибо у них «общества»?
Где та мощная подпольная структура, «убившая деда», куда она делась потом? Была распущена в связи с выполнением задачи?
И шо ж дед, будучи явным параноиком с т.з. личной безопасности так лоханулся?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 листопада 2018, 09:36

Ти б "задумався"? А вмієш?

Та структура - та сама "партія Лєніна". Ти такий темний, що не читав доповідь Хрущова на 20 з'їзді? Секретну, до речі. Ні за який голод його ніхто не вбивав, не включай дурня, його вбили такі як ти, бо він їм не давав насолоджуватися життям, тобто "відхилився від лінії партії" й "не совєтовался с товаріщямі".

Після вбивства діда, традиційно поводивши баранів сорок років, знищили й країну.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти