Єдиним кандидатом -Руслан Кошулинський
Re: Єдиним кандидатом -Руслан Кошулинський
Найдимокретичніші незакриті канали почали питати політологів, як висування Кошулинського відірве шматок електорату від Юльки. Обережно так, несміливо, пробуючи ногою воду. Але цього - цілком достатньо.
Тобто, одним ходом задумано було:
а) відірвати в "Батьківщини більш націоналістичне крило електорату
б) пересварити між собою союзні націоналістичні рухи
Тобто, проводиться політика максимального подрібнення всяких політичних сил, і розсварення між собою. Думаю, ще багато подібного побачимо. І справа, як завжди, централізовано керується з АП, ситуація в режимі реального часу зондується через медія.
Я вже хочу почути, як "Свобода" буде пояснювати свою поведінку. Поки що - тихо.
Тобто, одним ходом задумано було:
а) відірвати в "Батьківщини більш націоналістичне крило електорату
б) пересварити між собою союзні націоналістичні рухи
Тобто, проводиться політика максимального подрібнення всяких політичних сил, і розсварення між собою. Думаю, ще багато подібного побачимо. І справа, як завжди, централізовано керується з АП, ситуація в режимі реального часу зондується через медія.
Я вже хочу почути, як "Свобода" буде пояснювати свою поведінку. Поки що - тихо.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
А нафіга їм пояснювати? Хто має незручні питання до "Свободи" - той автоматично московський запроданець і взагалі всячєська вонючка.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Проблема така, що вони давно взяли собі манеру не відповідати на незручні запитання. Тіпа - вони всередині обложеної фортеці, кругом вороги. Вже і облога послабшала, а бачимо, що вони досі сидять у амбразурі.
Я бачив відео, де Кошулинського питали, що там як із висуванням, здається, з 14 жовтня. Поруч стояли кілька діячів "Свободи", і Богдан Червак, який був помітно задоволений, і посміхався у вуса.
Точно відомо про підтримку, наприклад, "Азова" діаспорою. ПС, УДА. Цілком можливо, що це - різні групи в діаспорі, і ми спостерігаємо, якимось чином, відлуння давніх справ, інтригування трьох гетьманів. Вилазить знов наверх суперництво ОУН(б) з ОУН(м), махновців, самостійників, гетьманців і численних отаманів. Що анітрохи не знімає зі "Свободи" провину за недотримання союзницьких обов'язків.
Юрій Михальчишин
7 ч. ·
До уваги всіх причетних.
Організований український націоналізм зараз переживає один із найвідповідальніших моментів після травня 1938 та березня 1940 року.
Але ми врахували ці уроки. Ми з колегами, може, ще не доросли до рівня генерала Миколи Арсенича та СБ ОУН, але чекістським операціям вже можемо протистояти.
Ми робимо реверс історії, рімейку поділу на ОУН (м) і ОУН (б) не буде.
Прохання зберігати спокій, витримку та не під3,14жжувати в соцмережах.
Дякую за увагу, коментарів до цього допису наче й непотрібно.
Отже, таки три гетьмани. Подивимось, чого навчилися за сто років.
7 ч. ·
До уваги всіх причетних.
Організований український націоналізм зараз переживає один із найвідповідальніших моментів після травня 1938 та березня 1940 року.
Але ми врахували ці уроки. Ми з колегами, може, ще не доросли до рівня генерала Миколи Арсенича та СБ ОУН, але чекістським операціям вже можемо протистояти.
Ми робимо реверс історії, рімейку поділу на ОУН (м) і ОУН (б) не буде.
Прохання зберігати спокій, витримку та не під3,14жжувати в соцмережах.
Дякую за увагу, коментарів до цього допису наче й непотрібно.
Отже, таки три гетьмани. Подивимось, чого навчилися за сто років.
Націоналісти спільно заявили про підтримку Р.Кошулинського на виборах Президента
Про підтримку Кошулинського заявив Провідник НР “ДІЯ” Ярош
https://svoboda.org.ua/news/natsionalis ... ta/256046/ …
Бiлецького (НК) тут нема..
Білецький: "Дедлайн для висунення єдиного кандидата від націоналістів – грудень 2018"

Про підтримку Кошулинського заявив Провідник НР “ДІЯ” Ярош
https://svoboda.org.ua/news/natsionalis ... ta/256046/ …
Бiлецького (НК) тут нема..
Білецький: "Дедлайн для висунення єдиного кандидата від націоналістів – грудень 2018"

За всієї поваги до панів реєстрових націоналістів, це виглядає не досить гарно.
Иво Бобул наш кандидат...
Грабли, они такие...
Грабли, они такие...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Тягнивбок узяв технологию Юльки, мовчок, я в домике!
Типа умные много не говорят.
Да, Саакашвили этого не знал...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Нє, Справа не в доміку.
Це розкол між "старими" і "новими". Бортування "нових". Трамбування "нових". Синхронно, пєціками, і "старими".
От, мені цікаво, що я маю думати, дивлячись на подібне, як би то назвати... Не знаю такого слова. Як придумаю - допишу. Але ряд, із якого я зараз те слово добираю, то - між "блядством", "запроданством", і "шабєсгойством", приблизно. Некомпліментарний асортимент.
При цьому, найбільше задоволення отримую з риторики, якою реєстрові супроводжують зламання принципів. Власне, з її подібності до картонних, дурілочних гасел Пєціка. Це якась фантасмагорія.
Я хочу, щоби ці порушники Конвенції якнайголосніше ляпнулися на виборах, і порозумнішали до наступних.
Я хочу, щоби ці порушники Конвенції якнайголосніше ляпнулися на виборах, і порозумнішали до наступних.
Нет такой возможности)
Удивляюсь тебе...
Нет такой возможности)
Удивляюсь тебе...

Трамбування...
Слово интересное...
Пожевал, - нет, не годится.
Трамбування...
Шо до чого?
От тож...
Есть варианты выбора.
Силовые, мирные...
Есть Тимошенко, давно хотела, партию создала, пересидела.
Есть тупак Тересченко, есть белые маски, есть Бойко и Медведчук...
Мы ходим по краю карниза.
Слово интересное...
Пожевал, - нет, не годится.
Трамбування...
Шо до чого?
От тож...
Есть варианты выбора.
Силовые, мирные...
Есть Тимошенко, давно хотела, партию создала, пересидела.
Есть тупак Тересченко, есть белые маски, есть Бойко и Медведчук...
Мы ходим по краю карниза.

Та варіанти завжди є.
Тут важливо і характерно, що пєціки знищують, розкладають, зкурвлюють всяку структурованість у суспільстві і політикумі. От спровокований розкол на правому фланзі. Тепер, дуже вірогідно, буде срач між націоналістами, бо вони і раніше не мирилися, і досягнення певних угод коштувало зусиль.
Тепер виникає жахлівая підозра, що "Свобода" таки домовилася з пєціками після 2015-го року, на якихось, невідомих нам засадах. Справа затихла, спікери "Свободи" отримали доступ на прикоритні телеканали, зі своїм варіантом "критики влади", і дисципліновано дожидатися "виборів", як чемні хлопчики. Тобто, насправді, керівництво "Свободи" працює таким собі, колективним демпфером, і, я не боюся цього слова - амортизатором.
Найкращий показник саме такої ролі - участь Тягнибока у нічних поїздках до Ікунєвіча, і як він мовчав щодо сенсу тих переговорів, тримаючи суспільство в дурнях. Нарівні з Кріликом і Підаліком. Ми з випадково записаних слів польського представника більше довідалися. Питання - нахєр націоналістам потрібні такі слухняні, мовчазні, дресировані провідники? І зараз, при тому, що Тягнибок залишається на посаді, висувається Кошулинський, як особа з більшим номером у ієрархії, але з кращим паблісіті, і про це відверто говорять, майже, як у анекдоті про щура і хом'ячка. Не стісняються.
Слід зазначити також, що "Свобода" не використовує всього спектру можливостей політичної боротьби і організації. Це яскраво демонструє, якраз, порівняння з діяльністю "нових правих". І не схоже, що тут вся справа тільки у відсутності уяви і організаційних спроможностей. Все простіше. Це, якраз, і є демонстрація чемності і слухняності наших "реєстрових націоналістів". Хароші мальчіки.
Примітно, що після перших спроб зондажу думок про висування Кошулинського, всякі питання заглохли. А Білецький заявив про дотримання угоди і термін у грудні. Отже, аплодисментів не було, срачу не відбулося, пінку збирати ні на чому. Це означає, що м'ячик у Білецького, і вже від його штабу залежить, наскільки вдало вони зіграють. Наприклад, їм слід терміново готувати співставну кількість спікерів. Принаймні, достатню. Відповіді на очевидні питання, тощо.
Ніхто не обіцяв, що буде легко.
- DSMechanic
Нацкорпус обурився через “кулуарного” кандидата Кошулинського, адже є Білецький
https://politerno.com.ua/2018/11/20/nat ... biletskyj/
Тест на розумові здібності Білецького. Хоча трохи задовгий.DSMechanic писав: ↑
і шоDSMechanic писав: ↑
усім всраться? де там ярош?
Нє, не тільки. На ідеологічну та організаційну спроможність всього руху, дисципліну, і здатність агітувати попутників і навіть противників. Абсолютно небуденне, принципово складне завдання, гідне справжніх, недресированих націоналістів, переконаних правих.
Причому, слід розраховувати сили на довгу дистанцію, справжня мета - парламентські вибори, це очевидно.
Варто ще обдумати, чому "реєстрові" зробили кидок саме зараз? Схоже, вони вважають небезпечним саме проникнення в низові організації, в голови рядових партійців і симпатиків мислі про можливість організованої співпраці, спільну тактику, ознайомлення з практикою "нових" організацій. Типовий ескапізм, але - реальність укрсучполітики. І, так - з цим можна, і треба працювати.
Подивившись перелік порушників Конвенції, я би ще міг сказати, що Топаз дав команду СБУ розпорядилося своїми маріонетками, але цей висновок потребує більше інформації, можливо, вона ще з'явиться.