Нечай писав: ↑Ти спочатку закрий їпало, гуманітарій хєров! Хамити будеш своїй жінці, якщо сміливості вистачить, в чому я сильно сумніваюсь. Ти ще скажи, що народився таким розумним! А освіта якраз і залежить від місця отримання. Бо в цивілізованих країнах, як скажімо Німеччина і в деякій мірі СРСР, вона безкоштовна. А в колоніальних, як нінішня Україна, вона платна і деруть такі гроші, що зараз би я на медика не вивчився. І більшість українців теж. А ти включаєш дурку тіпа не понімаю, ми не мєстниє...
Заткни хлєбальник, совок хрєнов! Хамити будеш у себе в сральні, якщо не боїшся. А народився я таким, яким я є. І природнича освіта НЕ ЗАЛЕЖИТЬ від місця отримання. Бо закони природи однакові по всьому Всесвіту. А в нашому Універі освіта на природничих факультетах безкоштовна. І мої сини її отримали теж безкоштовно! Платна освіта лише на болтологічних факультетах, тобто там, де майбутні бюрократи вчаться обманювати людей, красти великі гроші та ніхрєна не робити. Тому йди нахрєн із своїми "измьішлизмами"!