Арка дружби всьо...
Арка дружби всьо...
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
Re: Арка дружби всьо...
Це фотожоп чи реалія?
- Pestilence
- Чефхелфер
Дуже вчасно! Я їм аплодую.
Та да, в черговий раз отримали по їпалу, в черговий раз втерлися, треба ж на чомусь злість зігнати...
Ну, головне не з'їпнули з країни і боряться. А деякі шавки навіть поіпалу всрались за свою Батьківщину отримати. З-за рогу щась там тявкають і корчать з себе героїв.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
+1
він взагалі останнім часом зневажливо пише про Україну
Овен, не вам мені про героїзм розказувати. В мене немає Батьківщини, її відібрали такі, як ви. Ви ж йопнуті на всю голову, робите дурниці і нікого не слухаєте. Так, як ви з Глевою розвалили форум, так ви розвалили й державу. Так, в мене був вибір:чи далі жебракувати в Україні, слідкуючи за вашими експериментами, чи прожити решту життя, займаючись тим, що в мене виходить-лікуванні людей. Я вибрав друге. Моя вина лише в тому, що я надто пізно зрозумів рівень ідіотизму "патріотів". Зрозумів би раніше-жив би десь в Європі. А так маємо, що маємо.
Востаннє редагувалось 26 листопада 2018, 01:30 користувачем Нечай, всього редагувалось 1 раз.
З таким "другом", як ти, їй вороги не потрібні. Ще десь в середині 90-х в Інтернеті була методичка, як розвалити Україну. Складалась вона всього з 3-х пунктів:
1. Підтримувати патріотів в усіх їхніх діях.
2. Не ржать!
3. Дочекатися, поки вони самі все розвалять.
Як зараз бачимо, методичка спрацювала на всі 100%.
Нечай писав: ↑З таким "другом", як ти, їй вороги не потрібні. Ще десь в середині 90-х в Інтернеті була методичка, як розвалити Україну. Складалась вона всього з 3-х пунктів:
1. Підтримувати патріотів в усіх їхніх діях.
2. Не ржать!
3. Дочекатися, поки вони самі все розвалять.
Як зараз бачимо, методичка спрацювала на всі 100%.
Якщо тобі був потрібен совок, то мені він і нах не треба! Я прожив у совку 39 років і занадто добре його знаю, щоб за ним жалкувати. І мій батько, що воював у 2-й світовій як офіцер НКВД-радіоінженер командир групи радіорозвідки, теж підтримав розвал совка, Тоді, у серпні 1991-го НЕ БУЛО жодної людини, яка-б виступила проти розвалу сока. Так що всі совкодрочери - йдіть нахрєн! Совок здох - ну і хрєн з ним!
А самому проводити експерименти всрались? Тепер подобається валити все на мою голову? Так я вам вже писала, що я в ті часи коли ви втікали, ходила по лікарях і лікувалась. Але ви, як ватнік звичайний, про це волієте не пам'ятати.
Я лише краєм вуха чула про Майдан на граніті. А у вас була можливість прийняти в ньому участь і навести лад в країні. але ви поїхали за кращим життям? Бо то був ваш вибір? То чому зараз всім розказуєте що треба було робити? Стратєг-боягуз.
Ось війна з московією починається. У вас з'явився шанс. Повертайтесь. Слабо?
Овен, я бачив, що ви зробили з форумом, і мені цього достатньо, щоб не мати з вами ніякого діла і триматися від таких. як ви, подалі. Бо не буде ніякої війни з Московією, а буде банальна бійка за місце у корита.oven писав: ↑А самому проводити експерименти всрались? Тепер подобається валити все на мою голову? Так я вам вже писала, що я в ті часи коли ви втікали, ходила по лікарях і лікувалась. Але ви, як ватнік звичайний, про це волієте не пам'ятати.
Я лише краєм вуха чула про Майдан на граніті. А у вас була можливість прийняти в ньому участь і навести лад в країні. але ви поїхали за кращим життям? Бо то був ваш вибір? То чому зараз всім розказуєте що треба було робити? Стратєг-боягуз.
Ось війна з московією починається. У вас з'явився шанс. Повертайтесь. Слабо?
- Pestilence
- Чефхелфер
Так вы ж тоже вроде как не из окопа пишете?
- Pestilence
- Чефхелфер
Речь о том, что я живу тут, в отличие от вас, и никуда не уехал, а наоборот, когда крым отжали - вернулся. Наверно комфортно критиковать, проживая последние лет 20-25 за пределами страны. Стоня помню из юса вещал шо мы тут все лентяи, работать не хотим. Политический пример берете с него?
Ну начнём с того, что проживаю за пределами постоянно последние лет пять. И я не критикую, боже упаси. Критика-это когда ты надеешься, что человек, которого ты критикуешь, что-то поймёт и изменится. В отношении украинцев, по крайней мере, на данный момент у меня таких иллюзий нет. Поэтому я просто высказываю своё мнение, как я лично вижу ситуацию. Форумы ж для этого существуют или как? Я ж, если вы заметили, критикую не только Украину, но и Рашку, особенно её императора. Просто я вижу картину несколько шире, чем видите вы. А вы не видите потому, что не хотите. Поэтому и танцуете на одних и тех же граблях.Pestilence писав: ↑Речь о том, что я живу тут, в отличие от вас, и никуда не уехал, а наоборот, когда крым отжали - вернулся. Наверно комфортно критиковать, проживая последние лет 20-25 за пределами страны. Стоня помню из юса вещал шо мы тут все лентяи, работать не хотим. Политический пример берете с него?
- Pestilence
- Чефхелфер