Все так. Ми для них просто не існуємо. Так, худоба, разходний матеріал.Vollmer писав: ↑Зрозуміло.але це запитання скорише до себе.У мене в голову не вкладається така жорстокість по суті до дітей.
Фрося, от, перебери в пам'яті вчинки Пєціка щодо людей, які всі є чиїсь діти. Приватизацію общаги - сталінки з жильцями і викидання тих жильців, Іловайськ з парадом, і т.д. Пригадай, з якою мордою літса то все робилося.
Це жидівська фішка, усвідомлене пускання живих людей в розход, задля просування своїх інтересів. Щось із родоплемінних ритуалів доісторичної епохи. Окроплення справи кров'ю, начебто, гарантує успіх.
Можна пригадати, як готовили парадіровку у 2014 році, знаючи про Іловайськ. Стояли на трибунах, із каннібальськими мордами. І так далі.
Їм не то, що пофіг, нє. Вони просто влаштовують власні справи, і нічого більше. Всі інші люди, діти - для них існують не в якості рівних суб'єктів, права, гуманітарних, т.д., а тільки в якості об'єктів, сировини, факторів середовища. Як для зайки і її родичів - пішоходи. Пішоходи живуть десь там, ходять, іноді попадаються під колеса зайкиного жьіпу, як манекени, тварини, стовпи, опале листя.
Цих пацанів послали на роздраконених кацапів без БК, або із забороною стріляти. Зараз Пєцік каже, що вони "виконували інструкції", а штабісти кажуть, що не стріляти - то було їхнє рішення. Тобто, всі обісралися, і бояться признаватися до відповідальності. Правду знають екіпажі і кацапи, але чи ми коли ту правду почуємо?
Але ніхто не сказав, що екіпажі мали наказ стріляти. Ніхто не послав авіацію на підтримку. Навіть не послали катери самих, без буксира, що дозволило би їм іти не 7 вузлів, а швидше. Тобто, послали на смерть, без видимого смислу.
вп вжэ сьогодні
Re: вп вжэ сьогодні
Востаннє редагувалось 27 листопада 2018, 00:23 користувачем Нечай, всього редагувалось 1 раз.
У Краины было на 1992 развернуто 19 комплексов с300. На вчера 4 условно боеготовы. ПВО...
- Telecaster
Многие не понимают что военное положение это не война снаружи, это тупо диктат внутри.
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
- Alex Novikov
Українці дуже толєрантні. Аж поки не почнецця Коліівщина.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
ты свою пасть закроешь?
друзья, вы это можете терпеть?
если кто не понимает, ситуация в стране нешуточная, и в это время такое желчное издевательство по поводу "патриотов" - недопустимо.
это как стоять над тяжело больным и радостно потирать руки
Я не знаю, чим Юля думала, але проголосувавши за порохнявий ВС вона себе похоронила. Принаймні в моїх очах. Це поцілунок з Іудою-2. І якщо тоді, восени 2005, я вважав це випадковістю, то сьогодні - це вже система.
Мені теж заткнути свій вонючий рот?
Мені теж заткнути свій вонючий рот?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я зараз спостерігаю за кількома хворими, котрі повільно але вірно помирають. Коли я пропоную їм копійчані а то й безкоштовні способи вилікуватися, перевірені мною й ще кількома людьми, ті тихо вмираючі дивляцця на мене як на ідіота. Можу я зупинити їхнє повільне помирання? Ні. Бо вони самі не хочуть цього. Бо вірять у зовсім інше лікування. Й по вірі своїй отримують.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Хз.
Загалом, нікуя виграти у шулєрів, граючи їхніми картами, неможливо... Вона вірить і надієцця що зможе. І "виборча доцільність" її зтриножує по руках і ногах.
Ну їй жити, шо сказать.
Загалом, нікуя виграти у шулєрів, граючи їхніми картами, неможливо... Вона вірить і надієцця що зможе. І "виборча доцільність" її зтриножує по руках і ногах.
Ну їй жити, шо сказать.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
А какие варианты у нее есть? Давай смотреть реальности в глаза. Фантазии можно оставить в сторонке. А в данном случае я вижу что порох хотел получить диктаторские полномочия, отложить выборы, и еще на растяжку поставить своего главного конкурента. Но благодаря своему идиотизму стал на растяжку сам, а ЮВТ умело соскочила. Все ок, нечего нагнетать по ней. С волками жить...
Може й так. Час покаже, як завжди.
НМД, їй би треба було ввести в традицію пояснення політичних моментів подібних цьому. Хоча б на своєму сайті, якщо у телевізор не пускають. Така практика незмірно підвищила б довіру. Бо довіра народу - її основний ресурс, а прямого зв'язку з тим народом, не зпотвореного телевізійниками, вона майже не має.
НМД, їй би треба було ввести в традицію пояснення політичних моментів подібних цьому. Хоча б на своєму сайті, якщо у телевізор не пускають. Така практика незмірно підвищила б довіру. Бо довіра народу - її основний ресурс, а прямого зв'язку з тим народом, не зпотвореного телевізійниками, вона майже не має.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Уже зроблено. 
https://ba.org.ua/batkivshhina-pidtrima ... x-ukraїni/«Батьківщина» підтримала введення воєнного стану в прикордонних областях України
Фракція «Батьківщина» одностайно підтримала Закон про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» (№9338).
«Сьогодні ми були за крок до узурпації влади та встановлення нової диктатури. Спільними діями у парламенті нам вдалося відстояти демократію, при цьому забезпечивши військових необхідними інструментами для захисту нашої країни», – написала на своїй сторінці у Фейсбук Юлія Тимошенко.
За словами Голови партії в процесі обговорення вона попередила, що її команда готова голосувати за воєнний стан, але не готова підтримати руйнацію прав і свобод українців під цим прикриттям.
«Президент публічно заявив з трибуни Верховної Ради, що обмеження прав і свобод громадян він застосує тільки у випадку наземної російської воєнної агресії. Дай Боже, цього ніколи не станеться. І всі наші полонені повернуться додому», – зазначила політик.
Також депутати від «Батьківщини» проголосували за призначення президентських виборів на передбачену Конституцією дату та підтримали звернення Верховної Ради до міжнародних інституцій у зв’язку із черговим актом агресії РФ проти України.
Нагадаємо, після тривалих консультацій опозиційні сили у Верховній Раді змусили президента внести новий указ, в якому 60-денний термін воєнного стану було замінено 30-денним, а особливий порядок вводиться не по всій території держави, а лише в областях, розташованих вздовж російського кордону, придністровської ділянки молдавського кордону та на узбережжі Чорного та Азовського морів. Також парламент призначив вибори

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
ви різницю розумієте? тикати носом політика чи принижувати країну та її Патріотів в такий тяжкий момент? Не кажіться дурнішим, ніж ви є.
До вас інша претензія.
СпойлерРозкрити
Не пам'ятаю, з ким ви тут нещодавно знищуючу дискусію затіяли, але людина махнула рукою та пішла звідси. Це ж саме я спостерігала в вашому спілкуванні з Алексом Новіковим. Замість знаходити точки спілкування, ви його "з'їдали". Все, далі на цю тему ТУТ я спілкуватися не буду, задумайтесь.
+1Pestilence писав: ↑ А какие варианты у нее есть? Давай смотреть реальности в глаза. Фантазии можно оставить в сторонке. А в данном случае я вижу что порох хотел получить диктаторские полномочия, отложить выборы, и еще на растяжку поставить своего главного конкурента. Но благодаря своему идиотизму стал на растяжку сам, а ЮВТ умело соскочила. Все ок, нечего нагнетать по ней. С волками жить...
За ввод военного положения проголосовали "БПП", "НФ", "Самопомощь", Радикальная партия, ВО "Батькивщина" и "Воля народа"
На картинках поименное голосование
https://www.unian.ua/m/politics/1035365 ... HB8l0c_bY0 …
На картинках поименное голосование
https://www.unian.ua/m/politics/1035365 ... HB8l0c_bY0 …
Вона себе поховала ще під час засідання РНБО по Криму. Зараз з-за двох катерів та буксира військовий стан вводять, а тоді віддали без жодного пострілу шмат української землі з флотом, літаками, офігеннними запасами зброї, якою й досі сепари вбивають наших хлопців на Донбасі. Бе всякого там військового стану! І всьо правильно! Парламент тоді на канікули пішов! На КАНІКУЛИ, Карл! І ті,хто це зробив-патріоти, а хто засуджує-зрадники та ватники, хоча в усьому світі було б навпаки. То краще я вже буду "зрадником".
Востаннє редагувалось 27 листопада 2018, 10:26 користувачем Нечай, всього редагувалось 1 раз.
Та да, ми вже навчились будь-яку поразку видавати за перемогу! Держава -фантом, де ніщо вже не працює і де будь-яка херня може видаватись за "геніальність"!Фрося писав: ↑+1Pestilence писав: ↑ А какие варианты у нее есть? Давай смотреть реальности в глаза. Фантазии можно оставить в сторонке. А в данном случае я вижу что порох хотел получить диктаторские полномочия, отложить выборы, и еще на растяжку поставить своего главного конкурента. Но благодаря своему идиотизму стал на растяжку сам, а ЮВТ умело соскочила. Все ок, нечего нагнетать по ней. С волками жить...я тоже считаю,что Юля приняла единственно возможное решение.
- Pestilence
- Чефхелфер