Всі митниці заблоковано. Безстроково

vkhavr2

Re: Всі митниці заблоковано. Безстроково

Повідомлення vkhavr2 » 27 листопада 2018, 18:01

Vollmer писав: Я бачу, у шановного товариства отходняк після вчорашнього стреску. Вирішили непремінно пересратися, всі з усіма, причому - за допомогою старих, добре відомих, патентованих засобів. Не кремпуйтеся, панове! Покажіть, як може носитися дурочка по кукурузі !!! :olen: :olen: :olen:

Найкращий метод зняти стрес - це почистити зброю та перенабити магазини набоями. Перевірено - працює надійно!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 27 листопада 2018, 18:03

vkhavr2 писав:
Vollmer писав: Я бачу, у шановного товариства отходняк після вчорашнього стреску. Вирішили непремінно пересратися, всі з усіма, причому - за допомогою старих, добре відомих, патентованих засобів. Не кремпуйтеся, панове! Покажіть, як може носитися дурочка по кукурузі !!! :olen: :olen: :olen:

Найкращий метод зняти стрес - це почистити зброю та перенабити магазини набоями. Перевірено - працює надійно!

Хрєн там. Не менше двох магазинів.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

главспец

Повідомлення главспец » 27 листопада 2018, 18:31

vkhavr2 писав: Найкращий метод зняти стрес - це почистити зброю та перенабити магазини набоями. Перевірено - працює надійно!
Оце по-нашому, по науковому!
А я-то думал, что дело в сохранении свойств пружин в магазинах- не держи набитыми, меняй «дежурные». А оно-то вона ,как... Для стресу.

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 27 листопада 2018, 19:35

Vollmer писав:
vkhavr2 писав:

Хрєн там. Не менше двох магазинів.

Ну, у мене їх, за Уставом, чотири.

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 28 листопада 2018, 18:03

Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Відповісти