Арка дружби всьо...

vkhavr2

Re: Арка дружби всьо...

Повідомлення vkhavr2 » 27 листопада 2018, 18:16

Нечай писав:
vkhavr2 писав:
СпойлерРозкрити
А ти хіба Україна? Втім, з твоєю манькою вєлічія все може буть...

Я - українець! Як і 12 поколінь моїх предків в роду що започаткував відставний козачий сотник 1763-му році. А на висери ковбасних емігів мені насрати! :sarcastic:
Та я в курсі-єврєйскоє казачєство восстало, в Бірабіджанє бил пєрєворот... :lol:

Я теж в курсі що ковбасно-совкові еміги завжди 3.14дять! Але на це нас рать!

главспец

Повідомлення главспец » 28 листопада 2018, 07:50

vkhavr2 писав: Я - українець! Як і 12 поколінь моїх предків в роду що започаткував відставний козачий сотник 1763-му році.
интересный подход к родоводу! А сотник-основатель, предков не имел? Или их статус упоминать нежелательно?
п.с.
так патриот в 12-м поколении, это намного круче, чем к примеру, в 10-м? Или в 5-м?
Чем бы ещё помериться...

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 листопада 2018, 08:15

Фрося писав:
То не ялинка, то йолка.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 листопада 2018, 08:32

oven писав:
Нечай писав: Знищили.
Яким чином?
Овен, воно Вам треба? Ну знищили так знищили. Тепер ось я нищу. Поганим танцорам завжди модератор заважає. Й нищить©.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

vkhavr2

Повідомлення vkhavr2 » 28 листопада 2018, 16:18

главспец писав:
vkhavr2 писав: Я - українець! Як і 12 поколінь моїх предків в роду що започаткував відставний козачий сотник 1763-му році.
интересный подход к родоводу! А сотник-основатель, предков не имел? Или их статус упоминать нежелательно?
п.с.
так патриот в 12-м поколении, это намного круче, чем к примеру, в 10-м? Или в 5-м?
Чем бы ещё помериться...

Зразу видно зкацапленого невігласа. Якщо невідома людина приходила на Січ - то вона мала прочитати голосно символ православної віри, перехреститися та дати клятву вірності Січовому товариству. Після цього їй надавали нове ім"я та призвисько, яке потім і стало призвищем. А що було до того -нікого не цікавило. Таким чином на Січі могли ставати козаками всі, навідь турки, яких, до речі, було досить багато. І що? Патриотизм - це не садковість, а ставлення до України та українців та готовність захищати. А все інше - то від лукавого!

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 28 листопада 2018, 18:55

stan700 писав:
Нечай писав: Зрозумів би раніше-жив би десь в Європі. А так маємо, що маємо.
а так десь в гівні?
:lol: stan700, ну я тя лю (иногда). :lol:

главспец

Повідомлення главспец » 29 листопада 2018, 07:20

vkhavr2 писав:
главспец писав:

п.с.
Чем бы ещё помериться...

Зразу видно зкацапленого невігласа. Якщо невідома людина приходила на Січ - то вона мала прочитати голосно символ православної віри, перехреститися та дати клятву вірності Січовому товариству. Після цього їй надавали нове ім"я та призвисько, яке потім і стало призвищем. А що було до того -нікого не цікавило. Таким чином на Січі могли ставати козаками всі, навідь турки, яких, до речі, було досить багато. І що? Патриотизм - це не садковість, а ставлення до України та українців та готовність захищати. А все інше - то від лукавого!
феерично! Т.е., тебя твои предки интересуют только с момента оказачивания?!
О.к.
Вот пришел некий волоцюга (в хорошем смысле!) и записался "Микола Чухайкобила" прямо в реестр. И начал отщелкивать 12 поколений казаков-патриотов, но твоя-то личная заслуга в этом какая?!
И чем ты более «патриот», по сравнению с Петром Пидоплечком, с соеднего хутора - «понаехавшего» в третьем поколении, а патриота - в первом?

Прикинь, какова родословная у потомков «дома Романовых»? И кто ты по сравнению с ними, с т.з. «родоводу» и статуса основателя рода?

Ну, и вишенка на торт: у соседского пса - родословная ого-ого! Так он медали с каждой выставки приносит. А ты?

главспец

Повідомлення главспец » 29 листопада 2018, 07:26

vkhavr2 писав: Патриотизм - це не садковість, а ставлення до України та українців та готовність захищати.
Так при чём тут байки(легенды) про 12 поколений?! Может, это сугубо внутрисемейное дело, и не более?

Відповісти